Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

25+1 σημαντικα πραγματα που με διδαξε η μαμα μου...




Ποιος δεν τις έχει ακούσει...Και ποιά μάνα δεν τα έχει πει (με αγάπη και σεβασμό πάντα)..
Δείτε 25+1 σημαντικά πράγματα που με δίδαξε η μαμά μου..

Επιθεση της Χρυσης Αυγης στον Πειραια


 

Καταγγελίες για «τάγματα εφόδου»

Επίθεση από άτομα της Χρυσής Αυγής δέχτηκαν στον Πειραιά μέλη του ΣΕΚ και υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στο Λιμάνι».

Επιπεδη κοιλια με μια ασκηση!


Κι όμως είναι δυνατόν να συμβεί... με μόνο μια άσκηση!Ξαπλώστε στο πάτωμα και τοποθετήστε τα πόδια σας στον τοίχο ελάχιστα ψηλά ώστε να είναι ελαφρώς λυγισμένα κρατώντας αντίσταση.

Το Ultrabook με οθoνη αφης απο την Intel (video)



Μετά την παρουσίαση των Windows 8 και της διάθεσης της δοκιμαστικής τους έκδοσης στους καταναλωτές, είναι πλέον πιο ξεκάθαρο από …

ποτέ ότι η Microsoft με το επερχόμενο λειτουργικό της σύστημα εστιάζει τόσο στη φορητότητα αλλά και την ενοποίησή του σε πολλές κατηγορίες συσκευών.

Το σπιτι των Flintstones υπαρχει, και πωλειται!




Όταν το δείτε ίσως να σκεφτείτε που είναι ο Fred, η Wilma, το μαμούθ που χρησιμοποιούσαν για το μπάνιο τους και οι υπόλοιποι δεινόσαυροι που έπλεναν τα πιάτα, έκαναν τον σκουπιδοφάγο και όλα τα σχετικά. Δυστυχώς, μπορεί το σπίτι να υπάρχει στην πραγματικότητα, ωστόσο όλα τα παρελκόμενα παραλείπονται!

Αμετρητα τα αστερια στον γαλαξια




Οι επιστήμονες μιλούν για ένα «τρελό σύμπαν» που ξεπερνάει τα 100 δισεκατομμύρια
Τα αστέρια του γαλαξία μας είναι κυριολεκτικά αμέτρητα σύμφωνα με τους επιστήμονες που συνεχίζουν να κάνουν νέες ανακαλύψεις ακόμα και στις πιο απροσδόκητες θέσεις.

ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ


Να μην επιτρέψουμε να χαθεί το κύπελλο του Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη. Καλούμε τους μεγάλους Έλληνες επιχειρηματίες να μην επιτρέψουν να χαθεί η Ολυμπιακή μας περιουσία.... Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πως....

Καλλιεργεια κανναβης για να..ξεχρεωσουν!


Με την καλλιέργεια κάνναβης προσπαθεί να ξεπληρώσει μια πόλη της Ισπανίας το… χρέος της.

Αντίδοτο στην ανεργία βρήκε ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στην Ισπανία ο οποίος προκειμένου να φέρει χρήματα στην τοπική κοινότητα μελετά την μίσθωση μιας έκτασης γης με σκοπό να καλλιεργηθεί κάνναβη από την εκμετάλλευση της οποίας θα μειωθεί το δημοτικό χρέος.

Πτωση με Wingsuit παει τελειως στραβα!



Έπεσε από ύψος 60 μέτρων!

Αυτό το δραματικό βίντεο παρουσιάζει τη στιγμή που ο λάτρης των extreme sports Τζεμπ Κορλίς πέφτει από ύψος 60 μέτρων, όταν η πτώση του με Wingsuit πήγε τελείως στραβά.

«Μπορει να γινει και το επομενο θαυμα»


«Μπορεί να γίνει και το επόμενο θαύμα»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ

Ικανοποίηση για όσα έχει ήδη πετύχει ο ΑΠΟΕΛ αλλά και αισιοδοξία πως μπορεί να καταφέρει ακόμη ένα θαύμα από τον πρόεδρο της ομάδας, Φοίβο Ερωτοκρίτου. Ο «πατέρας» των επιτυχιών του κυπριακού συλλόγου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει η Μεγαλόνησος, αλλά και το πώς έφτασε ο ΑΠΟΕΛ να διεκδικεί την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League.

Οι πιο sexy γυναικες που το ονομα τους τελειωνει σε... «ova» (pics)

Σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις πιο sexy γυναίκες από την Ουκρανία, την Τσεχία, την Ρωσία, την Σλοβακία και άλλων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης όπου τα ονόματά τους τελειώνουν σε «ova»...


Zdenka Podkapova



Δειτε τι μπορει να κανει ενας μαθητης εν ωρα μαθηματος!! (video)




Απίστευτος ο τύπος! Απολαύστε τον...

Χαρυ Κλυν σε Μπουταρη: Να αλλαξετε το ονομα σας σε Σιχτιρ Χαϊβαν Πασσα!



Με αφορμή την πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη προς το ...δημοτικό συμβούλιο για την αναγραφή στις πινακίδες των κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης και των...
παλαιών τουρκικών ονομασιών κάτω από τις σημερινές τους, ο γνωστός ηθοποιός Χάρυ Κλυν έκανε τις δικές του αντιπροτάσεις!

Καντε το τεστ πολιτικης αυτογνωσιας.!!!





Πολιτική αυτογνωσία

Σήμερα που οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των κομμάτων ξεθωριάζουν, είναι όλο και πιο δύσκολο να προσδιοριστούν πολιτικά οι ψηφοφόροι. Ο πολιτικός χάρτης φιλοδοξεί να βοηθήσει τον καθένα να προσδιοριστεί πολιτικά, να ορίσει δηλαδή τη θέση του στο πολιτικό φάσμα, στους άξονες των ατομικών και των οικονομικών ελευθεριών, και να δει με ποιό πολιτικό κόμμα ταυτίζεται ή είναι πιο κοντά ιδεολογικά.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ



Η Γερμανία και η Αυστρία αύξησαν την πίεση προς την Ελλάδα για να εφαρμόσει τους κατάλληλους ελέγχους στη μετανάστευση, λέγοντας πως άλλες ευρωπαϊκές χώρες μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποκαταστήσουν τους συνοριακούς ελέγχους, αν δεν σταματήσει η εισροή...

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ.. (VIDEO)




Τα κόλπα του είναι απίστευτα...

Στο 21% η ανεργια! Ξεπερασαν το 1 εκατομμυριο οι ανεργοι


Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι άνεργοι (1.033.507 άτομα ) στη χώρα, βυθίζοντας στην απόγνωση τους νέους.



Η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2011 ανέβηκε στο ιστορικό ρεκόρ του 21% από 14,8% που ήταν το Δεκέμβριο του 2010 και 20,9% το Νοέμβριο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η ΕΛ.ΣΤΑΤ.

«Δωστο στη γυναικα σου να το πλυνει, ειναι δουλεια της»



Σφοδρές αντιδράσεις για μία... ετικέτα

«Πώς να πλύνετε τα παντελόνια; Δώστε στη γυναίκα σας, αυτό είναι δουλειά της»... αυτό γράφουν ετικέτες ρούχων που πωλούνται στο Madhouse στην Oxford Street του Λονδίνου.

Οι ετικέτες ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς γίνεται λόγος για ρατσισμό, που δεν περιέχει ίχνος χιούμορ.

Η επίμαχη ετικέτα έγινε γνωστή μέσω twitter, όταν η Emma Barnett, Digital Media Editor της Βρετανικής Daily Telegraph την ανέβασε στο λογαριασμό της.

Χιλιάδες γυναίκες έσπευσαν στο twitter για να εκφράζουν την αντίθεσή τους στην «ιδέα» του καταστήματος ρούχων το οποίο άλλαξε τις ετικέτες πλυσίματος, με καινούριες που προέτρεπαν στους άνδρες να δώσουν τα ρούχα τους στις γυναίκες για να τα πλύνουν.


πηγή: newsbeast

10 γυναικειοι μυθοι καταρριπτονται




Τιμώντας την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποφασίσαμε να διαλευκάνουμε ορισμένους μύθους γύρω από την γυναικεία σεξουαλικότητα, τον γυναικείο εγκέφαλο αλλά και την συνολική γυναικεία φιλοσοφία ζωής. Σκοπός μας να αποδείξουμε, ακόμα και για τα πιο ευτελή θέματα, πόσο μας έχετε αδικήσει…

Τονι Μαυριδης : "Στην Παπαριζου ανηκει μονο το κρεβατι"



Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Τόνι Μαυρίδη, μόλις άκουσε την απαίτηση της πρώην συντρόφου του, Έλενας Παπαρίζου, να εγκαταλείψει τη μεζονέτα τους στη Γλυφάδα και να καταλάβει όλο το ποσό που δαπάνησαν για την αγορά του εξοπλισμού για το στούντιο ηχογράφησης.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost