Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Δείρτε ελεύθερα, παραγράφεται…!



Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλα τα πταίσματα και τα πλημμελήματα με ποινή έως ένα έτος παραγράφονται; Κι όμως η εισήγηση στο νόμο που προωθείται προβλέπει ακριβώς αυτό. Θα παραγραφούν όλα αυτά τα αδικήματα μέχρι την ψήφιση του νόμου. Ακραίο νομοθέτημα ανορθολογισμού ή διάλυση κάθε έννοιας δικαίου;
Το σχέδιο νόμου με τίτλο «καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας» που κατεβάζει προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης περιλαμβάνει μια τροπολογία που προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά.

Ο Μάκης Ψωμιάδης μηνύει την… «Αγαπούλα»..!!!!


Θιγμένος εμφανίζεται ο πραγματικός «Αγαπούλας» εναντίον του τηλεοπτικού «Αγαπούλα» μέσω του εξώδικου που έστειλε στην εταιρεία Wind για την περίφημη διαφήμιση «αγαπούλα την κουκούλα».Ο Μάκης Ψωμιάδης εμφανίζεται να αναγνωρίζει στο πρόσωπο του λαμογιού προέδρου της διαφήμισης άλλα και σε δημοσιεύματα και βίντεο που ασχολούνται με την διαφήμιση, τον εαυτό του.

Γ. Παπανδρέου: Διαρχία μέχρι τις εκλογές κι αποχωρώ.!

Διαρχία στο ΠΑΣΟΚ μέχρι τις εκλογές πρότεινε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.


Γ. Παπανδρέου: Διαρχία μέχρι τις εκλογές κι αποχωρώ
Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος προτίθεται να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ή πρωθυπουργός, ωστόσο θα παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Σάκης Ρουβάς: "Τώρα κλείνω τα 40 μου και αισθάνομαι πιτσιρικάς"


Το αγόρι που μιλούσε στο κάμπινγκ με τους φίλους του για πολιτική μεγάλωσε και μπήκε ίσως στην καλύτερη δεκαετία της ζωής ενός άνδρα. Τα 40. Σάκη χρόνια πολλά.

Τέλος στα σενάρια αύξησης της στρατιωτικής θητείας;

Φρένο βάζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στις φήμες που ήθελαν την στρατιωτική θητεία να αυξάνεται κατά ένα τρίμηνο.

3χρονος γίγαντας (Photos)



Το 3χρονο αγοράκι που θα δείτε είναι τόσο υπέρβαρο που ορισμένοι βρεφικοί σταθμοί του απαγόρευσαν να πάει καθώς θεωρήθηκε “δημόσιος κίνδυνος” για τα άλλα παιδιά.

Τα καλύτερα μέρη του κόσμου για ξεκούραση! (pics)


Τα καλύτερα μέρη του κόσμου για ύπνο! (pics)
Για πολλούς - αν όχι για όλους - ο ύπνος είναι απόλαυση.
Γίνεται όμως ακόμη μεγαλύτερη όταν οι συνθήκες είναι οι ιδανικές. Τι σημαίνει όμως ιδανικές; Απλά ένα κρεβάτι και ένα ωραίο δωμάτιο; Δείτε τις επόμενες φωτογραφίες και θα αλλάξετε γνώμη. Ειδικά αν μαζί θα είχατε και παρέα. 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost