Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εκρηξη στο γραφειο του Σημιτη!




Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού, πιθανότατα αποτελούμενο από γκαζάκια, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην οδό Ακαδημίας 35, η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές, δίχως να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Κανοντας parkour με ενα ποδηλατο!



Όταν το ποδήλατο γίνεται… ο δεύτερος εαυτός σου, δεν μπορείς παρά να καταπλήσσεις τα πλήθη! Τι σημαίνει αυτό; Ο νεαρός που θα δείτε στη συνέχεια διασχίζει την πόλη με ένα ποδήλατο, ανεβαίνει κατεβαίνει σκάλες, πηδάει στο κενό, «σκαρφαλώνει» σε κάγκελα και πεζούλια, κι όλα αυτά χωρίς να πατήσει καν τα πόδια του στο έδαφος!

Τρια Toyota Hilux εκαναν ρεκορ διανυθεισων χλμ στην Ανταρκτικη κινουμενα με καυσιμο jet





H Toyota το έχει κάνει θεσμό πλέον να στέλνει κάθε χρόνο πολλά Hilux στην Ανταρκτική. Η αρχή έγινε το 2010, ακολούθησε το 2011, και φέτος η Toyota, έστειλε 3 Hilux, τα δύο εξ’αυτών 6×6, τα οποία κάλυψαν 9.495 χλμ κινούμενα με καύσιμο jet. Τα Hilux ήταν αυτοκίνητα υποστήριξης στους αγώνες σκι που οργανώθηκαν από την Extreme World Races.

Ρομποτ – πυροσβεστης: νεο οπλο κατα των πυρκαγιων (video)





Μετά τη ρομποτική μέδουσα, την κάμπια ρομπότ, το ρομπότ – φίδι και πολλές άλλες έξυπνες μηχανές που αναπτύχθηκαν για ερευνητικούς σκοπούς αλλά και για να συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις διάσωσης, επιστήμονες δημιούργησαν το ρομπότ – πυροσβέστη που σβήνει άμεσα τις φωτιές με πεπιεσμένο αέρα ή νερό.

Η νεα φωτογραφηση της Pamela Anderson με see through φoρεμα...!!!


Στα 45της παραμένει απίστευτα sexy....
Ακολουθούν περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Δειτε ποσο σημαντικη ειναι αυτη η γυναικα...


Φέρνει την ισορροπία στη ζωή του άντρα της...

Τον Ιουνιο το iPhone 5;



Πρόκειται φυσικά για εκτίμηση. Εκτίμηση όμως που έχει αρκετή βάση καθώς στηρίζεται σε δήλωση στελέχους της Foxconn. Όπως ανέφερε λοιπόν, μάλλον από λάθος, το στέλεχος της εταιρείας, η Foxconn έχει προχωρήσει στην πρόσληψη 18.000 υπαλλήλων.

Αποσυρθηκε η τροπολογια για τους λαθρομεταναστες


ΣΚΕΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ!!

Μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για πολλές από αυτές και τις αλλαγές που έχουν γίνει (μεταξύ των οποίων και η απόσυρσή πολλών εξ αυτών), παίχθηκε άλλο ένα επεισόδιο στο δράμα που παρακολουθούμε με τις δεκάδες τροπολογίες της τελευταίας στιγμής στη Βουλή. Αυτή τη φορά, αφορούσε την τροπολογία για....

ΣΟΚ: Τον εδωσε στεγνα ο Ματθαιος Γιαννουλης ...τον Φερε..Κωστα!!!



Η είδηση βόμβα πως πασίγνωστος παρουσιαστής εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε.Πριν λίγη ώρα όμως ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης ξέσπασε μέσα από social media και όχι μόνο ανέφερε το όνομα του, αλλά κατονόμασε και αυτούς που κατά τη γνώμη του τον καλύπτουν.

Ανακοινωθηκε ο νεος Εμπορικος Διευθυντης!




Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το όνομα του νέου εμπορικού διευθυντή. Πρόκειται για τον κ. Θρασύβουλο Σαββίδη.

Ο κύριος Σαββίδης πέραν του πλούσιου βιογραφικού στον εμπορικό τομέα αξίζει να σημειωθεί πως είναι και παλιός διαιτητής μπάσκετ πράγμα που σημαίνει πως πέρα από τεχνοκράτης είναι και άνθρωπος του αθλητισμού.

Το «καυτο» φιλι της Μενουνος στον παρτενερ της

Το «καυτό» φιλί της Μενούνος στον παρτενέρ της

Ο... χορός τούς έφερε πιο κοντά
Η rumba φέρνει κοντά τους ανθρώπους, όπως απέδειξε η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της επιδόσεις στο αμερικάνικο «Dancing with the stars».

Ντυθηκε γυναικα για να ληστεψει κοσμηματοπωλειο

Ντύθηκε γυναίκα για να ληστέψει κοσμηματοπωλείο

Παραπλάνησε τους ιδιοκτήτες
Τη στιγμή που ένας άντρας ντυμένος… μουσουλμάνα με μπούρκα εισέβαλλε σε ένα κοσμηματοπωλείο του Lancashire , ακολουθούμενος από τρεις συνεργούς του κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος μέσα και έξω από το κατάστημα!

Φωτο: Η Δουκισσα Νομικου γυμνη στα χερια του Σακη Ρουβα!


Ναι το κορίτσι δεν έχει κάνει γυμνό όμως μια και μόνο φορά, πριν από 4 χρόνια…σχεδόν ξεγυμνώθηκε! Γιατί φωτογραφήθηκε τόπλες και μάλιστα όχι ως πρωταγωνίστρια εξωφύλλου! Γιατί ο πρωταγωνιστής ήταν ο Σάκης Ρουβάς απλά το κόνσεπτ ήθελε και δυο μοντέλα δίπλα του…

Video: Ενας πολυ τυχερος οδηγος ενος γερανου





Ο συγκεκριμένος οδηγός του γερανού θα βλέπει το video και δεν θα το πιστεύει ότι κατάφερε και πήδηξε από τον γερανό, προτού αυτός πέσει στο γκρεμό. Το ατύχημα έχει σε έναν παγωμένο δρόμο κοντά στη πόλη Leirosen της Νορβηγίας, κατά την διάρκεια ρυμούλκησης ενός φορτηγού.

Μπαινει ενας ελευθερος σκοπευτης...




 


Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο :
-"Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο».

Καροτα με… χαρακτηρα!



Η μητέρα-φύση -όπως συνηθίζω να λέω- έβαλε το… χεράκι της ακόμη μία φορά, παρουσιάζοντας -τι άλλο;- παράξενα λαχανικά… εν δράσει, και πιο συγκεκριμένα «καρότα με χαρακτήρα»!

Μαχαιρι πεταξαν στο ντερμπι της Τουρκιας στον τερματοφυλακα Βολκαν





Το τουρκικό ντέρμπι μίσους ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και την Φενέρμπαχτσε σημαδεύτηκε από την διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Βολκάν Ντεμιρέλ να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα μαχαίρι που του είχαν πετάξει οι οπαδοί της Τραμπζονσπορ.

Νεο σποτ με την Τασουλα και τον Κιτσο!


Η διαφήμιση εταιρείας έχει κάνει θραύση τον τελευταίο μήνα με το άσμα «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» να έχει γίνει πια σουξέ! Όσο για το...“tragic” είμαστε σίγουροι ότι έχετε βαρεθεί κι εσείς να το λέτε ή να το ακούτε!

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ



Διαστάσεις λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια τα φαινόμενα αλλεπάλληλων κλοπών μεταλλικών αντικειμένων από εταιρείες μεταφορών, ενέργειας και δημόσιες επιχειρήσεις (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ), σύμφωνα με έγγραφα που διαβιβάστηκαν στη Βουλή. Η νέα αυτή μορφή εγκληματικότητας θεωρείται συνέπεια των υψηλών τιμών στις διεθνείς τιμές μετάλλων, όπως...

Γι’ αυτο «κοροϊδευουν» τις ξανθιες



Από αυτή τη φωτογραφία όλοι καταλαβαίνουμε γιατί έχει βγει η φράση εδώ ο κόσμος χάνεται και το... χτενίζεται. Πραγματικά μετά και από αυτή την φωτογραφία καμία ξανθιά δεν πρέπει να παραπονιέται για ανέκδοτα και αρνητικά σχόλια.

Στην Αμυγδαλεζα το πρωτο κεντρο κρατησης παρανομων μεταναστων; - Στο ποδι ο δημος Αχαρνων - Αντιδρουν οι κατοικοι της περιοχης


- Εκεί θα μεταφερθούν οι πρώτοι 1.000 παράνομοι μετανάστες
- "Μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις", δήλωσε ο Μ.Χρυσοχοϊδης
- Αντιδρούν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί
- ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ελληνικη απαντηση στις διεθνεις celebrities


Φωτογραφίες της Maria Menounos με κολάν
Στις απανταχού celebrities του πλανήτη που φιγουράρουν με καυτά κολάν, έχουμε κι εμείς τη δική μας Μαρία...

Έτσι θα έμενε η Ελλάδα, παραπονεμένη; Όχι βέβαια, υπάρχει η Maria Menounos που κρατάει τον εθνικό πήχη ψηλά!

Απόλαυσε λοιπόν λίγη ελληνική «μαστοριά»...

Αθωος ο εκδοτης του Focus!




Παρόλο που κατηγορήθηκε για προσβολή συμβόλου του ελληνικού κράτους

Αθώος για την άσεμνη χειρονομία προς τους Έλληνες κρίθηκε ο εκδότης του Focus. Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην Ελλάδα καθώς εμφάνιζε την Αφροδίτη της Μήλου, σε επεξεργασία με photoshop, τυλιγμένη με την ελληνική σημαία, να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο.

Ετοιμο να «απογειωθει» το αυτοκινητο που πεταει!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δοκιμαστική πτήση του αυτοκινήτου-αεροπλάνου «Transition» που κατασκεύασε η αμερικανική εταιρία Terrafugia, φέρνοντας ένα όνειρο της επιστημονικής φαντασίας πιο κοντά στην πραγματοποίησή του.

Το «τεστ-ντράιβ» (ή μάλλον το τεστ πτήσης) διήρκεσε οκτώ λεπτά, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, και η εταιρεία, που έχει εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από τις αμερικανικές αρχές, προσδοκά ότι το αυτοκίνητο θα βγει στην αγορά σε ένα χρόνο περίπου.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost