Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Βίντεο-ντροπή: Δικαστής δέρνει την κόρη του με μια ζώνη!


Ο δράστης φέρεται να είναι ένας Τεξανός δικαστής, ενώ στο βίντεο φαίνεται πως στον ξυλοδαρμό συμμετέχει και η γυναίκα του! (vid)

Ένα βίντεο που διέρρευσε πριν λίγες μέρες στο ίντερνετ και δείχνει έναν άντρα να δέρνει χωρίς έλεος ένα ανήλικο κορίτσι, και μάλιστα με την αρωγή ακόμη μιας ενήλικης γυναίκας, έχει παγώσει τον κόσμο του διαδικτύου.

Το επίμαχο βίντεο φέρεται να έχει γυριστεί το 2004, ενώ σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές που προσπαθούν κατ' αρχήν να εξακριβώσουν την αυθεντικότητα του βίντεο, ο δράστης είναι ένας δικαστής από το Τέξας!

Το κορίτσι κακοποιείται βάναυσα, ενώ δέχεται και λεκτική βία κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού, παρά τις αγωνιώδεις κραυγές της.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του βίντεο, το ανήλικο κορίτσι πάσχει από ataxic εγκεφαλική παράλυση και τιμωρείται από τους γονείς του επειδή κατέβαζε παράνομα μουσική από το ίντερνετ.

Όσο για τη σύζυγο του δικαστή, οι αρχές αναφέρουν ότι έχει και η ίδια υποστεί πνευματική κακοποίηση από τον ίδιο με συνέπεια να μετατραπεί σε πειθήνιο όργανο των διαταραγμένων του σκέψεων.

Μάλιστα, το κανάλι KRIS-TV βρήκε το ανήλικο κορίτσι, ονόματι Hillary Adams, που το 2004 ήταν μόλις στα 16, η οποία δήλωσε: "Είχε ξανασυμβεί και κάθε φορά ήταν χειρότερα. Έστησα την κάμερα και τράβηξα την σκηνή». Η 23χρονη πλέον Adams αποφάσισε να ανεβάσει πρόσφατα το βίντεο του ξυλοδαρμού της, ενώ από την πλευρά του, ο πατέρας (-τέρας) δηλώνει στο ίδιο κανάλι ότι "το ξύλο δεν είναι τόσο πολύ όσο φαίνεται"!

Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι οι εικόνες του βίντεο είναι πραγματικά σκληρές και εξοργιστικές.







Πηγή: cosmo.gr

Eπιστροφή "Σάλπι" και σούπερ Γεωργιάδης.!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε πολύ εύκολα μέσα στο Δουβλίνο δείχνοντας ως όφειλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως είναι ανώτερη ομάδα από τους Σάμροκ Ρόβερς. Εντυπωσιακή η συνεργασία των επιθετικών του που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει πολλά ακόμη γκολ

Η επίθεση του ΠΑΟΚ έβγαζε φωτιές απέναντι σε μια πολύ κακή αμυντική γραμμή και φτάνοντας με απίστευτη ευκολία στην επίτευξη τριών γκολ "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Κορυφαίοι του Δικεφάλου οι Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, μοιραίος ο Βιεϊρίνια που θα μπορούσε να προσθέσει τουλάχιστον ένα γκολ στο δικό του λογαριασμό.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Κώστας Χαλκιάς: Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αλλά στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν. Δέχτηκε άλλο ένα γκολ από εκτέλεση φάουλ και πάλι στη γωνία που έλεγχε, ενώ είχε πρόβλημα στον αέρα και σε δύο - τρεις ακόμα περιπτώσεις που οι Ιρλανδοί επέλεξαν να επιτεθούν με σέντρες.
Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: Καλύτερη εμφάνιση του Πολωνού σε σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο φυσικά πως οι αντίπαλοί του ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων, κράτησε καλά αμυντικά τη θέση του και προσπάθησε να βγει και μπροστά βοηθώντας σημαντικά την προσπάθεια του Γεωργιάδη από τα δεξιά.
Μασιέλ Λίνο:  Λείπει πολύ στον ΠΑΟΚ και φάνηκε σ' ένα παιχνίδι που έδειξε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Βραζιλιάνος βοηθά πολύ στην ανάπτυξη του Δικεφάλου και είχε τη γνωστή πολύ καλή συνεργασία με τον Βιεϊρίνια.
Στέλιος Μαλεζάς: Είναι σταθερά σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει αναντικατάστατος τη στιγμή αυτή στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Δυνατός και στον αέρα, έδωσε μάχες όταν οι Σάμροκ Ρόβερς πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Μπρούνο Τσιρίλο: Σε δεύτερο ρόλο πίσω από τον Μαλεζά βοήθησε και αυτός στις στιγμές της πίεσης, αλλά είχε και πάλι κάποιες αδυναμίες στο μαρκάρισμα του εκάστοτε αντιπάλου του χωρίς ωστόσο ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύσει από λάθος του.
Ντιέγκο Αρίας: Είχε σημαντική ανασταλτική προσφορά, δε βοήθησε, όμως, επιθετικά μένοντας στη σκιά των επιθετικών συμπαικτών του.
Κοστίν Λάζαρ: Δε σκόραρε όπως στο πρώτο παιχνίδι, είχε, όμως, πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την μπάλα να περνά πάντα από τα πόδια του. Πολύ ουσιαστικός.
Γιώργος Φωτάκης: Πέτυχε το γκολ και φάνηκε με την επιθετική του προσφορά, χωρίς ωστόσο να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης όντας και αυτός επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Γιώργος Γεωργιάδης: Σπουδαία εμφάνιση από τον νεαρό μεσοεπιθετικό που έκανε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην άμυνα των Σάμροκ Ρόβερς. Είχε δύο ασίστ στον Σαλπιγγίδη και συμμετοχή και στο γκολ του Φωτάκη. Φώναξε παρών.
Αντρέ Βιεϊρίνια: Είχε διάθεση, πήρε πολλές προσπάθειες, αλλά πότε η ατυχία με τα δύο σουτ του που κατέληξαν στο δοκάρι και πότε η αστοχία του σε πολύ καλές ευκαιρίες, δεν του επέτρεψαν να σκοράρει. Πρέπει και μπορεί να βελτιωθεί.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Πολύ καλή εμφάνιση του διεθνή επιθετικού που πέτυχε δύο γκολ και θα μπορούσε εύκολα να πετύχει χατ τρικ. Έκανε ότι ήθελε τους αργούς αντιπάλους του και έβγαλε πολλές φορές σε θέση - γκολ τους συμπαίκτες του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Σωτήρης Μπαλάφας: Μπήκε σε ένα διάστημα που οι Σάμροκ Ρόβερς πίεσαν και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ανακτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού παίζοντας μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος: Για τον νεαρό ήταν η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μάλιστα σ' ένα ευρωπαϊκό αγώνα.
Θανάσης Παπάζογλου: Μπήκε ελάχιστα στο παιχνίδι και δεν κρίνεται η απόδοσή του.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Λάσλο Μπόλονι: Ήταν ένα παιχνίδι που ταίριαζε στη φιλοσοφία του Ρουμάνου προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ επιθετικά, έβαλε γρήγορα γκολ και είχε τους χώρους να δημιουργεί ευκαιρίες και να προσφέρει καλό θέαμα. Πολύ σωστή η είσοδος του Μπαλάφα που βοήθησε στον έλεγχο του ρυθμού στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και επίσης σωστή η κίνησή του να δώσει έστω και λίγα λεπτά χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Αποστολόπουλο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δείτε τον Βενιζέλο Φοιτητή.!!!


 

Να ξεκινήσουμε απο τα περαστικά μας και να συνεχίσουμε με τα περαστικά και σ' εμας γιατί νοσούμε όλοι...!!! Η φωτογραφία που ανακαλύψαμε μας γυρνάει 30 χρόνια πίσω όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν φοιτητής και δεν είχε στην πλάτη του το οικονομικό χρέος όλης της χώρας. Τότε ο νυν υπουργός οικονομίας ήταν αρκετά δραστήριος. Ανήκε στην «Προοδευτική Παράταξη Νέων, Σαρλ Ντε Γκόλ». Ήταν σε όλα μέσα.
Άριστος μαθητής στο σχολείο, άριστος φοιτητής στο πανεπιστήμιο και άριστος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αν και τότε ο ίδιος είχε πει πως το ΠΑΣΟΚ έιναι μεγαλύτερη φυλακή από τον Κορυδαλό, προσπαθώντας να εξηγήσει την καψούρα που είχε στο κόμμα.

Σήμερα σίγουρα αυτή του η φράση θα είχε αρνητική έννοια ή μήπως όχι. Μήπως τελικά θα πρέπει κάποιοι απο το Πασοκ να περάσουν την πόρτα της φυλακής; Μήπως τότε ο κόσμος αλλάξει και καταλάβει ότι όντως υπάρχει κάθαρση, αλλά υπάρχει και ο Κορυδαλλός; Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Βάγγο (τότε για τους συμφοιτητές) να είναι με λιγότερα κιλά, να φοράει πιο νεανικά ρούχα, ένα πουλόβερ και από μέσα λευκό πουκάμισο, να έχει μαύρα πλούσια μαλλιά και ένα χαμόγελο που σίγουρα ήταν ανέμελο...!!! Παλιές καλές στιγμές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...


Πηγή: gossip-tv.gr

Οι άνθρωποι επιθυμούν περισσότερο ένα Ipad2 παρά παγκόσμια Ειρήνη!



Μία έρευνα διεξήγαγε το Grant My Wish ανάμεσα σε 1200 ανθρώπους... για το
τι θέλουν πιο πολύ από όλα στη προκειμένη στιγμή της ζωής τους.Οι περισσότεροι επιθυμούν πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με δόξα και χρήματα. Παρακάτω έχουμε το Top10 των απαντήσεων!


1. 1 εκατομμύριο λίρες
2. Ipad 2
3. Παγκόσμια Ειρήνη
4. Να γίνουν διάσημοι
5. Πλαστική επέμβαση
6. Ακριβό Αμάξι
7. Έπαυλη
8. Να γνωρίσουν μία διασημότητα
9. Να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση
10. Να έχουν μία ντουλάπα γεμάτη ακριβά ρούχα και αξεσουάρ

Ένας
εκπρόσωπος του Grant My Wish είπε για αυτά τα περίεργα αποτελέσματα της
έρευνας: «Ήταν πολύ ενδιαφέρον και παράδοξο πως τα χρήματα και ένα
tablet ήταν πάνω από τη παγκόσμια ειρήνη. Είμαι σίγουρος όμως πως αν η
επιθυμία τους πραγματοποιούνταν θα επέλεγαν παγκόσμια ειρήνη καθώς και
καταπολέμηση της πείνας σε τριτοκοσμικές χώρες»!

Ας ελπίσουμε να έχει δίκιο…






Πηγή: 24ωρο

VIDEO: Γιατί πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα όταν οδηγούμε

Δείτε το παρακάτω βίντεο που σίγουρα μας κάνει λίγο πιο συνειδητοποιημένους οδηγούς απ' ό,τι είμαστε...






«Στον τοίχο» η Ελλάδα και από τα διεθνή Μέσα

Πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης είναι και σήμερα η Ελλάδα μετά το τελεσίγραφο που έθεσαν Γερμανία και Γαλλία στις Κάννες για δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας στο ευρώ.


«Στον τοίχο» η Ελλάδα και από τα διεθνή Μέσα

«Η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού» είναι ο τίτλος της αμερικανικής εφημερίδας «New York Times»ενώ στο κείμενο αναφέρεται ότι «η Ευρώπη έπρεπε να προσέξει περισσότερο τις αντιδράσεις των Ελλήνων και λιγότερο τις αντιδράσεις των τραπεζιτών. Αντί να τιμωρήσουν έπρεπε να σκεφτούν τις επιπτώσεις και όχι να καταδικάσουν την Ελλάδα για πάντα στην ύφεση».
Η «Washington Post» υπογραμμίζει ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες έχασαν πλέον την υπομονή τους με τη χώρα μας ενώ το CNN εστιάζει στην αισιοδοξία του Γιώργου Παπανδρέου για την έκβαση του δημοψηφίσματος.
Στον Έλληνα πρωθυπουργό αναφέρεται ειδικά και η «Wall Street Journal» τονίζοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένας πολιτικός με κλίση σε παιχνίδια εξουσίας υψηλού ρίσκου.
«Οι Έλληνες πρέπει πρώτα να αποφασίσουν αν θέλουν να μείνουν στο ευρώ και μετά να πάρουν τα λεφτά» τονίζει η γερμανική εφημερίδα «BILD». «Τελεσίγραφο προς την Ελλάδα» είναι ο τίτλος της«Handelsblatt» ενώ στο κείμενο αναφέρεται ότι η Μέρκελ και ο Σαρκοζί έβαλαν τελεσίγραφο στην Ελλάδα να αποφασίσει επιτέλους αν θέλει να μείνει στην ευρωζώνη.
«Σαρκοζί και Μέρκελ έβαλαν την Ελλάδα στον τοίχο» τονίζει στο πρωτοσέλιδό της η γαλλική «Le Figaro» ενώ αναφερόμενη στον Έλληνα πρωθυπουργό μιλάει για έναν καπετάνιο χωρίς χάρισμα
Ειρωνικό είναι και σήμερα το κείμενο της «Liberation» η οποία γράφει ότι τελικά στις Κάννες το πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Ελλάδα και όχι οι G20.
Ο βρετανικός «Guardian» αναφέρει ότι ο Παπανδρέου μοιάζει να μην έχει μετανιώσει και υπογραμμίζει ότι με μία κίνηση ο Έλληνας πρωθυπουργός κατάφερε να σοκάρει τους ξένους ηγέτες και να δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση παγώνει τη βοήθεια των 8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, γράφουν οι«Financial Times», τονίζοντας ότι Γαλλία και Γερμανία απαιτούν ξεκάθαρη απάντηση για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του BBC είναι οι συνομιλίες στις Κάννες. «Οι Ευρωπαίοι ηγέτες παγώνουν την εκταμίευση των 8 δισ. ευρώ μέχρι τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος» σημειώνει το βρετανικό δίκτυο, τοποθετώντας χρονικά το δημοψήφισμα στις 4 ή 5 Δεκεμβρίου.

Πηγή: newsbomb.gr

Καλλιτέχνης ζωγραφίζει πορτραίτα με.. κοκτέιλ μολότωφ!!


Ο Radya Timofey, ένας 23χρονος καλλιτέχνης από τη Ρωσία έφερε θύελλα στον κόσμο της τέχνης με μια σειρά από πρωτότυπα έργα ζωγραφικής που έκανε…



ρίχνοντας βόμβες μολότοφ σε καμβάδες του.Συχνά η βόμβα χρησιμοποιείται για να προκαλέσει χάος, αλλά ο νεαρός Radya Timofey μετέτρεψε τις βόμβες μολότοφ σε εργαλεία για την τέχνη για να δημιουργήσει όμορφα πορτραίτα των στρατιωτών που πολέμησαν στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Χρησιμοποίησε ένα συνδυασμό…σπιτικών ναπάλμ και ουσίες με βάση το πετρέλαιο για να σχεδιάσει τα πλαίσια των πορτραίτων και στη συνέχεια ρίχνει ένα κοκτέιλ Μολότοφ στον καμβά και αυτός φλέγεται. Όταν η φωτιά έχει σταματήσει στο έργο τέχνης, ένα απανθρακωμένο σχήμα αποκαλύπτεται. Παρά το γεγονός ότι η πραγματική “ζωγραφική” λαμβάνει χώρα σε εγκαταλελειμμένους εξωτερικούς χώρους, ο Radya Timofey λέει ότι “φυσικά είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιήσει κάποιος την φωτιά έτσι, αλλά είμαστε προσεκτικοί.

Θα τα βάλουμε στο νοσοκομείο ως μια απόδειξη για την ανδρεία των ανδρών, στη ζωή τους κυριολεκτικά έπρεπε να βάλουν τα πρόσωπά τους στη φωτιά για την καταπολέμηση των Ναζί. “Με τίτλο “Eternal Fire” η σειρά του Timofey από προσωπογραφίες των ηρωικών αγωνιστών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι μια γιορτή της νίκης της Ρωσίας σχετικά με τη ναζιστική Γερμανία, καθώς και μία άποψη για τους πολέμους σε εξέλιξη σήμερα. Αφού ολοκληρωθούν, οι προσωπογραφίες του, θα τοποθετηθούν στους τοίχους του -εν καιρώ πολέμου- νοσοκομείου στο Yekaterinburg, Ρωσία.










ierosagon.org

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost