Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΦΙΔΙ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο βόας σφιγκτήρας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «You & Me This Morning» της Jeanne Sparrow, αποδείχθηκε λίγο πιο φιλικός απ’ όσο έπρεπε…

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ;



Τα σχόλια δικά σας...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥ.!!!


Αγαπημένη μου Άννα, ξέρω πως ο σύμβουλος γάμου είπε να μην επικοινωνήσουμε μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα ανάμεσά μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ;


Το Σύνταγμα των ΗΠΑ μιλάει για το Αμερικανικό Όνειρο. Την ισότητα, την ευδαιμονία και την “πλούσια” ζωή. Με τα χρόνια η έννοια του American Dream ισοπεδώθηκε σε καταναλωτικά πρότυπα. Ένα σπίτι, έναν σκύλο, μια οικογένεια και μια εύπορη ζωή. Ωραίο ε;

Αιφνιδιαστικη εφοδος σε παρανομο καζινο στη Θεσσαλονικη



Συνελήφθησαν εννέα άτομα, αναζητείται ο ιδιοκτήτης

Συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, εννέα Έλληνες (τέσσερις άνδρες και πέντε γυναίκες), για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.

ΔΕΙΤΕ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



Ο ναός για τους λάτρεις της σοκολάτας είναι εδώ!

Το ψηλότερο και μεγαλύτερο σιντριβάνι σοκολάτας του κόσμου βρίσκεται στο ξενοδοχείο Bellagio στο Las Vegas.

ΣΟΚ! «Νεκρη» σηκωθηκε απο τo φερετρο και πηγε στην κουζινα επειδη …πεινουσε!



Ως άλλος Λάζαρος, μια 95χρονη σηκώθηκε από το φέρετρο, όχι απαντώντας στο κάλεσμα του Ιησού, αλλά στο κάλεσμα της πείνας έξι ολόκληρες ημέρες από τη...

Το Αριστοτελειο παραχωρει γη για να καλλιεργηθει απο πολιτες



Εκτάσεις του πανεπιστημιακού αγροκτήματος στη Θέρμη, προκειμένου να καλλιεργηθούν από πολίτες, παραχωρεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στόχος να εκπαιδευτούν και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες γύρω...

Η βανδαλισμενη Maybach του Jay-Z και του Kanye West αναμενεται να πιασει τις $100.000 [video]






Τον περασμένο Αύγουστο, ο Jay-Z μαζί με τον Kanye West στο νέο video clip για το τραγούδι “Otis”, είχανε βανδαλίσει μια Maybach 57. Τότε είχανε ανακοινώσει ότι θα πωληθεί και τα έσοδα της θα διατεθούν για την καταπολέμηση της πείνας στην Ανατολική Αφρική.

Εκραξαν τον Γιωργο Νταλαρα την ωρα που τραγουδουσε!


Ο Γιώργος Νταλάρας ετοίμαζε καιρό τώρα συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, η αρχή έγινε χθες στη Νίκαια στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στις 7.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.

Πρωταγωνιστής στη συναυλία όμως δεν ήταν η μουσική αλλά ο κόσμος, που...

Θριλερ με ομηρια και τραυματιες στην Κομοτηνη




Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, όπου ένας άνδρας φέρεται να έχει κλειστεί στο εργοστάσιο της εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI PLC και να κρατάει δύο άτομα ομήρους.

Αυτη ειναι η ελληνιδα Megan Fox ! Κολαση.... Δειτε Φωτος!!!


Η κοπέλα ονομάζεται Αθηνά Πικράκη, και όπως υποδηλώνει και το επώνυμό της είναι από την όμορφη Κρήτη.
Αν και μόλις 20 ετών, έχει κάνει τον κόσμο της ελληνικής μόδας να μιλάει για εκείνη καθώς όπως θα παρατηρήσετε η sexy Αθηνά μοιάζει εκπληκτικά στην εκρηκτική και sex symbol, Megan Fox!
Κάτι μας λέει ότι αυτή η ομοιότητα θα την φτάσει πολύ ψηλά...!

10 ΑΤΑΚΕΣ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...



Μετά γνωριστήκαμε…
” Χαραγμένο στο μνημείο του Αγνωστου Συζύγου.

«Εσβησε» ο θρυλος της μουσικης Λουτσιο Νταλα


Η καρδιά του Λούτσιο Ντάλα έπαψε να χτυπά. Ο ιταλός τροβαδούρος άφησε την τελευταία του πνοή στην Ελβετία σύμφωνα με δημοσιέυματα ιταλικών εφημερίδων.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ... ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Πολύ ωραία... παπούτσια

Φωτογραφίες από το γυμνό σόου του Christian Louboutin
Τα παπούτσια του έχουν φορεθεί από τα πιο διάσημα πόδια. Αλλά είναι αμφίβολο εάν ασχολήθηκε κανείς με τις κόκκινες σόλες του Christian Louboutin στο χθεσινοβραδινό σόου στο Παρίσι για τον εορτασμό των είκοσι χρόνων δημιουργίας.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΡΑΤΗΡΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ.!




Η εκκλησία Saint Michel d’Aiguille βρίσκεται στη μικρή επαρχιακή πόλη Le Puy en Velay της Γαλλίας. Είναι μία από τις πιο παλιές εκκλησίες της χώρας καθώς χτίστηκε το 962 μ.Χ.
Ωστόσο, δεν είναι η ηλικία της αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή αλλά η τοποθεσία της.

ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ


Δείτε στην παρακάτω εικόνα...

ΑΥΤΗ Η ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!




Στη δημοσιότητα έδωσε φωτογραφίες από τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο τον τερματικό σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω η Ελληνική Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει στοιχεία για τους μεταφορείς της βόμβας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ



Αυτό το φαινόμενο είναι πραγματικά μοναδικό και
συμβαίνει μόνο στην πόλη Skagen της Δανίας.

Επισημο: Συνεργασια GM και PSA, το πρωτο κοινο μοντελο το 2016




Δεν άργησε να έρθει και το επίσημο δελτίο τύπου αφού η General Motors και η PSA Peugeot-Citroën ανακοίνωσαν την συνεργασία τους. Στόχος των δύο κολοσσών της αυτοκίνησης είναι δημιουργήσουν μια κοινή πλατφόρμα αλλά και να δημιουργήσουν μια κοινοπραξία για την προμήθεια προϊόντων και άλλων αγαθών από τους παγκόσμιους προμηθευτές τους. Με απλά λόγια θέλουν να μειώσουν το κόστος παραγωγής των μοντέλων τους.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ PC ΤΩΝ 25 ΔΟΛΑΡΙΩΝ!




Κυκλοφόρησε την Τετάρτη 29/2 το RaspberryPi, ο υπολογιστής των 25 δολαρίων.
Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση που γνώρισε το προϊόν, που νωρίς το μεσημέρι ο server που φιλοξενεί τη σελίδα με τη δυνατότητα αγοράς έπεσε.

O KAΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ



Πρακτικές συμβουλές για να πίνετε περισσότερο νερό
Η κατανάλωση της μεγαλύτερης δυνατής ποσότητας νερού καθημερινά, μπορεί να βοηθήσει στην καλή λειτουργία του οργανισμού και να κρατήσει το σώμα ενυδατωμένο.

ΔΕΙΤΕ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΡΝΟ...



Αυτό που αποκαλούμε σήμερα ταινίες χωρίς σενάριο αναφερόμενοι σε παραγωγές πορνό, είναι ένας όρος που δεν είχε ιδιαίτερη άνθηση μερικά χρόνια πριν.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost