Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Ιγκουαϊν νικησε τον… Αγουερο

Ο Ιγκουαϊν νίκησε τον… Αγουέρο

Δεν τρελαίνονται για τον Αργεντίνο οι φίλαθλοι της Ρεάλ
Το δημοσίευμα που έκανε λόγο περί διαπραγματεύσεων με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Αγουέρο με τον Ιγκουαϊν να δίδεται ως αντάλλαγμα έφερε αντιδράσεις από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τους οπαδούς της ομάδας.

Ανεκτιμητο: Δειτε την Κουλιανου απλα…γυμνη!


Είναι από τις γυναίκες που λατρεύεις να βλέπεις! Σέξι αλλά ποτέ προκλητική, σοβαρή αλλά ποτέ ψυχρή, η Βίκυ κατέκτησε τις πασαρέλες του κόσμου τη δεκαετία του 90! Ο Νίκος Μαστοράκης μάλιστα συγκρίνοντάς την κάποτε με μοντέλα που θριάμβευαν τότε…

Μια θεατρικη παρασταση με τροφιμα αντι για εισιτηριο!

Μια θεατρική παράσταση με τρόφιμα αντί για εισιτήριο! 

Οι θεατές θα ενισχύσουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Τρόφιμα αντί εισιτηρίου με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας θα προσφέρουν οι θεατές που θα παρακολουθήσουν σήμερα, στις 7 το απόγευμα, την παράσταση που θα δοθεί στην Αστική Σχολή στην πόλη της Κατερίνης.

Μπιρα μεγαλωνει… το στηθος μεχρι και δυο νουμερα!


Εταιρεία ζυθοποιίας στη Βουλγαρία παρασκευάζει την περίφημη ξανθιά μπίρα Bοhza, η οποία
υπόσχεται να κάνει το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα, καθώς μεγαλώνει το…

Victoria's Secret: Τα μαγιο του 2012! (video)



Τα σούπερ μόντελ Adriana Lima, Candice Swanepoel, Elyse Taylor και Jasmine Tookes μας παρουσιάζουν όσο πιο... 

Aνεκδοτο!!!


Ο Γιωρίκας παντρεύτηκε τη Σιμέλα με σκοπό να κανει πολλά παιδιά, ήταν όμως αθώος και δεν ήξερε ακόμη πως γίνονται τα παιδιά και ρώτησε τη μάνα του να του πει.
Εκείνη, σεμνή από την φύση της και από ντροπή στο γιο της, του λέει:

Tελος στους μαυρους κυκλους


Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ξυπνούν το πρωί και χάνουν το κέφι τους, βλέποντας στον καθρέφτη τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια τους. Σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για κληρονομική προδιάθεση, επειδή η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πάρα πολύ λεπτή, με αποτέλεσμα τα τριχοειδή αγγεία να γίνονται ορατά και να προκαλούν μοβ σκιές.

Με ποιο κομμα θα ειναι υποψηφιος ο Παυλος Χαϊκαλης ;



Αποκαλύπτει τους λόγους που τον κάνουν να κατέβει στην πολιτική και σε ποιό κόμμα αρνήθηκε τη συνεργασία με τον...

«Τρελα» και «διψα» για μια ακομα διακριση


Μόλις μία ημέρα χωρίζει τον Παναθηναϊκό από το μεγάλο ραντεβού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.




Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον τελευταίο και καθοριστικότερο αγώνα των προημιτελικών με την ομάδα του Ισραήλ, κορυφώνεται σήμερα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Καταδιωξη ποδηλατου με 50χλμ/ωρα

 
Τσέχοι αστυνομικοί καταδιώκουν ποδηλάτη υπό βροχή ο οποίος έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και με διάφορους ελιγμούς καταφέρνει συνεχώς να ξεγελά τα όργανα της τάξης.

Αρχιζει η δικη για το πραξικοπημα του 1980 στην Τουρκια


Με την κατηγορία της βίαιης προσπάθειας για κατάλυση του συντάγματος και κατάργηση του κοινοβουλίου, ξεκινά σήμερα το πρωί στην Άγκυρα, η δίκη των υπεύθυνων για το πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου 1980, Κενάν Εβρέν και Ταχσίν Σαχίνκαγια.

Με μια σφαιρα στο κεφαλι αποφασισε να βαλει τελος στη ζωη του ενας 77χρονος ηλικιωμενος, μπροστα στα εκπληκτα ματια των περαστικων τηςπλατειας Συνταγματος.


Τι γράφει ο 77χρονος αυτόχειρας στο ιδιόχειρο σημείωμα

Το γεγονός προκάλεσε σοκ στους διερχόμενους πολίτες που βρισκόταν στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ, ενώ κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει βλέποντας τον άνδρα, που γεννήθηκε το 1935,να βάζει το πιστόλι στο κεφάλι και να πυροβολεί.

Τον μεγαλυτερο υπολογιστη του κοσμου ετοιμαζει η ΙΒΜ





Αν και είναι γνωστό ότι η IBM έχει επενδύσει πάρα πολύ στην επεξεργασία των επονομαζόμενων big data, απ’ ό,τι έχει ακόμη υψηλότερους στόχους. Όπως ανακοίνωσε λοιπόν, σε συνεργασία με το ASTRON, το Ολλανδικό Ινστιτούτο Ραδιοαστρονομίας, θα ξεκινήσει 5ετή συνεργασία προκειμένου να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο μέχρι τώρα υπερυπολογιστή.

Ασορτι με το φορεμα το εσωρουχο!

Ασορτί με το φόρεμα το εσώρουχο

Πόσο μπροστά ήταν! Είχε προβλέψει ότι θα γίνουν... αποκαλυπτήρια
Ροζ το φόρεμα, ροζ και το εσώρουχο. Το μοντέλο Louise Glover φαίνεται πώς είχε «προβλέψει» ότι θα φανεί το εσώρουχό της κι έτσι φρόντισε να είναι ασορτί με το φόρεμά της. Αυτό σημαίνει να βλέπεις το μέλλον!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost