Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΣΙΜΑΟ-ΒΙΤΟΛΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


Ο Φερέιρα αποφάσισε να έχει και τους δύο αμυντικούς χαφ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οι Σιμάο και Βιτόλο θα εκτίσουν τις ποινές τους στα τρία υπόλοιπα ματς (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ) για να είναι παρόντες στο μεγάλο παιχνίδι.

H Kate Upton ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Τον αξιότιμο Jon Hamm καθόλου δεν τον χάλασε που μοιράστηκε εξώφυλλο μαζί της



Ξαφνικά η Kate Upton είναι παντού. Το 19χρονο μοντέλο από το Μίσιγκαν πέρασε το 2011 κατακλύζοντας εξώφυλλα, ημερολόγια και πάρτι, για να έρθει τη βδομάδα που μας πέρασε στο επίκεντρο για διάφορους λόγους. Μοντέλο της Victoria Secret, cover girl στο παραδοσιακό ετήσιο Swimsuit Issue του Sports Illustrated για το 2012, και cover girl στο πλευρό του cover man Jon Hamm για το τελευταίο Esquire: H Kate Upton ζει μια μεγάλη βδομάδα.

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ

 

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν φερόμενοι ισλαμιστές αντάρτες που πιστεύεται ότι ανήκουν στην οργάνωση Μπόκο Χαράμ άνοιξαν πυρ και πυροδότησαν βόμβες σε μία αγορά στην πόλη Μαϊντουγκούρι, στη βορειοανατολική Νιγηρία, όπως ανακοίνωσε ο στρατός και νοσοκομειακές πηγές.

H Apple επιστρεφει 15$ σε καθε χρηστη iPhone 4!


Το πρόβλημα με την κεραία που είχε το iPhone 4 φαίνεται πως αναγνωρίστηκε από την Apple και πλέον είναι επίσημο.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!


Η καλύτερη φυσική home made συνταγή για να εξαφανίσεις την ενοχλητική κυτταρίτιδα! Θα χρειαστείς:

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?




Η προκλητική δήλωση της Α. Μέρκελ, να μην είμαστε «προσκολλημένοι με τον τόπο μας», αποκαλύπτει το δόλιο σχέδιο των ιμπεριαλιστών του χρήματος εις βάρος της Πατρίδας και της ιστορίας των Ελλήνων.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΤΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.!


Μια μέρα η δασκάλα της τάξης αποφάσισε να κάνει το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής .....

Greek Hacking Scene | Συνεληφθησαν μελη για την επιθεση στο Υπ. Δικαιοσυνης



                                                               Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε σήμερα η Αστυνομία, ενημερώνει πως προχώρησε στη σύλληψη τριών νεαρών της ομάδας Greek Hacking Scene, για τις προημερών επίθεση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ωστόσο στο σχετικό δελτίο τύπου, δεν αναφέρεται το παραμικρό για την επίθεση των GHS στα Γενικά Αρχεία του Κράτους.


Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η Yahoo στηριζει την Ελλαδα!!!

Ο κολοσσός της επικοινωνίας Yahoo στηρίζει με μία φωτογραφία τη σημερινή ημέρα αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Η φωτογραφία έχει κατακλύσει το διαδίκτυο μαζί με δεκάδες άλλες που είναι δημιουργίες ανώνυμων χρηστών από όλο τον κόσμο και....

Οι αγανακτισμενοι της Θεσσαλονικης ξανα στους δρομους!




Συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία βουλευτών της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν την ερχόμενη Παρασκευή οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου.

ΑΙΣΧΟΣ!!! Εγκυκλιο απαγορευσης συσσιτΙων εξεδωσε το υπουργειο Υγειας για λογους... υγιεινης!!


Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουνε τα αυτιά μας στην Ελλάδα του Μνημονίου. Τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές διατροφικές τους ανάγκες, τη στιγμή που η φτώχεια και ηεξαθλίωση οδηγούν εκατοντάδες στην αναζήτηση τροφής απ’ τους κάδους των σκουπιδιών, τη στιγμή που παιδιά λιποθυμούν από ασιτία στα δημόσια σχολεία – ακριβώς την ίδια στιγμή το υπουργείο Υγείας εκδίδει εγκύκλιο απαγόρευσης συσσιτίων από μη…

Τεχνητη φωτοσυνθεση θα παραγει καυσιμα!


Ένα τεχνητό φύλλο που θα μετατρέπει τον ηλεκτρισμό και την ηλιακή ενέργεια σε καύσιμα, μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές.

ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.!


Διπλάσιος, θα έχει γίνει ο αριθμός των φοιτητών σε όλον τον κόσμο έως το 2025, ενώ το ποσοστό των νέων που θα σπουδάζει σε διαφορετική χώρα, από αυτήν της καταγωγής του, θα έχει σχεδόν τριπλασιαστεί, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη.

Video: Top Gear FERRARI FF & BENTLEY CONTINENTAL GT





Στο τέταρτο επεισόδιο της 18ης σεζόν του Top Gear είδαμε την Ferrari FF και την ανανεωμένη Bentley Continental GT να παίζουν στα χιόνια, ενώ ο James May πήγε στην Florida της Αμερικής ώστε να οδηγήσει ένα Fisker Karma μαζί με τον τραγουδιστή των AC/DC, Brian Johnson. Στο Reasonably Priced Car κάθισε ο ηθοποιός Michael Fassbender. Enjoy!

Ανεμοστροβιλος στο μεγεθος της Γης κινειται πανω στον ηλιο (Video)





Στις 7-8 Φεβρουαρίου, ο δορυφόρος της NASA Solar Dynamics Observatory κατέγραψε εκπληκτικές εικόνες μιας ηλιακής καταιγίδας κατά την οποία ηλιακό πλάσμα κινείται σαν ανεμοστρόβιλος κατά μήκος της επιφάνειας του Ηλίου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 1997 - ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!



Ο πρωταγωνιστής, πολύ γκρινιάρης βρε παιδί μου. Αν θέλετε να μάθετε τι απέγινε ο τύπος, πέρασε Νομική τη χρονιά εκείνη, τώρα είναι 32, με μεταπτυχιακά και εξαιρετικά επιτυχημένος δικηγόρος! Απολαύστε τον...

Σε ρολο... ναρκαλιευτη η Angelina Jolie στην Κροατια


Η ηθοποιός θα διαθέσει πόρους για σχέδιο αποναρκοθέτησης

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Angelina Jolie θα χρηματοδοτήσει επιχείρηση αποναρκοθέτησης στην περιοχή του Γκόσπιτς, στην κεντρική Κροατία.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost