Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ 14 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ.!



Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς,μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ-ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ


Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου του υπουργείου Υγείας.



Παρά τις αντιδράσεις και την γενική κατακραυγή του επιστημονικού κόσμου, το νομοσχέδιο προωθεί τα γενόσημα, που απειλούν την υγεία των πολιτών, ενώ προβλέπει την ενοποίηση των επικουρικών ταμείων.

ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΞΕΡ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!



Σε μια προσπάθεια να κλωτσήσει τον αντίπαλο, ο «αυτόχειρας» έχασε την ισορροπία του και έσκασε κάτω σαν καρπούζι, με αποτέλεσμα να βγει νοκ άουτ και να χάσει τον αγώνα!

ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!



Ένας αγώνας που δεν ενδείκνυται για μαλθακούς τύπους
Λάσπη, βροχή, πολικές θερμοκρασίες, ακροβασία... όλα τα έχει το Tough Guy Challenge!

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΟΥΝΕΣ!



Το "Τσαντίρι" στήθηκε στον αέρα του ALPHA μετά από καιρό με σαφώς λιγότερες αλλαγές απ' όσες φημολογούνταν. Κι αυτό είναι και καλό και κακό.

ΟΙ "ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ" 6+1 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!



Σέξι δεν γεννιέσαι, γίνεσαι. Ή τουλάχιστον αυτό προκύπτει με τις 7 αναμφισβήτητα πλέον hot Ελληνίδες που -ίσως βάσει σχεδίου- μας άφησαν να τις υποτιμήσουμε αρχικά για να παίρνουν κάθε μέρα τη μικρή (μεγάλη) τους εκδίκηση.

Video: Ooopss, κατι επεσε…




Το video μου δίνει την εντύπωση ότι προέρχεται από την Τουρκία όπου από ένα Citroen Berlingo πέφτουν όχι ένα, αλλά δύο παιδιά γύρω στα 3-4 χρονών. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σηκώνονται ενώ ο οδηγός του Berlingo βάζει όπισθεν και τα “μαζεύει”. Γιατί το Berlingo κυκλοφορεί με το πορτμπαγκάζ ανοικτό είναι άλλη ιστορία.

Αγωνες Κ1 Sanda KING OG THE RING 3

Thi Bich Nguyen (Red) Thi Bich Nguyen of Vietnam connects on a left kick to the body of Elaheh Mansoryansamiroumi of Iran during the women's Sanshou 52kg Wushu at Nansha Gymnasium during day four of the 16th Asian Games Guangzhou 2010 on November 16, 2010 in Guangzhou, China.

10 Μαρτίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα έναρξης 20.00μ.μ. στο ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΑΣ (Μίκρα 1) ( Τέρμα Νέας Κρήνης -Καλαμαριά) 

Επίλεκτοι Αγώνες Κ1 Sanda KING OG THE RING 3.Υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, ΔΙΟΡΓAΝΩΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑNONYMOUS ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Με ανακοίνωσή της η Interpol γνωστοποίησε τη διεθνή επιχείρηση που πραγματοποιεί για τη σύλληψη μελών της χ-ακτιβιστικής ομάδας Anonymous σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΙΑ LAMBORGHINI.!



Δέν είχατε ποτέ την περιέργεια να δείτε πως φτιάχνονται αυτα τα φοβερά αυτοκίνητα...? 
Δείτε το παρακάτω βίντεο

Η ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Τώρα που οι εποχές δεν είναι και οι καλύτερες, ο πιο φθηνός τρόπος της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας από τη κλοπή είναι αυτός...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost