Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Απουσία Παπανδρέου “τρώνε ξύλο” οι υπουργοί…


Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκονται στις Κάννες… Το πολιτικό θερμόμετρο όμως έχει χτυπήσει ήδη κόκκινο στη Βουλή στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Σύσσωμη η αντιπολίτευση επικεντρώνει τα πυρά της σε όλους τους υπουργούς… Τα λάθη του Παπανδρέου πληρώνει τώρα όλο το υπουργικό συμβούλιο. Ένας από τους λόγους που το υπουργικό συμβούλιο κράτησε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα είναι και αυτός. Οι υπουργοί ενημερώθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο για την “επίσκεψη” Παπανδρέου στις Κάννες και έβλεπαν το κακό να έρχεται…


Πηγή: prionokordela.gr

Η κρίση ”χτύπησε” και τους οικους ανοχης! Δείτε τι σκαρφίστηκαν για να μαζέψουν πελάτες…



Πήραμε την 6η δόση! Επιτέλους ξεκίνησαν οι επενδύσεις…



Λέιζερ αναγνωρίζει τα νοθευμένα ποτά

Μια πρωτοποριακή μέθοδο με την οποία αναγνωρίζετε η γνησιότητα ενός αλκοολούχου ποτού ανέπτυξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου St. Andrews στη Σκοτία.
Λέιζερ αναγνωρίζει τα νοθευμένα ποτά
Η νέα μέθοδος αναλύει το φασματικό αποτύπωμα του ποτού και μπορεί να αποκαλύψει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν είναι γνήσιο ή «βόμβα».

Μια σταγόνα του ποτού είναι αρκετή για να αποκαλύψει την ταυτότητα του. Η σταγόνα τοποθετείται πάνω σε ένα διάφανο τσιπ και στη συνέχεια πάνω στο τσιπ πέφτει μια ακτίνα φωτός λέιζερ πιο λεπτή από ανθρώπινη τρίχα. Η ακτίνα λέιζερ ξεκινά από μια οπτική ίνα και μετά την επαφή της με το τσιπ η ακτίνα «συλλέγεται» από μια άλλη οπτική ίνα.

Με βάση το γεγονός ότι κάθε μόριο εκπέμπει ένα χαρακτηριστικό φάσμα που είναι μοναδικό, σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, η φασματική ανάλυση που γίνεται με τη νέα μέθοδο αποκαλύπτει την ταυτότητα του ποτού. 

Η μέθοδος εξακριβώνει την ακριβή ποσότητα αλκοόλ που περιέχει το ποτό. Έχει όμως και άλλες δυνατότητες αφού μπορεί να μελετά το χρώμα, την υφή και τη γεύση του ποτού και να αναγνωρίζει μια σειρά από στοιχεία όπως το είδος και την ηλικία του.

Σύμφωνα με τους ερευνητές η μέθοδος μπορεί να κάνει ακόμη πιο εξειδικευμένες αναλύσεις δείχνοντας τη μάρκα ενός ποτού ή το βαρέλι στο οποίο βρισκόταν. 


Πηγή: newsbomb.gr

Διαμονή πολυτελείας κάτω από τον βυθό (pics)


Ένα εστιατόριο στις Μαλδίβες δεν προσφέρει μόνο εξαιρετικής
ποιότητας ψάρι, αλλά σας βάζει να το φάτε μέσα στο φυσικό του περιβάλλον. Στον βυθό της θάλασσας.







Στις μαφιόζικες ταινίες, όταν ο αρχηγός της φαμίλιας δίνει την εντολή «βάλτε τον να κοιμηθεί με τα ψάρια», σημαίνει πως κάποιος πρόκειται να πεθάνει. Σε ένα εστιατόριο στις Μαλδίβες, όμως, η φράση αυτή έχει κυριολεκτική σημασία. Σας βάζουν να κοιμάστε παρέα με τα ψάρια.



Η δυνατότητα του να μπορούσαμε να ζήσουμε υποβρύχια, είναι κάτι που πολλοί από εμάς το έχουμε ονειρευτεί αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσε να γίνει. Για κάποιους τυχερούς ταξιδιώτες, όμως, το όνειρο αυτό είναι πλέον πραγματικότητα.



Πριν από πέντε χρόνια, το Conrad Maldives Rangali Island, ένα πολυτελές resort στις Μαλδίβες, άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στον βυθό της θάλασσας. Φέτος, για να γιορτάσουν την επέτειο των πέντε χρόνων τους, οι υπεύθυνοι πήγαν τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα. Προσέφεραν στους πελάτες τη δυνατότητα όχι μόνο να φάνε κάτω από το νερό, αλλά και να κοιμηθούν. Το εστιατόριο 12 θέσεων, που βρίσκεται περίπου 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έδωσε τη θέση του σε μια prive κρεβατοκάμαρα για δύο άτομα, στις υπηρεσίες της οποίες συμπεριλαμβάνονταν prive δείπνο με σαμπάνια και πρωινό στο κρεβάτι. Το καλύτερο δώρο όμως σε αυτή τη προσφορά, ήταν η θέα στον γεμάτο ζωή κοραλλιογενή ύφαλο που περικυκλώνει τις τζαμαρίες του δωματίου.



Το υπόλοιπο κομμάτι του resort που βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, μπορεί να υστερεί σε υποβρύχια μαγεία, είναι όμως εξίσου εντυπωσιακό για τα συνηθισμένα δεδομένα. Περιλαμβάνει 50 υπερπολυτελείς βίλες πάνω στο νερό, 79 βίλες πάνω στην παραλία και 21 βίλες-spa με prive δωμάτια περιποίησης. Γύρω από τις βίλες βρίσκονται εντυπωσιακά συντριβάνια, υπαίθρια μπάνια μέσα στους καταπράσινους κήπους και γυάλινοι τοίχοι που βάζουν τη φύση μέσα στα δωμάτια, ενώ η έξυπνη αρχιτεκτονική τοπίου που έχει χρησιμοποιηθεί εξασφαλίζει απόλυτη απομόνωση.



Μέχρι να βρούμε τα λεφτά για να το επισκεφτούμε (αν γελάσετε θα το καταλάβουμε), μπορούμε τουλάχιστον να χαζεύουμε τις φωτογραφίες και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

















Πηγή: tsekouratoi.blogspot.com

Δείτε πώς είναι o Μάικλ μετά το PRISON BREAK



Έγινε γνωστός σαν Μάικλ Σκόφιλντ στην σειρά Prison Break
και απέκτησε εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλον τον κόσμο.Δείτε πως είναι σήμερα!







Πηγή: tsekouratoi.gr

Καταγγελία στη FIFA κατά της ΑΕΚ έκαναν οι Ισλανδοί!





Ο Χέλγκασον μπορεί να μην έχει παίξει δευτερόλεπτο στο πρωτάθλημα όμως βάζει μεγάλους μπελάδες στην ΑΕΚ, χωρίς βέβαια να έχει την παραμικρή ευθύνη ο ίδιος. Η ομάδα του έκανε καταγγελία στη FIFA και αξιώνει περίπου 100.000 ευρώ που χρωστάει η Ένωση για τη μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού.

Προσφυγή στη ΦΙΦΑ από Μπλάνκο και Νασούτι "Δεν υπάρχει ρωσικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ"

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ δεν έχουν τελειωμό αφού μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του Μάκου και τις απειλές Νασούτι, Μπλάνκο, ήρθε και η καταγγελία της Μπρέινταμπλικ στη FIFA.

Η πρώην ομάδα του Χέλγκασον αξιώνει περίπου 100.000 ευρώ για τη μεταγραφή του νεαρού αμυντικού και γι' αυτό προσέφυγε στην Παγκόσμια ομοσπονδία. Τον ίδιο δρόμο έχει πάρει και ο μάνατζερ του παίκτη.

Δεν αποκλείεται στη FIFA να απευθυνθεί και η Ουντινέζε αφού και σε αυτή οφείλονται χρήματα από το δανεισμό του Μπέλεκ.






Πηγή: newsit.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost