Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Για να μη «λαδωνουν» γρηγορα τα μαλλια


 

Δώστε τέλος στο πρόβλημα

Εάν τα μαλλιά σας έχουν την τάση να «λαδώνουν» γρήγορα και έχετε δοκιμάσει ένα σωρό ειδικών σαμπουάν δίχως όμως να δείτε αποτέλεσμα, μην απελπίζεστε.

Πράγματι, είναι δύσκολο να απαλλαγείτε δια παντός από το πρόβλημα καθώς οφείλεται στις αυξημένες εκκρίσεις των σμηγματογόνων αδένων. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα «κόλπα» που θα μειώσουν το πρόβλημα.

Μην κρινεις ενα ταλεντο απο την εμφανιση!



Η βιασύνη εκθέτει...

Thessaloniki by bus...

Thessaloniki by bus...

Η κίνηση και πληρότητα των λεωφορείων στο κινητό
Μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που σκοπεύει να κάνει ευκολότερες και ποιοτικότερες τις καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων της Θεσσαλονίκης με τα αστικά λεωφορεία ανέπτυξαν και έθεσαν σε εφαρμογή από την αρχή του έτους, φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Η Opel παρουσιαζει νεα LED φωτα που δεν “τυφλωνουν” τους αλλους οδηγους [video]





Η Opel ανακοίνωσε ότι εξελίσσει μία ευφυή φιλοσοφία φώτων matrix LED που δεν “τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς. Πρόκειται για κάτι εντελώς νέο στην παραγωγή αυτοκινήτων που θα κάνει τη νυχτερινή οδήγηση ασφαλέστερη και πιο ξεκούραστη και άνετη για τον οδηγό.

Κινηματογραφος… στο σαλονι του σπιτιου σας!


Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Village Cinema Gold Class στο The Mall Athens, η LG Electronics Ελλάς παρουσίασε τη γκάμα προϊόντων εικόνας και ήχου για το 2012, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η νέα σειρά τηλεοράσεων CINEMA 3D Smart TV με τη σχεδίαση CINEMA Screen.

Τι ισχυει για φοροαπαλλαγες, εκπτωσεις και μειωση φορου - Αναλυτικα


Τι ισχύει για φοροαπαλλαγές, εκπτώσεις και μείωση φόρου - Αναλυτικά
Στο μέτωπο των φοροαπαλλαγών οι εκπτώσεις είναι πλέον μόνο από τον φόρο και όχι από το εισόδημα. Σε σχέση με πέρυσι περιορίζονται στο μισό και αντί για 20% εκπίπτει από τον φόρο το 10%, ενώ καταργήθηκε η έκπτωση φόρου για τα δικηγορικά έξοδα.

Η Χρυση Αυγη ζητει ναρκες στον Eβρο!

Η Χρυσή Αυγή ζητεί νάρκες στον Έβρο

Επικίνδυνα παιχνίδια από την ακροδεξιά οργάνωση

Νάρκες και ειδικές δυνάμεις στον Έβρο αντί για κέντρα υποδοχής, με αφορμή τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, ζητεί η Χρυσή Αυγή.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost