Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στο Final-4 η γυναικεια ομαδα της Βουλιαγμενης!

 

Mια ακόμη τεράστια επιτυχία για την γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης και κατ' επέκταση για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς προκρίθηκε στο Final-4 του Champions Cup.

Ποια διασημη σταρ σταματησαν στο αεροδρομιο γιατι ειχε μαζι της ... ΔΟΝΗΤΗ!!!

Συνέβη και αυτό! Σταμάτησαν γνωστή Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια στο check in του αεροδρομίου για να ανοίξει την βαλίτσα της επειδή... μέσα κάτι δονούνταν!

Αραχνη… καταβροχδιζει ολοκληρο φιδι!


Εάν πάσχετε από αραχνοφοβία, τότε μπορείτε πολύ εύκολα να φανταστείτε ποια ήταν η αντίδραση μιας υπαλλήλου ηλεκτρικής εταιρείας στη βόρεια Αφρική μπροστά στο «ανατριχιαστικό» θέαμα που αντίκρισε πηγαίνοντας το πρωί στο γραφείο της.

10 λεπτα ακομα; Κοιμησου λιγο παραπανω! Ακομα και οι επιστημονες ειναι με το μερος σου!





Δεν είναι μόνο μια σημαντική βιολογική λειτουργία. Κατά κοινή ομολογία ο ύπνος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες απολαύσεις. Τι γίνεται όμως όταν η έλλειψή του γίνεται θέμα "ζωής και θανάτου" στην καθημερινότητά μας; Μήπως να ξαναπέσουμε στο κρεβάτι για λίγο ακόμη; Για το καλό όλων...

70 νεες θεσεις εργασιας στο δημο Καλαμαριας


Απασχόληση σε 70 άνεργους δημότες στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπως η καθαριότητα και το πράσινο, θα εξασφαλίσει ο δήμος Καλαμαριάς.

Από τις συνολικά 70 θέσεις εργασίας, οι οποίες θα εγκριθούν από το υπουργείο Εσωτερικών, οι 25 αφορούν το δήμο και οι 45 τη δημοτική επιχείρηση τουρισμού.

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω...
ΑΣΕΠ και σύμφωνα με το δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη η προκήρυξη θα βγει μέσα στο μήνα, προκειμένου το αργότερο ώς τα τέλη Απριλίου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Εκτιμάται ότι οι αιτήσεις που θα κατατεθούν θα αγγίξουν τις 300, αριθμός σχετικά μικρός δεδομένου του υψηλού ποσοστού ανεργίας.

Στις υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου θα προσληφθούν εργάτες, μηχανοδηγοί και οδηγοί με οκτάμηνες συμβάσεις. Αντίστοιχα στη δημοτική επιχείρηση τουρισμού ΔΕΤΕΚ θα προσληφθούν καθαρίστριες, σερβιτόροι, οδηγοί, ταμίες και εργάτες γενικών καθηκόντων με πεντάμηνες και εξάμηνες συμβάσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπακογλίδης, ο δήμος υπέβαλε σχετικό αίτημα στο υπουργείο Εσωτερικών και η έγκριση αναμένεται να δοθεί εντός των επόμενων ημερών. «Μόλις λάβουμε την έγκριση, θα βγάλουμε τη σχετική προκήρυξη, ώστε η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Απριλίου και οι εργαζόμενοι να τοποθετηθούν στις υπηρεσίες», σημείωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς.


Εποχικό προσωπικό

Όσοι θα προσληφθούν στη ΔΕΤΕΚ θα ενταχθούν στο εποχικό προσωπικό. Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Φίλιππος Καρυπίδης αναφέρει ότι οι προσλήψεις θα γίνουν το αργότερο ώς τα τέλη Απριλίου, καθώς πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες ενόψει και του καλοκαιριού. «Ο χρόνος των συμβάσεων είναι μικρός, αλλά με δεδομένη την ανεργία που υπάρχει και τα λουκέτα που μπαίνουν καθημερινά σε δεκάδες μαγαζιά η πεντάμηνη και εξάμηνη απασχόληση θα δώσει ανάσα στους πολίτες που έχουν ανάγκη από ένα μεροκάματο», τόνισε ο κ. Καρυπίδης.

Να σημειωθεί ότι εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται και η προκήρυξη θέσεων εργασίας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο. Συνολικά στην Κεντρική Μακεδονία προβλέπονται 9.500 θέσεις εργασίας.

Της Φανής Σοβιτσλή στο makthes.gr

"Τσουλα, ποσο σεξ κανεις πια;" Πολιτικος σε φοιτητρια


Η βρισιά που εκστόμισε ο διάσημος ακροδεξιός αμερικανόςραδιοπαρουσιαστής Ρας Λίμπο προκάλεσε αναταραχή ενόψει της σημερινής «Σούπερ Τρίτης», της ημέρας που δέκα Πολιτείες ψηφίζουν για να εκλέξουν τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών...

Νταλαρας: «Δεν με εκφραζει το ΠαΣοΚ.Δεν ψηφισα την γυναικα μου για βουλευτη»


Ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει για τα πυρά που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συναυλία του στο Ίλιον.

Δηλωση Γ. Μπαμπινιωτη για το Υπουργειο Παιδειας


Εχθές σας αναφέραμε πως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έκανε έναν μικρό ανασχηματισμό και νέος υπουργός Παιδείας είναι ο Γιώργος Μπαμπινιώτης (αναμένεται να ορκιστεί σήμερα το απόγευμα).

Οι κινδυνοι που κρυβει το ηλεκτρονικο τσιγαρο!




«SOS» εκπέμπει η Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία
Έντονες ενστάσεις της για τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως μέσο διακοπής του καπνίσματος διατυπώνει η Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία (E.R.S).

Εμπλεξε η WIND με τη διαφημιση της με τη ληστεια και τους τραπεζικους



Η πολύ επιτυχημένη διαφήμιση της εταιρίας WIND με απρόβλεπτες συνέπειες.

Οι τραπεζικοί υπάλληλοι αντιδρούν καθώς ουσιαστικά τους αποκαλεί κλέφτες.

Και ζητούν άμεση απόσυρση της επίμαχης διαφήμισης.

Οι Anonymous «επιτεθηκαν» στο Βατικανο

Οι Anonymous «επιτέθηκαν» και στο Βατικανό

Κατέλαβαν την ιστοσελίδα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Επίθεση από τους Anonymous δέχτηκε σήμερα η ιστοσελίδα του Βατικανού. Η οργάνωση των πειρατών του κυβερνοχώρου, δήλωσε ότι θέλουν να τιμωρήσουν τη «διεφθαρμένη Αποστολική Ρωμαϊκή Εκκλησία και όλες τις παραφυάδες της».

Αγορασαμε οπλα 7 δισ. ευρω για «καλυτερους» ορους στα δανεια

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ έδωσε η Ελλάδα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αγορές στρατιωτικών εξοπλισμών το 2010, με τη Γαλλία να έχει λάβει τη μερίδα του λέοντος.

Η διαφορα του L.Messi και του C. Ronaldo


Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λένε... Και στην περίπτωση μας αυτό ισχύει και με το παραπάνω! Δείτε τη σύγκριση των δυο αστέρων του σημερινού ποδοσφαιρικού κόσμου...

Ο Πριγκιπας Harry εναντιον του πιο γρηγορου ανθρωπου στον κοσμο, Usain Bolt





Και όμως, ο πρίγκιπας Harry θέλησε και τελικά αντιμετώπισε στα ίσα τον τζαμαϊκανό Usain Bolt κατά την επίσκεψή του στη χώρα του γρηγορότερου ανθρώπου στον κόσμο. 

ComedyLab - Eκτακτο: 10.000.000 oμηροι




ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ: ΥΓΡΗ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...


Μπορεί να είναι μανούλα και να απέχει πια από το μόντελινγκ και τις σέξι φωτογραφήσεις, όμως ο φακός τη λάτρεψε πολύ! Και παρόλο που δεν ήταν η πληθωρική γυναίκα με τις καμπύλες και το πλούσιο μπούστο, η Κάτια ήξερε να γίνεται σέξι και να μεταμορφώνεται στο απόλυτο θηλυκό!

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ: Αν βρεις τον ανθρωπο μεσα στους κοκκους καφε σε 8″ εισαι ιδιοφυια!




Πραγματική μέτρηση παρατηρητηκότητας… είσαι ιδιοφυία;

Δεν ειναι ψεμα η Kristen Bell


Τα είπαμε και για την Megalyn Echikunwoke, δεν είναι θέμα, αλλά η Kristen έχει άλλη αξία, πώς να το κάνουμε. Μεγάλωσε από την εποχή που τη γνωρίσαμε ως μια έφηβη ντετέκτιβ στο “Veronica Mars” - και όταν λέμε έφηβη εννοούμε τον χαρακτήρα της, η ίδια ήταν σε “Χολιγουντιανή εφηβεία”, που θα πει γύρω στα 25, που θα πει η τέλεια ηλικία, ναι;

Το πειρατικo της Μπαρτσελoνα ανοιξε πανια για τον τιτλο! Του Τσαμπιονς Λιγκ! (VIDEO)



Γιατί το πρωτάθλημα έχει... απομακρυνθεί. Δείτε το καρτούν με ήρωες τους παίκτες της Μπάρτσα!Με αφορμή την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, το παρακάτω καρτούν παρουσιάζει την... πορεία της ομάδας του...

Εκλογες στις 6 ή 13 Μαϊου συμφωνησαν Παπαδημος - Παπανδρεου - Σαμαρας




Μπορεί επισήμως τα ραντεβού του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα, να ήταν για τον ανασχηματισμό, ανεπισήμως, όμως, Λουκάς Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησαν στο χρόνο των εκλογών. Η Βουλή θα κλείσει την Πέμπτη 5 Απριλίου, είτε οι εκλογές γίνουν στις 6 Μαΐου, είτε στις 13.

Αποθεωση Λαζαρ στην Ρουμανια




Την αποθέωση από τον ρουμανικό Τύπο γνωρίζει ο Κοστίν Λαζάρ. Ο Ρουμάνος διεθνής ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού ενώ γίνεται λόγος ότι για 50.000 ευρώ ο παίκτης χάθηκε από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Αυτοκινητα στο ματι του ανεμοστροβιλου (Συγκλονιστικο Video)



Εικόνες που σοκάρουν, παρόμοιες με αυτές της τεράστιας φυσικής καταστροφής που έπληξε τις τελευταίες μέρες τις ΗΠΑ! Η κάμερα ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων κατέγραψε το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου που σήκωσε σχεδόν τα πάντα στο πέρασμα του…

Προτεινουν μειωση των εισακτεων σε ΑΕΙ - ΤΕΙ




Με το επιχείρημα ότι τα κονδύλι έχουν μειωθεί δραματικά, οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων και οι πρόεδροι των τεχνολογικών ιδρυμάτων ζητούν να απορροφήσουν τους μισούς συγκριτικά με πέρυσι φοιτητές.

Σε περίπτωση που οι προτάσεις τους δεν εισακουστούν, τότε, όπως υποστηρίζουν, θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην ποιότητα των σπουδών.

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ;


Θα ξεκινήσω την ιστορία της περίεργης αυτής πόλης… ανάποδα, τότε που ένα εντυπωσιακό γήπεδο μπέιζμπολ έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Οσάκα στην Ιαπωνία, προκειμένου να αποτελέσει την έδρα της περίφημης ιαπωνικής ομάδας μπέιζμπολ Nankai Hawks.

Παμε παραλια !!!


Δείτε αστείες φωτό που συναντά κανείς στις παραλίες ! Το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς δεν είναι μακρια....

Καιριο χτυπημα Αβραμοπουλου σε κυκλωμα νοθευσης καυσιμων!






Τη διαλεύκανση μιας ύποπτης υπόθεσης με νοθευμένα καύσιμα σε στρατιωτικές μονάδες ζήτησε από το ΣΔΟΕ ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Με επιστολή που απέστειλε προς τον Ειδικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Διώτη, ο κ. Αβραμόπουλος παρήγγειλε να γίνουν έλεγχοι, δειγματοληψίες και όλες οι ενδεικνυόμενες ενέργειες ώστε να προστατευθούν τα υλικά και τα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δειτε την πιο sexy φωτογραφιση της Ζετας Μακρυπουλια ever!




Είναι πανέμορφη, ταλαντούχα και απασχολεί τα Μέσα συνεχώς με τα προσωπικά της.
Ακόμα κι αν δεν το θέλει. Όσο γλυκιά μπορεί να φαίνεται από την μια, η άλλη της πλευρά κρύβει τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό που αρμόζει σε ένα γνήσιο θηλυκό...

Πωληθηκε η online υπηρεσια φωτογραφιων της Kodak




Δεδομένου ότι η Kodak κατέθεσε αίτημα για υπαγωγή στο Άρθρο 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα είναι αναγκασμένη να κάνει …

CINEMA SCREEN της LG με πλαισιο οθονης μολις 1 χιλιοστο




Τη νέα σχεδίαση οθόνης CINEMA SCREEN, που υιοθετείται στη σειρά τηλεοράσεων CINEMA 3D Smart TV για το 2012 παρουσιάζει η LG Electronics. Η σχεδίαση CINEMA SCREEN μειώνει το πάχος του πλαισίου της οθόνης σε μόλις 1 χιλ., δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία τρισδιάστατης θέασης.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost