Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα μυστικα επιτυχιας του κραγιον


Συμβουλές για το τέλειο μακιγιάζ
Ανακάλυψε ποια είναι η απόχρωση που σου ταιριάζει για να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν και τα μυστικά επιτυχίας για το τέλειο μακιγιάζ.

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι πάντα hot τάση. Ωστόσο, για να επιλέξεις ένα κραγιόν, δεν αρκεί να σου αρέσει το χρώμα του, πρέπει να σου ταιριάζει κιόλας.

ΔΕΙΤΕ :Πρωτοπορει για αλλη μια φορα η γερμανια φτιαχνωντας ενα αορατο αυτοκινητο



 
 

Επιστήμονες «εξαφάνισαν» μία Mercedes F-Cell

Για τις ανάγκες ενός περιβαλλοντικού project, Γερμανοί επιστήμονες «εξαφάνισαν» μία Mercedes F-Cell χρησιμοποιώντας LED επιφάνειες για να καλύψουν το όχημα. Oι εν λόγω επιφάνειες, που τοποθετήθηκαν πάνω στο όχημα, έδειχναν ό,τι ακριβώς υπήρχε πίσω από το αμάξι με αποτέλεσμα να δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για αόρατο όχημα.


Η ιδέα και η υλοποίησή της ανήκει στους επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Τόκιο, οι οποίοι αξιοποίησαν παρόμοια τεχνολογία με αυτή που χρησιμοποιείται στα στούντιο των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και στα ειδικά εφέ του Χόλιγουντ.















πηγή: newsbeast.gr

Για τους λατρεις του νεου Audi A8





O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Hofele Design, έδωσε στη δημοσιότητα το kit βελτίωσης του. Οι μετατροπές καλύπτουν τόσο το αισθητικό κομμάτι (εσωτερικό και εξωτερικό) όσο και το μηχανικό.

Wikileaks: «Η 17 Νοεμβρη ειχε ατομο στην πρεσβεια των ΗΠΑ;»


Την πιθανότητα εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στην πρώτη τρομοκρατική ενέργεια της «17 Νοέμβρη» αποκαλύπτει η Wikileaks.



VIDEO:Η νεα τρελη διαφημιση της Doritos που κανει θραυση στο ιντερνετ!



Αυτή είναι η νέα διαφήμιση της Doritos με τα 2 παιδάκια και τη γιαγία που κάνει θραύση στο ίντερνετ..

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μέχρι την Καλαμαριά θα φτάσει το μετρό Θεσσαλονίκης

Προβλέψεις Μαγκριώτη για τη δημιουργία 1.600 και πλέον θέσεων εργασίας
Σε χρόνο μικρότερο από πέντε χρόνια, ήτοι το 2017, εκτιμάται ότι θα φτάσει στην Καλαμαριά το μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς οι εργασίες επέκτασης του δικτύου προς την συγκεκριμένη περιοχή αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος το φθινόπωρο, με συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης της κατασκευής τούς 60 μήνες.

Πως να εντυπωσιασετε τις γυναικες στην παραλια





Ο τύπος αυτός, μάλλον πρέπει να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή. Πήγε να κάνει τα κόλπα του, άλλα δεν του βγήκε του ανθρώπου..

Αποχωρηση της φρεγατας "υδρα" απο τη Σομαλια




Η Ελλάδα διακόπτει τη συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Αταλάντα» για την καταπολέμηση της πειρατείας στη Σομαλία με απόφαση του υπουργείου Άμυνας. Στα πλαίσια των περικοπών των δαπανών στο θέμα και της Άμυνας, η ελληνική φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού ‘’Ύδρα’’ που δρούσε στην περιοχή αποχωρεί.

Εξομοιωνονται με τους δημοσιογραφους οι bloggers!



Αντίστοιχα προνόμια με αυτά που δίνονται στους δημοσιογράφους θα έχουν εφεξής οι bloggers. Όχι παντού βέβαια. Μόνο στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ μετά από σχετική απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της πολιτείας.

Με... γιατροσοφια θα τα βγαλουν περα οι ασθενεις Πεμπτη και Παρασκευη


Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία όλης της χώρας την Πέμπτη και την Παρασκευή, κατόπιν της σχετικής απόφασης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), το απόγευμα της Δευτέρας.

Πως να προσελκυσεις εναν αντρα


Θέλετε να προσελκύσετε έναν τύπο αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο; Ευτυχώς για σας, έχουμε έρθει με εγγυημένη φόρμουλα που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες για το πώς να προσελκύσετε το αντίθετο φύλλο.

Top 10 τροποι για να κανεις οικονομια




Η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα των περισσότερων, υπάρχουν εκείνοι που τη βιώνουν στο πετσί τους κι εκείνοι που έχουν επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό αλλά τα βγάζουν πέρα. Εδώ σου δίνουμε κάποιες λύσεις για να περιορίσεις τις σπατάλες, μα πάνω απ’ όλα να αλλάξεις νοοτροπίες γιατί ουσιαστικά αυτό θα πρέπει να καταλάβουμε με όσα τραβάμε όλο αυτό το διάστημα.


Aρ. 10 : Ζεσταθείτε εναλλακτικά

Επειδή το χαράτσι της ΔΕΗ είναι δύσκολο να το γλιτώσεις, φρόντισε να μειώσεις τα έξοδα της θέρμανσης μιας και η τιμή του πετρελαίου έχει εκτοξευθεί στα ύψη και φυσικά δεν συμφέρει. Γι’ αυτό εάν είσαι από τους τυχερούς που έχουν τζάκι, πάρε ξύλα και ξεκίνα να οργανώνεις βραδιές γύρω από το τζάκι, είτε πάρε φορητή θερμάστρα και έχε την παντού μαζί σου. Αν πάλι παραμείνεις στο καλοριφέρ μη ξεχνάς πως η υπερβολική ζέστη είναι πολυδάπανη και ανθυγιεινή. Η ιδανική ρύθµιση της θερµοκρασίας των χώρων µιας κατοικίας συνήθως έχει ως εξής: µπάνιο: 22°C, καθιστικό: 19-20°C, υπνοδωµάτια: 18°C. Το σπίτι δεν το αφήνουμε ποτέ να κρυώσει εντελώς. Ακόμα κι όταν φεύγουμε από την οικία μας, ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία εντός στους 16 βαθμούς, έτσι ώστε μετά, όταν επιστρέψουμε και την ανεβάσουμε στους 22 βαθμούς, να μην χρειαστεί να «κάψει» πολύ ο λέβητας για να ζεστάνει.

Aρ. 9 : Και κινητό και σταθερό;

Που νομίζεις ότι ζεις στο 2004; Πάνε αυτές οι εποχές, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Πολλές φορές συμφέρει να κρατήσεις ένα από τα δύο και αυτό θα είναι το κινητό. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορείς να κάνεις που να έχουν μέσα κλήσεις και προς σταθερά τηλέφωνα. Ποιος ο λόγος να πληρώνεις δύο λογαριασμούς;

Aρ. 8 : Κόψε τη συνδρομητική

Σίγουρα η συνδρομητική, δορυφορική τηλεόραση σου δίνει ανεξαρτησία τη στιγμή που η ελληνική τηλεόραση πιάνει όλο και περισσότερο πάτο. Αλλά μήπως αυτό το κόστος είναι υπερβολικό για τη τσέπη σου; Άλλαξε νοοτροπία, όχι κανάλι!

Aρ. 7 : Χρησιμοποίησε κουπόνια και προσφορές στις αγορές σου

Πας σούπερ μάρκετ και αρχίζεις και κατεβάζεις τα ράφια λόγω κατοχικού συνδρόμου; Σε καμία περίπτωση, πρώτον κάνεις λίστα με τα πράγματα που χρειάζεσαι για την εβδομάδα, έπειτα βάζεις κάτω τα κουπόνια που έχει τύχει να βρεις σε περιοδικά, εφημερίδες κ.α. και επιλέγεις να αγοράσεις με βάση αυτά. Επίσης, κατά τη διάρκεια των αγορών σου, θα δεις επίσης ότι σε συμφέρει να πάρεις προϊόντα που είναι σε προσφορά τύπου 2 σε 1 γιατί είναι πιο οικονομικά.

Aρ. 6 : Αναθεώρησε τις βασικές σου ανάγκες

Μήπως ανάμεσα στα «απαραίτητα» υπάρχουν και προϊόντα που δεν είναι στην πραγματικότητα απαραίτητα και είναι πολυτέλεια; Τι εννοούμε; Μπορεί να είναι αντίθετοι σε αυτό που θα πούμε αλλά τα τσιγάρα και το αλκοόλ είναι συνήθειες που απολαμβάνουν κάποιοι, αλλά είναι κακές και ακριβές. Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις δεδομένης της οικονομικής σου κατάστασης;

Aρ. 5 : Διασκέδαση αλλά με μέτρο

Εντάξει δεν είπαμε να μην διασκεδάζουμε και να μας πάρει τελείως από κάτω. Σε καμία περίπτωση, Έλληνες είμαστε και το χαβαλέ και το κέφι το έχουμε στο αίμα μας. Απλά θα πρέπει να κάνουμε πιο επιλεκτικές εξόδους, αντί για 3 ποτά ας περιοριστούμε στο ένα, αντί για φαγητό ας πάμε για ποτό και ούτω καθεξής. Ευτυχώς ζούμε σε μια χώρα που έχουμε τον περισσότερο χρόνο ήλιο και μπορούμε να απολαμβάνουμε όμορφες βόλτες, μπορούμε να τα πίνουμε με τους φίλους μας στα Happy Hour bar, και να οργανώνουμε περισσότερες βραδιές στο σπίτι με φίλους.

Aρ. 4 : Υπαίθρια γυμναστική

Το ποδήλατο θα το έχεις τόσο σαν μεταφορικό μέσο, αλλά και σαν τρόπο άσκησης. Θα οργανώνεις με τους φίλους διαδρομές για εξάσκηση και ψυχαγωγία. Ήρθε η ώρα να κόψεις τα περιττά, και η συνδρομή στο γυμναστήριο θεωρείται είδος πολυτελείας. Εδώ δεν ανοίγεις το καλοριφέρ για να μην πληρώσεις το πετρέλαιο, το γυμναστήριο θα κρατήσεις; Άσε κιόλας που αν υπολογίσεις τη συνδρομή που πληρώνεις, με τις πραγματικές ώρες που γυμνάζεσαι στο γυμναστήριο θα δεις ότι δεν σε συμφέρει.

Aρ. 3 : Μαγείρεψε σπίτι σου

Ξέχνα τα delivery και τις βραδιές σε εστιατόρια. Μπες στις συνταγές του ML και άρχισε να πειραματίζεσαι. Μπορεί τα delivery να το έχουν ρίξει στις προσφορές, αλλά σκέψου ότι θα πάρεις στην παραγγελία σου και ορεκτικά , αναψυκτικά και γλυκό. Το tip στο delivery boy που το πας; Καλά για τα εστιατόρια δεν το συζητάμε. Κουβέρ, ΦΠΑ, πρώτο, δεύτερο πιάτο, κρασί κι ο λογαριασμός έχει εκτοξευθεί. Εξάλλου, δες το σαν ένα ακόμα άθλο που πρέπει να κατακτήσεις, άσε κιόλας που θα γοητεύσεις και την γκόμενα αν της κάνει το τραπέζι.

Aρ. 2 : Φτιάχνε σνακ από το σπίτι

Άσε τις σπατάλες με τα σάντουιτς και τα γεύματα έξω, ετοίμασε κάτι πρόχειρο και νόστιμο από το σπίτι και πάρτο μαζί σου είτε πας σχολή, είτε στο γραφείο, είτε τρέχεις σε εξωτερικές δουλειές. Ένας καφές και ένα σάντουιτς λίγο ως πολύ θα σου κοστίσει τουλάχιστον 5€, γιατί να μην τα κρατήσεις για κάτι που έχεις πραγματικά ανάγκη;

Aρ. 1 : Ώρα για ποδήλατο

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν αφήσει στο γκαράζ το αυτοκίνητο ή στη χειρότερη περίπτωση το πούλησαν και καβάλησαν το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης στην πόλη. Σίγουρα το να είσαι με το ποδήλατο σε μια πόλη στην Αθήνα δεν είναι και ο,τι πιο υγιεινό με τόσο καυσαέριο, αλλά υπάρχουν προστατευτικά που μπορείς να πάρεις κατά την διάρκεια της διαδρομής για να το αποφύγεις. Βάλε λοιπόν στο πρόγραμμα την αγορά ενός μεταχειρισμένου ποδηλάτου και να είσαι σίγουρος πως θα δεις τα έξοδα σου να μειώνονται δραστικά…

Πηγή: menslounge.gr

ΥΔΑΤΙΝΑ ΓΛΥΠΤΑ ΑΠΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ



Μια ιδιαίτερη συλλογή από σταγόνες που «σπάνε» δημιούργησε ο γερμανός φωτογράφος Μάρκους Ρόιγκελς.

Τουμπες σε... παγωμενη σκαλα! [video]




Άραγε πόσοι θα καταφέρουν να περάσουν το μεγάλο παγωμένο σκαλοπάτι όρθιοι;

Δωρεαν τουριστικες διαδρομες στη Φλωρινα






Πρωτοβουλία του δήμου στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας του τρένου

ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

VIDEO: 3χρονο κοριτσακι καταπιε 37 μαγνητες!



Η πιτσιρίκα βρήκε τους 37 μικρούς μαγνήτες και προφανώς τους περασε για καραμέλες και τους...
κατάπιε όλους! Οι γονείς της κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί η μικρούλα παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιά της.

ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Οι διατροφικές συνήθειες διαφόρων λαών που μπορούν να φανούν χρήσιμες
Κάθε πολιτισμός διαθέτει τις δικές του διατροφικές συνήθειες και τα δικά του κόλπα αδυνατίσματος. Εμπνευστείτε και χάστε βάρος με τις παρακάτω διατροφικές συνήθειες από όλο τον κόσμο.

Απιστευτο βιντεο: Νυφη ξεγυμνωθηκε στο γαμο της!



Αξέχαστος θα μείνει ο γάμος για μια νύφη. Όχι επειδή ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της αλλά η πιο ντροπιαστική! Όταν είσαι νύφη το μόνο που δεν σου περνά από το μυαλό είναι ότι θα σου φύγει το νυφικό και μείνεις με το εσώρουχο μπροστά στους συγγενείς και τα πεθερικά.

ΣΟΥΖΕΣ ,ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΚΙΝΙ



Ντριφτ με τρέλα και... μοντέλα
Μερικές φορές τα παντηλίκια δεν είναι αρκετά. Τι γίνεται όμως αν προσθέσεις και μια κόντρα που καταλήγει σε αστυνομική καταδίωξη από δύο αστυνομικίνες, που φοράνε μόνο το μπικίνι τους;

Βρεθηκε ζωντανη αναμεσα στα πτωματα των γονιων της


Ένα μικρό κοριτσάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο από χθες, αφότου εντοπίσθηκε σε χωράφι έξω από γκρεμισμένο σπίτι στο Νέο Πεκίνο της Ιndiana, ανάμεσα στα νεκρά σώματα των μελών της οικογένειάς του.

Σημειώνεται ότι η περιοχή «χτυπήθηκε» από...

Γυναικα 66 ετων γεννησε διδυμα




Μία Ελβετή, συνταξιούχος πάστορας 66 ετών, γέννησε…

Εκλογες στις 29 Απριλιου ή στις 6 Μαϊου




Έπειτα από το θετικό κλίμα που διαπιστώθηκε στις Βρυξέλλες,...

Τα Playmobil ερχονται στο Mediterranean Cosmos!




Από τις 9 έως τις 27 Μαρτίου ο μαγευτικός κόσμος των Playmobil ξεδιπλώνεται στο Mediterranean Cosmos!

Δωρεαν τροφιμα στη Χαλκιδικη




Δωρεάν τρόφιμα σε άπορους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα διανέμει...

Ενα υπερ-μουσειο στη Θεσσαλονικη!


Θέση στο κέντρο του παγκόσμιου χάρτη μουσείων σύγχρονης τέχνης διεκδικεί η Θεσσαλονίκη με τη δημιουργία ενός νέου φορέα που βρίσκεται ήδη στα σκαριά από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ο νέος φορέας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», θα προκύψει από τη συνένωση του...

ΣΟΚ: Πεθανε μεσα σε internet cafe αλλα κανενας δεν ασχοληθηκε…



Τα παιχνίδια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αποχαυνώνουν σε μεγάλο βαθμός όσους παίζουν αλλά σε αυτή την περίπτωση κανένας από τους δεκάδες παίκτες που βρίσκονταν μέσα σε internet cafe της Νέας Ταϊπέι στην Ταϊβάν δεν κατάλαβε πως ένας άνθρωπος είχε πεθάνει…

Σημεια για φιλημα ... Τα αγαπημενα της γυναικας !




Ονομάζεται «στόμα» και είναι το μυστικό σου όπλο στον στίβο της σεξουαλικής ικανοποίησης...

Τα κορυφαια αθλητικα παπουτσια των 90s


Από τα Air Jordan στα Pippen και από τα Hardaway στα Nike Air Max. Δέστε τα κορδόνια σας και ετοιμαστείτε για απογείωση.





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost