Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αναγκαστικες επιταξεις ιδιωτικης περιουσiας εγγυηθηκαν στην τρoϊκα!

Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!

ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!




Παρά τα πολλά αρνητικά σχόλια, κατά καιρούς, στα διεθνή Mέσα τις
τελευταίες μέρες αποδεικνύεται ότι...

Οι πιο παραξενες στασεις λεωφορειων! (pics)

 Είναι όλες μία και μία...

Ποιοι λαοι ειναι οι πιο ευτυχισμενοι στον πλανητη;



 Περισσότερα από τα δύο τρίτα όσων ρωτήθηκαν σε μια διεθνή έρευνα είπαν ότι είναι ευτυχείς με τη ζωή τους και σχεδόν ένας στους τέσσερις περιέγραψε τον εαυτό του ως "πολύ ευτυχισμένο".Παρά την οικονομική δυσπραγία, τους πολέμους, τις συγκρούσεις και τις φυσικές καταστροφές, οι άνθρωποι σήμερα είναι...

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΙΟ... ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΕ

Έρευνα για πιο… στοργικά ρομπότ χρηματοδοτεί η ΕΕ

Ειδικές «μνήμες» θα τα κάνουν πιο κοινωνικά

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να χρηματοδοτήσει μια έρευνα, στόχος της οποίας είναι να κάνει πιο αξιαγάπητα τα...ρομπότ.

«Τα πειράματα έχουν δείξει ότι, για παράδειγμα τα παιδιά μπορεί να προσκολληθούν σε ένα ρομπότ που παίζει μαζί τους, όμως θα μπορούσε το ρομπότ να αναπτύξει δεσμούς με έναν άνθρωπο; Θα μπορούσαν κάποια ημέρα τα ρομπότ να αναπτύξουν συμπεριφορά που να προσομοιάζει με τους ανθρώπινους δεσμούς;» αναφέρει η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

Αυτά τα ερωτήματα προσπαθεί να απαντήσει το αποκαλούμενο σχέδιο ALIZ-E, με την εγκατάσταση στα ρομπότ μνημών, οι οποίες θα τους δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στα δεδομένα που θα τους εισάγουν οι άνθρωποι και να αναπτύσσουν κοινωνικές σχέσεις.

Τέτοια ρομπότ θα δοκιμαστούν με παιδιά στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. «Οι ερευνητές θα εξετάσουν αν το ρομπότ μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον του παιδιού προσαρμόζοντας τη συμπεριφορά του ανάλογα με τις προτιμήσεις του παιδιού» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Επιτροπή θα στηρίξει την έρευνα αυτή με το ποσό των 8,2 εκατ. ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 10,6 εκατ. ευρώ.

πηγή: newsbeast.gr

(ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.!



Στιγμές που θα ήθελαν να ξεχάσουν..



πηγή: newsbeast.gr

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ... SMART





Το Smart είναι τόσο δημοφιλές που δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε μετατροπές του σε μινιατούρες πολυτελών αυτοκινήτων. Προς το παρόν δείτε με την βοήθεια του φωτομοντάζ πως θα ήταν αυτοκίνητα γνωστών κατασκευαστών όπως Ferrari, Porsche, Lamborghini, αν κυκλοφορούσαν σε μορφή…

(VIDEO) ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ




Δεν υπάρχει ο τύπος...

ΠΑΙΖΟΝΑΥΤΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΟΜΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (PICS)


Η εκπαίδευση που ακολουθούν πεζοναύτες που βρίσκονται στην Ταϊλάνδη θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένη από την εκπομπή Fear Factor, καθώς, μεταξύ άλλων, αναγκάζονται να πιουν αίμα κόμπρας και να φάνε έντομα…

(VIDEO) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ




Απολαύστε τον ανεξάρτητο βουλευτή Παπαχρήστο από το βήμα της Βουλής!!!






πηγή: alexiptoto

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ.!



Flash back στην ερωτική ζωή της ηθοποιού

Ποδοσφαιρική ομάδα επώνυμων ερωτικών συντρόφων συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός με καταγεγραμμένα στο ερωτικό της καρνέ έντεκα γνωστά πρόσωπα της showbiz είναι αυτή την εποχή μόνη. 

O ΞΗΡΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ.!!!


Η βόμβα που εξερράγη στα χέρια του Σάββα Ξηρού και οδήγησε στην εξάρθρωση της «17 Νοέμβρη» θα μπορούσε να ήταν το πρώτο πλάνο της ταινίας του Γ. Παπαθεοδώρου, που είναι εμπνευσμένη από τη δράση της οργάνωσης.

(VIDEO) ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ AUDI R8 ΤΟΥ Robert Himler



Την περασμένη εβδομάδα, ο Robert Himler μας είχε δείξει από μέσα, πως είναι μια βόλτα με την Underground Racing Twin-turbo Lamborghini Gallardo του με τα 1.250 άλογα, και τώρα ο Αμερικάνος, μας δείχνει και πως είναι μια βόλτα από το εσωτερικό του λευκού Audi R8 V8 με το χειροκίνητο κιβώτιο που είχε αγοράσει το καλοκαίρι, το οποίο δεν του έχει βελτιώσει ακόμη τον κινητήρα.

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ



Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας και καταλήγετε πάντα να τρέχετε σαν τον… Βέγγο. Τι φταίει και τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό; Μην στεναχωριέστε, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ APPS ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ



Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών και μας δίνεται η ευκαιρία, έστω και λίγες ώρες, …

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost