Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μυστικά: Έτσι διατηρεί τον τέλειο "πωπό" η Rihanna!


 
Δεν είναι τυχαίο που η μόλις 23 ετών Rihana θεωρείται με βάση το αντρικό περιοδικό "Esquire" η πιο σέξι γυναίκα του 2011. Για έναν τέτοιο τίτλο δεν είναι υπεύθυνο το εξωτικό πρόσωπο της, αλλά το γυμνασμένο και γεμάτο καμπύλες σώμα της. Ειδικά ο "πωπός" αυτός, οι γλουτοί, η αίσθηση του κοψίματος και του καψίματος που σου δίνει η θέα της πίσω κίνησης σε...ταξιδεύει...και σε κάιει. Ποιο είναι το μυστικό της διατροφής της; Πώς διατηρεί αυτόν τον αψεγάδιαστο "προφυλακτήρα". Ζήτησα απο την Σοφία Παπικινού να με βοηθήσει και η διατροφολόγος αποκαλύπτει σήμερα τα μυστικά της...  
Η νεαρή τραγουδίστρια της πόπ , αν και όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα λατρεύει τους Υδατάνθρακες, τονίζει πως αποτελούν τον εχθρό της όταν καταναλωθούν στο τέλος της ημέρας και αυτό αποτελεί και το κλειδί για τη διατήρηση της τέλειας σιλουέτας της. Πιο συγκεκριμένα, η δίαιτα της όμορφης γαζέλας περιλαμβάνει πέντε γεύματα, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και δυο ενδιάμεσα σνακ. Το διαιτολόγιο της είναι πλούσιο σε λαχανικά και φρούτα, σύνθετους υδατάνθρακες όπως καστανό ρύζι, δημητριακά, ψωμί και μακαρόνια ολικής άλεσης και για πηγή πρωτεΐνης επιλέγει σολομό, φιλέτο ψαριού, άπαχη μοσχαρίσια μπριζόλα και στήθος κοτόπουλου ενώ αποφεύγει τα γλυκά και τη ζάχαρη. Δεν καταναλώνει ποτέ αμυλούχο τρόφιμο που αποδίδει περισσότερο από 15 γραμμάρια υδατανθράκων και 200 θερμίδες, ενώ στο βραδινό της γεύμα τα αμυλώδη τρόφιμα όπως ψωμί και πατάτες απουσιάζουν.
 
Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε και εσείς ένα τόσο σέξι σώμα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον εξής τρόπο διατροφής. Αρχικά φροντίστε να εξασφαλίσετε στον οργανισμό σας τους απαραίτητους υδατάνθρακες για την κάλυψη των ενεργειακών σας απαιτήσεων και των αναγκών σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β κατά τη διάρκεια της ημέρας και αποφύγετε την πρόσληψή τους 3 ώρες πρίν το ύπνο. Καθιερώστε τον κανόνα μικρά και συχνά γεύματα και εντάξτε στο διαιτολόγιο σας το πρωινό καθημερινά με δημητριακά ή ψωμί ολικής άλεσης και συνδυάστε το με ένα γαλακτοκομικό προϊόν με χαμηλά λιπαρά και 1 φρούτο.
 
 
Το μεσημεριανό σας μπορεί να είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες όπως μια μερίδα μακαρόνια με 4 κουταλιές της σούπας μοσχαρίσιο κιμά ή ριζότο με λαχανικά και 60 γραμμάρια τυρί φέτα συνδυασμένο πάντα με σαλάτα. Για βραδινό επιλέξτε μια μερίδα άπαχου κρέατος ή ψαριού της επιλογής σας συνδυασμένο με μια σαλάτα. Με τα μικρά και συχνά γεύματα κάνετε το μεταβολισμό σας να βρίσκεται σε εγρήγορση , ενώ με την αποφυγή των υδατανθράκων στο βραδινό εξασφαλίζεται ταχύτερη απώλεια βάρους.
 
Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε, πως για να ακολουθήσετε οποιαδήποτε δίαιτα χρειάζεται πρώτα να ζητήσετε την γνώμη του διαιτολόγου σας ώστε να προσαρμοστεί στις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και της προσωπικής, σας υγείας.






Πηγή: gossip-tv.gr

Οι ιταλικές αρχές μάς επέστρεψαν 62 λαθρομετανάστες

                                        Οι ιταλικές αρχές μάς επέστρεψαν 62 λαθρομετανάστες
Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν 62 αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών...
εγγράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τις ιταλικές αρχές, στο Μπάρι της Ιταλίας, κατά τον κατάπλου επιβατηγού - οχηματατωγού πλοίου.

Οι λαθρομετανάστες ήταν κρυμμένοι σε φορτηγό όχημα και επεστράφησαν στη χώρα μας με το ίδιο πλοίο.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Οι ιταλικές αρχές μάς επέστρεψαν 62 λαθρομετανάστες http://24wro.blogspot.com/2011/11/62.html#ixzz1cQb2YAtZ

[VIDEO]:Μακιγιέρ σε γραφείο κηδειών απίστευτη φάρσα.!!!

1 Μακιγιέρ σε γραφείο κηδειών Απίστευτη φάρσα... [EPIC VIDEO]
ΔΕΙΤΕ: Γέλιο μέχρι δακρύων και… λιποθυμίας














Πηγή: tsekouratoi.gr

Κατάφορα αντισυνταγματική η απόφαση του Πρωθυπουργού για δημοψήφισμα!


                                   
Ο άνθρωπος αυτός μάλλον δεν έκανε ποτέ τον κόπο να μελετήσει το Σύνταγμα της Ελλάδος και αυτή είναι η «καλή» περίπτωση, γιατί υπάρχει και η πλέον ρεαλιστική, ότι εν γνώση του παραβιάζει το Σύνταγμα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου. Το άρθρο 44 προβλέπει ρητά, πως ζητήματα δημοσιονομικής πολιτικής δεν μπορούν να τεθούν σε δημοψήφισμα! Το εάν θα χρεοκοπήσουμε ή θα κυρωθεί η σύμβαση των Βρυξελλών έχει σαφή δημοσιονομικό χαρακτήρα.
Βέβαια το κομμάτι που αφορά την «επιτροπεία» η όχι και την παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, αυτό είναι εθνικό ζήτημα και θα μπορούσε να τεθεί σε δημοψήφισμα, αλλά ποιος ο λόγος, αφού η απάντηση είναι ήδη γνωστή. Εκτός και αν μπερδεύεται ο Πρωθυπουργός και φαντάζεται, ότι σε αυτό τον τόπο ζουν εκατομμύρια προδότες!
Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Είναι ένα απλό πολιτικό τρικ για να πετάξει το μπαλάκι στον λαό και να τα ρίξει στην απόφαση του λαού, ότι χρεοκοπήσαμε, όχι στις μα…..ιες τους από την πρώτη ημέρα που ορκίστηκαν Κυβέρνηση! Κάνε εκλογές δημοκράτη Παπανδρέου, αν σου βαστάει και άσε τα δημοψηφίσματα και την ψήφο εμπιστοσύνης από το μαντρί της κωλοτούμπας!
Αλλά όχι! Θέλεις να αποφύγεις την καυτή χυλόπιτα του λαού και να κρατηθείς ετσιθελικά στην κυβέρνηση, επιμένοντας να παραβιάζεις το Σύνταγμα! Αμ και δεν θα σου περάσει ούτε αυτό το τρικ ή ακόμα και αν καταφέρεις να πετάξεις το γάντι στον ελληνικό λαό, εκείνος θα στο αστράψει πίσω!


Πηγή: prionokordela.gr

Δεν πάει σε εκλογές ο Παπανδρέου αλλά σε δημοψήφισμα και ψήφο εμπιστοσύνης.!


Με την έκφραση πως «κρινόμαστε στο τέλος της τετραετίας και όχι στο μέσο της», ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί αυτή την ώρα να κλείσει την πόρτα των εκλογών αλλά και κάθε σεναρίου για συγκυβέρνηση.
Μάλιστα τόνισε πως έχει επανειλημμένα κάνει πρόταση σε όλους επιθυμούν να δουλέψουν μαζί του με βάση ένα κοινό πρόγραμμα, ωστόσο μάλλον δεν υπάρχει ανταπόκριση.
Η αντίδραση των βουλευτών πάντως δεν φάνηκε να είναι ενθουσιώδης καθώς τα χειροκροτήματα ήταν ιδιαίτερα χλιαρά ενώ αρκετοί από τους παριστάμενους παρέμειναν απαθείς καθ’ όλη τη διάρκεια της αναφοράς του στο ζήτημα των εκλογών.
Αυτό που προκάλεσε σοκ όμως ήταν η εξαγγελία του για δημοψήφισμα επί της δανειακής σύμβασης. Το κατά πόσο αυτό όμως θα οδηγήσει σε εκλογές είναι άλλο θέμα…


Πηγή: prionokordela.gr

Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε εισιτήρια από το internet


  

Δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που έχουν πέσει θύματα απάτης από ιστοσελίδες στο διαδίκτυο επειδή δεν έσωσαν σημασία στα “ψιλά” γράμματα όταν αγόραζαν online εισιτήρια.


Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια για καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, χωρίς όμως να κλαίνε στη συνέχεια τα λεφτά τους πρέπει να προσέχουν μερικά βασικά στοιχεία:

1. Να ελέγχουν αν τα στοιχεία του πωλητή αναγράφονται στην ιστοσελίδα (επωνυμία, γεωγραφική διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
2. Να ελέγχουν, αν οι τιμές περιλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις, π.χ. φόρους, έξοδα παράδοσης, έξοδα διαχείρισης, κ.λ.π. 
3. Να προσέχουν, αν οι πληροφορίες για την τιμή των εισιτηρίων, που τους ενδιαφέρουν, είναι απλές, κατανοητές, και δίνονται, πριν την αγορά του εισιτηρίου. 
4. Να ελέγχουν τους όρους αγοράς, για να εξακριβώσουν, αν διασφαλίζονται η έγκαιρη παράδοση των εισιτηρίων στους καταναλωτές από τον πωλητή και η επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων, σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης. 

Ωστόσο, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο άσχημα το τελευταίο διάστημα αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πραγματοποίησε “επιχείρηση σκούπα” το Σεπτέμβριο του 2011 σε ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οι καταναλωτές πραγματοποιούσαν αγορές εισιτηρίων για καλλιτεχνικές ή αθλητικές εκδηλώσεις. Η σύγκριση με τα αποτελέσματα της ίδιας έρευνας τον αντίστοιχο μήνα του 2010 έδειξε ότι το 2011 η κατάσταση στον τομέα αυτό είχε βελτιωθεί πολύ, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ειδικότερα, από τους 414 ιστοτόπους, που ελέγχθηκαν το 2010, μόλις το 40% συμμορφώνονται με τη νομοθεσία της Ε.Ε. για τους καταναλωτές, ενώ το 2011, το ποσοστό συμμόρφωσης ήταν 88%.

Σκοπός των δράσεων αυτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν να εντοπιστούν οι προβληματικοί ιστότοποι, οι οποίοι πωλούσαν εισιτήρια για ανύπαρκτες εκδηλώσεις ή δεν διευκρίνιζαν, εάν το κόστος των εισιτηρίων θα επιστρεφόταν στον αγοραστή, σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης.

Οι “επιχειρήσεις σκούπα” δημιουργήθηκαν από τις εθνικές αρχές όλων των χωρών - μελών της Ε.Ε., καθώς και της Νορβηγίας και της Ισλανδίας.

Αναλυτικότερα, τα προβλήματα, που εντοπίστηκαν, ήταν η πλήρης ή η μερική έλλειψη πληροφοριών ή παραπλανητική πληροφόρηση, σχετικά με την τιμή (π.χ. κρυφοί φόροι ή έξοδα διαχείρισης): Το 94% των ιστοτόπων εμφανίζουν πλέον με σαφήνεια και ακρίβεια τις πληροφορίες που αφορούν το συνολικό κόστος, συμπεριλαμβανομένου του κόστους παράδοσης και όλων των άλλων επιπλέον επιβαρύνσεων, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό το 2010 ήταν 55%.

Αθέμιτοι όροι και προϋποθέσεις (π.χ. χωρίς εγγύηση για την έγκαιρη παράδοση των εισιτηρίων ή καμία διευκρίνιση, σχετικά με το εάν το κόστος των εισιτηρίων θα επιστρεφόταν στον αγοραστή, σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης): Το 92% των ιστοτόπων, που ελέγχθηκαν, εμφανίζουν πλέον θεμιτούς όρους και προϋποθέσεις, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό του 2010 ήταν 57%.

Πλήρης ή μερική έλλειψη πληροφοριών ή παραπλανητική πληροφόρηση, σχετικά με τον πωλητή (π.χ. ο πωλητής ισχυριζόταν εσφαλμένα ότι είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος): Το 93% των ιστοτόπων, που ελέγχθηκαν, παρέχουν, πλέον τα απαιτούμενα στοιχεία για τον πωλητή, όπως επωνυμία, διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό του 2010 ήταν 72%.

Να σημειώσουμε ότι οι περισσότερες διορθώσεις στους ιστοτόπους αυτούς έγιναν εθελοντικά, όμως, σε ορισμένες περιπτώσεις, χρειάστηκε να επιβληθούν κυρώσεις.






Πηγή: newsit.gr

Το αληθινό πρόσωπο του Γιωργάκη αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του.!


Η γυναίκα που έζησε χρόνια δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου αποκαλύπτει πως ο πρώην σύζυγος της δεν ξέρει τι σημαίνει αγάπη, οικογένεια αλλά και θρησκεία. Αλλωστε όταν κάποτε του πρότεινε να κάνουν θρησκευτικό γάμο της είχε πει κατάμουτρα πως είναι άθεος και δεν πιστεύει σε αυτά.
Οσο για την λέξη αγάπη; H πρώην του Γιωργάκη αναφέρει πως  “Δεν υπάρχει αγάπη σ’ αυτή την οικογένεια. Δεν υπάρχουν αισθήματα. Υπάρχει μόνο το συμφέρον του καθενός”.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Εύας Παπανδρέου:
Σας παραθέτουμε αυτούσια κομμάτια του βιβλίου για να κατανοήσετε μόνοι σας, όσοι τελοσπάντων αντέχετε… Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βιβλίο, το τελευταίο διάστημα, ως δια μαγείας, έχει εξαφανιστεί από όλα τα ράφια των βιβλιοπωλείων…
«Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ’ αυτήν να το πει. Η Εύα βοήθησε αποτελεσματικά τον Γιώργο στις σπουδές του. Και στο τέλος, η Εύα ήταν εκείνη που έγραψε την πανεπιστημιακή διατριβή, με την οποία ο Γιωργάκης Παπανδρέου πήρε το περιπόθητο “χαρτί”. Ύστερα το νέο ζευγάρι αποφάσισε να έλθει και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή ήταν για την Εύα μεγάλη θυσία, γιατί ήδη της είχε προσφερθεί μια θαυμάσια σταδιοδρομία στη Γενεύη. Ο Γιώργος όμως επέμενε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα βασιζόμενος στον πατέρα του.
Εδώ όμως ήταν Ελλάδα, και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά-σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυπτε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος, αφού στη χώρα μας δεν είχε ακόμα νομοθετηθεί ο πολιτικός γάμος και οι πολιτικοί γάμοι Ελλήνων που είχαν τελεσθεί στο εξωτερικό εθεωρούντο ανυπόστατοι, δηλαδή σαν να μην είχαν γίνει ποτέ. Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεπτόταν ότι θα γινόταν και μητέρα και ήξερε ότι το παιδί τους δεν θα μπορούσε να δηλωθεί ως γνήσιο στα ελληνικά ληξιαρχεία. Έθεσε, λοιπόν, στον Γιώργο ζήτημα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη: ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά-κοφτά ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος! Η πλήρης αθεΐα του Γιώργου δεν ήταν μια απλή αδιαφορία ενός νέου ανθρώπου απέναντι στη θρησκεία και τις τελετουργίες της, όπως είχε υποθέσει στην αρχή η Εύα. Ήταν μια σκληρή πεποίθηση, ζυμωμένη μέσα σ’ ένα περιβάλλον άκρατου ατομισμού. “Δεν υπάρχει αγάπη σ’ αυτή την οικογένεια”, μου είπε σε κάποια στιγμή η Εύα Παπανδρέου. “Δεν υπάρχουν αισθήματα. Υπάρχει μόνο το συμφέρον του καθενός”.
Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1985 ο Γιώργος παρουσιάστηκε απέναντι στην Εύα αποφασισμένος πια για οριστική ρήξη και διάλυση του γάμου τους. Επικρατούσε και πάλι κλίμα γενικής ευφορίας στο Καστρί και η Εύα έβλεπε τον άντρα της ακόμα πιο ψυχρό και αλαζονικό στις μεταξύ τους σχέσεις. Αλλά και η Εύα δεν ήταν διατεθειμένη να δέχεται αδιαμαρτύρητα την αδιαφορία, την ψυχρότητα και την άτακτη εξωσυζυγική ζωή του άντρα της, όπως της είχε συστήσει ως… συμφέρουσα λύση η πεθερά της! Στις παραμονές των Χριστουγέννων του 1985, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο: Ο Γιώργος ανακοίνωσε ξαφνικά στην Εύα ότι θα έφευγε “μόνος του” για τα βουνά της Ιταλίας, για να κάνει… σκι και να ξεκουραστεί! “Τα έχασα λέει η Εύα. Είχα καλέσει φίλους μας για την Πρωτοχρονιά και του είπα ότι θα γινόμαστε ρεζίλι, αλλά ο Γιώργος έφτιαχνε κιόλας τις βαλίτσες του. Κάποια στιγμή του είπα πως δεν ήταν σωστό να αφήσει το σπίτι του και το μικρό παιδί του τέτοιες μέρες. Η απάντησή του ήταν ότι το παιδί είναι ακόμα μικρό… και δεν καταλαβαίνει!”
Παρά την προειδοποίηση της γυναίκας του ότι το ταξίδι του αυτό μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες, ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε με τη “συντροφιά” του και στην συνέχεια έφυγε και εκείνη για να περάσει τις υπόλοιπες μέρες των εορτών με τους δικούς της στο Λονδίνο, αποφασισμένη και να τους ενημερώσει για το τέλος της έγγαμης συμβίωσής της με τον Γιώργο. Η Εύα έφυγε για το Λονδίνο, γύρισε μετά από μερικές ημέρες και είδε ότι ο Γιώργος είχε επιστρέψει στο σπίτι τους πριν απ’ αυτήν, είχε πάρει τα πράγματά του και είχε εγκατασταθεί αλλού. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται πρωτοβουλίες συγγενών και φίλων για να μη χωρίσει το ζευγάρι, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα μικρό παιδί. Υπήρξαν τέτοιου είδους προσπάθειες. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι η οικογένεια Παπανδρέου δεν ενδιαφερόταν τόσο να σωθεί αυτός ο γάμος, όσο να μην υπάρξει “σκάνδαλο” που θα μπορούσε να βλάψει πολιτικά».

Πηγή: prionokordela.gr

Ποιά είναι η καλύτερη εταιρεία στον κόσμο για να δουλεύει κανείς;


  

Στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας βρίσκεται, η Microsoft και οι υπόλοιπες που συμπληρώνουν την πεντάδα είναι οι:


SAS, NetApp, Google και Fedex Express.

Ακολουθούν οι εταιρείες Cisco, Marriott, McDonald's, Kimberly-Clark, SC Johnson, Diageo, American Expresss, Medtronic, Intel, Hilti, 3M, Telefonica, National Instruments, Mars, Accenture, Roche, Novo Nordisk, The Coca Cola Company, Atento και Quintiles.

Η λίστα World's Best Multinational Workplaces αποτελεί την πρώτη ενιαία λίστα σε παγκόσμιο επίπεδο αφού είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια έρευνα για το εργασιακό περιβάλλον και βασίζεται σε έρευνα των απόψεων εργαζομένων σε χιλιάδες εταιρείες, σε 45 χώρες και σε έξι ηπείρους.

Μια εταιρεία για να είναι υποψήφια γι' αυτήν τη λίστα πρέπει να διακριθεί σε πέντε τουλάχιστον εθνικές λίστες ως Best Workplaces, δηλαδή να βραβευθεί για το καλό της εργασιακό περιβάλλον στην εθνική έρευνα 5 τουλάχιστον χωρών, να απασχολεί 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και τουλάχιστον το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία. 







Πηγή: newsit.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost