Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΙΑ;

Έχετε μικρά μάτια;

Το σωστό μακιγιάζ μπορεί να τα κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα

Αν τα μάτια σας είναι σχετικά μικρά και θέλετε να τα κάνετε να φαίνονται μεγαλύτερα τότε δοκιμάστε το εξής τρικ μακιγιάζ. Εφαρμόστε σκουρόχρωμη σκιά στην εξωτερική γωνία των ματιών και ανοιχτόχρωμη στο εσωτερικό.

ΦΟΒΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ - ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ



Η εφευρετικότητα χτυπάει κόκκινο!

«ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΙ»

«Μαθαίνω από τον Μέσι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αργεντίνο ο Αλέξις Σάντσες

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος προσπαθεί να γίνει καλύτερος ακολουθώντας τις συμβουλές του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Η Ford θα κανει τον τρικυλινδρο 1.000αρη κινητηρα να αποδιδει 180 αλογα!





H Ford έχει ξεκινήσει να τοποθετεί τον 1.000αρη τρικύλινδρο Ecoboost στα αυτοκίνητα της, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμος σε έκδοση 100 και 125 ίππων. Ωστόσο, οι μηχανικοί της Ford φαίνεται ότι έχουνε βάλει στόχο να δημιουργήσουν μια δυνατότερη έκδοση του η οποία θα αποδίδει 180 άλογα! Ναι, 180 άλογα από τρικύλινδρο 1.000 κ.εκ turbo κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού.

Οι νομοι του Μερφι για το sex!


Σίγουρα έχουν υπάρξει περιπτώσεις στην καθημερινή σας ζωή που έχετε αναρωτηθεί «πώς είναι δυνατόν όλα... να πηγαίνουν τόσο στραβά;» Στην περίπτωση του sex αναρωτιέσαι διπλά! Και κάπου εδώ έρχεται ο Μέρφι για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις...

Κοσμος του Μελλοντος - Εργα τεχνης απο τον Stefan Morrell



Αυτό είναι το πώς βλέπει ο Stefan Morell τον κόσμο στο μέλλον. Και δυστυχώς μάλλον δεν απέχει από την πραγματικότητα..

Εντεκα λογοι για να ελεγξετε τη συνηθεια σας να βλεπετε τηλεοραση


Ποιά μπορεί να είναι η αγαπημένη σας ασχολία όταν σκέφτεστε να χαλαρώσετε; Τι κάνετε όταν είστε μόνοι στο σπίτι; Περνάτε ώρες μπροστά στην τηλεόρασή σας. Και νομίζετε ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές σας προσφέρουν ποιοτική πληροφόρηση και μια υγιή απασχόληση… Λάθος!

Στην πραγματικότητα, το να βλέπουμε τηλεόραση θεωρούνταν πάντα κακό για την υγεία. Αν και αυτό δε μπορεί να αποδειχθεί εύκολα, η παραμονή μπροστά στην τηλεόραση για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να κάνει κακό στην υγεία μας. Αν και μπορεί να προσφέρει γνώσεις και πληροφόρηση και πάλι τα μειονεκτήματα υπερτερούν των πλεονεκτημάτων αυτών! Η τηλεόραση λειτουργεί ως μέσο ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλους, αλλά συνδέεται με μια σειρά από σωματικά και ψυχικά προβλήματα υγείας, όπως:

• Αύξηση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων
Με βάση την ανάλυση των δεδομένων που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου έξι ετών από 8.800 αυστραλούς άνδρες και γυναίκες (ηλικίας άνω των 25 χωρίς ιστορικό καρδιακής νόσου), οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κάθε ώρα παρακολούθησης τηλεόρασης, αυξάνει τον κίνδυνο που έχει ένα άτομο να πεθάνει από καρδιαγγειακή νόσο κατά 18% και τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο κατά 9%. 
Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που έβλεπαν περισσότερες από τέσσερις ώρες τηλεόραση, είχαν 80% αυξημένο κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακή νόσο κατά τη διάρκεια των 6 χρόνων, σε σύγκριση με τα άτομα που παρακολουθούσαν τηλεόραση 2 ώρες ή λιγότερο κάθε μέρα. 
Το πρόβλημα συνήθως ανακύπτει από την καθιστική ζωή που επιβάλλει η τηλεόραση. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο για να κινείται και όχι για να μένει ακίνητο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Έτσι, το να καθόμαστε μπροστά από μια τηλεόραση ή μια οθόνη υπολογιστή για πάρα πολύ ώρα, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και τη ζωή μας.

• Διαταραχές ύπνου
Το φως που εκπέμπεται από την τηλεόραση μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα διεγερτικό για τον οργανισμό μας. Αυτό μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της ορμόνης μελατονίνης στον εγκέφαλο, η οποία συνήθως αυξάνει το βράδυ καθώς μειώνονται τα επίπεδα του φωτός. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει το φυσικό ρυθμό του σώματος, κρατώντας σας άγρυπνους παραπάνω και δημιουργώντας σας υπερβολική κόπωση. Τα μειωμένα επίπεδα μελατονίνης επίσης, έχουν συνδεθεί με την πρόωρη εφηβεία στα κορίτσια.

• Αυξημένος κίνδυνος διαβήτη
Όταν πρόκειται για τον έλεγχο του διαβήτη, η παρακολούθηση τηλεόρασης, μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κινδύνου. Μια μελέτη του 2003 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of the American Medical Association, έδειξε ότι ο κίνδυνος διαβήτη αυξάνεται κατά 14% για κάθε 2 ώρες τηλεθέασης τη μέρα. Μια άλλη μελέτη που διεξήχθη κατά το ίδιο έτος, διαπίστωσε ότι οι άνδρες που έβλεπαν περισσότερες από 40 ώρες τηλεόραση την εβδομάδα, είχαν 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2, από τους άνδρες που έβλεπαν τηλεόραση λιγότερο από 1 ώρα εβδομαδιαίως. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτός ο αυξημένος κίνδυνος δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνο από την αυξημένη κατανάλωση σνακ και τη μειωμένη δραστηριότητα που συνδέεται με το να καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση.
• Αυξημένος κίνδυνος παχυσαρκίας
Η παρατεταμένη παρακολούθηση τηλεόρασης, σχετίζεται με την απουσία κίνησης των μυών. Εάν οι μύες σας μένουν ανενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να αποδιοργανωθεί ο μεταβολισμός και να αυξηθεί το σωματικό σας βάρος. 
Επιπλέον, όταν παρακολουθούμε τηλεόραση, έχουμε την τάση να τρώμε περισσότερο και μάλιστα να τρώμε ανθυγιεινές τροφές. Μια μελέτη που έγινε σε πάνω από 50.000 γυναίκες, διαπίστωσε ότι το σωματικό βάρος αυξανόταν, όσο αυξανόταν η τηλεθέαση. Για κάθε δύο ώρες αύξησης παρακολούθησης τηλεόρασης την ημέρα, αυξανόταν κατά 23% το ποσοστό πιθανότητας παχυσαρκίας.

• Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής
Τη δεκαετία του 1970, ένας καθηγητής ονόματι Werner Halperi, υποστήριξε ότι οι ραγδαίες αλλαγές των ήχων και εικόνων στην τηλεόραση, μπορεί να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα ενός μικρού παιδιού και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα προσοχής. Επίσης, μια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Washington Child Health Institute, διαπίστωσε ότι ένα 3χρονο παιδί που παρακολουθεί δύο ώρες τηλεόραση την ημέρα, έχει 20% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσει προβλήματα προσοχής στην ηλικία των 7 ετών, από ένα παιδί που δεν παρακολουθεί τηλεόραση .

• Αύξηση του κινδύνου άσθματος
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια έρευνα μελέτησε τις συνήθειες εκείνων που παρακολουθούν τηλεόραση, σε πάνω από 3.000 παιδιά ηλικίας από βρέφη έως 11 ετών. Τα αποτελέσματα της μελέτης διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που περνούσαν 2 ή περισσότερες ώρες την ημέρα παρακολουθώντας τηλεόραση, είχαν διπλάσιο κίνδυνο να υποφέρουν από άσθμα.
• Μεγαλύτερες πιθανότητες κατανάλωσης ανθυγιεινών τροφών
Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, αποδεικνύουν ότι η τηλεόραση συνδέεται άμεσα με την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τρώμε κακής ποιότητας φαγητά ενώ παρακολουθούμε τηλεόραση, από ό,τι αν κάνουμε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα! Νιώθουμε πραγματικά πολύ ωραία να απολαμβάνουμε burgers, πίτσες και τηγανητές πατάτες, ενώ παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας εκπομπές.
• Αρνητική επίδραση στην πνευματική ανάπτυξη
Η παρακολούθηση τηλεόρασης για μια μεγάλη χρονική περίοδο, έχει αρνητική επίδραση στην πνευματική ανάπτυξη των παιδιών. Οι ειδικοί αποθαρρύνουν την παρακολούθηση τηλεόρασης για τα παιδιά κάτω των 2 ετών και συνιστούν όχι περισσότερες από δύο ώρες την ημέρα για τα μεγαλύτερα παιδιά. Η παρατεταμένη παρατήρηση της τηλεόρασης μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιδείνωση της πνευματικής υγείας, στην περίπτωση των ηλικιωμένων.

• Κούραση των ματιών
Η παρακολούθηση τηλεόρασης για πολλές ώρες, κάνει κακό στα μάτια μας, ειδικά όταν παρακολουθούμε τηλεόραση σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Όταν εστιάζουμε τα μάτια μας πολύ ώρα σε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο, προκαλούμε την κούρασή τους.

• Επιθετική συμπεριφορά
Τα μικρά παιδιά είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν επιθετική συμπεριφορά, μετά την παρακολούθηση βίαιων τηλεοπτικών εκπομπών ή ταινιών. Σε μια σχετική έρευνα, οι ερευνητές εξέτασαν τα δεδομένα από περισσότερα από 3.000 παιδιά 3 ετών και διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που εκτίθενται στην τηλεόραση περισσότερο, άμεσα και έμμεσα, παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν επιθετική συμπεριφορά.

• Μείωση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης
Η παρακολούθηση τηλεόρασης, μπορεί να αντικαταστήσει την κοινωνική αλληλεπίδραση με τους φίλους και την οικογένεια, στερώντας τα παιδιά από την ανταλλαγή ιδεών και συναισθημάτων με άλλους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες κοινωνικές φοβίες.
Βέβαια, είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξουμε το χρόνο που παρακολουθούμε τηλεόραση, αλλά αν καταφέρουμε να το κάνουμε, θα δούμε και τα θετικά αποτελέσματα. 
πηγή:www.clickatlife.gr 

Με βροχες το πεταγμα του χαρταετου



Με βροχές το πέταγμα του χαρταετού
Με τις βαλίτσες στο χέρι βρίσκονται πολλοί εκδρομείς του τριημέρου, οι οποίοι θα αποδράσουν εκτός των... τειχών για να απολαύσουν τα έθιμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων και της Καθαράς Δευτέρας.

Ποιοι στελνουν την Ελλαδα στα αγγλικα δικαστηρια...



Με προσφυγή στα αγγλικά δικαστήρια φέρεται να απειλούν hedge funds που έχουν στην κατοχή τους ελληνικά ομόλογα, τα οποία θα υποστούν τη βάσανο του «κουρέματος». 

Ηταν ωραιο το ταξιδι…


Ήταν ωραίο το ταξίδι…

Βίντεο από την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League

Υπo δοκιμη εμβολιο κατα του εθισμου στην ηρωινη





Αποτελεσματική η επίδρασή του σε πειραματόζωα

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost