Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Οι top ανεγκεφαλοι...Μαλλον απο θαυμα ζουν ακομα (VIDEOS)





Μάλλον από θαύμα ζουν ακόμα..

ΗΠΑ: Νοθευμενα τα φαρμακα της TEVA που προμηθευει τα νοσοκομεια μας!


Η Teva, που σάρωσε στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες του υπουργείου Υγείας, έχει καταγγελθεί από τον αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων για μαύρα σωματίδα, ακαθαρσίες, ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής, μολύνσεις και μπερδέματα στην παραγωγή!




Ενας φιλος ηρθε αποψε απ' τα παλια...


 

Αυτός κι αν είναι φορτωμένος με αναμνήσεις!

Οι sexy γυναικες της ενημερωσης που μας φτιαχνουν (την μερα)

Πολλές φορές ένα ταγέρ μπορεί να είναι πιο sexy κι από ένα ζευγάρι ζαρτιέρες. Εξάλλου όλου εξαρτώνται από την γυναίκα που το φοράει.


Τα μοντέλα κάνουν ημίγυμνες φωτογραφήσεις για να τις θαυμάζεις στα περιοδικά. Οι ηθοποιοί κάνουν μερικές σεξουαλικές σκηνές για να βλέπεις ξανά και ξανά online.

Σπιτια με… αλεξιπτωτο πεφτουν απο τον ουρανο!


Με αφορμή τις πλημμύρες και τα τσουνάμι που συμβαίνουν ανά τον κόσμο, αφήνοντας άστεγους πολλούς ανθρώπους, το αρχιτεκτονικό γραφείο Andrew Maynard Architects σχεδίσε ένα «φουτουριστικό» καινοτόμο σπίτι… που έρχεται κυριολεκτικά από τον ουρανό!

Ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος???


Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» της Γαλλίας το 2008, έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει 200.000 ευρώ. Αν απαντήσει λάθος, κερδίζει μόνο 32.000.

Απειλουνται οι ζωες 13 εκατομμυριων ανθρωπων στην Αφρικη!



Ενώπιον μιας πρωτοφανούς κλίμακας ανθρωπιστικής καταστροφής βρίσκεται η Αφρική… καθώς η επισιτιστική κρίση έχει φτάσει σε σημείο ν’ απειλούνται οι ζωές 13 εκατομμυρίων ανθρώπων!

Διορθωθηκε το bug του Chrome




Μπορεί το πρώτο hackάρισμα του Google Chrome στο διαγωνισμό Pwn2own να είναι γεγονός, αλλά οι developers της εταιρείας δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Σχεδόν ακαριαία διόρθωσαν το κενό ασφαλείας που είχε εκμεταλλευθεί η VUPEN Security για να παρακάμψει την ασφάλεια του browser σε λίγα μόλις λεπτά.

Μοιρασαν γαλα σε σχολεια του Πειραια


Περίπου 5.400 κουτιά γάλα, του 1,5 λίτρου, διανεμήθηκαν στα σχολεία του Πειραιά, με πρωτοβουλία του δήμου και μετά από πρόταση προσφοράς εταιρείας γάλακτος.

Χαρτογραφησαν για πρωτη φορα το ναυαγιο του Τιτανικου!



Τον πρώτο πλήρη χάρτη της περιοχής όπου έχουν διασκορπιστεί τα συντρίμμια του Τιτανικού συνέθεσε ομάδα ερευνητών προσφέροντας νέες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη πριν από 100 χρόνια, όταν το μοιραίο πλοίο βυθίστηκε, στο παρθενικό του ταξίδι.

13 απιθανα αντικειμενα… φερνουν τη φυση πιο κοντα!



Ανεξάρτητα από το πόσο προηγμένη είναι η τεχνολογία αλλά και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, προσφέροντάς μας άπειρες δυνατότητες για μια καλύτερη και ευκολότερη ζωή, δεν μπορούμε ποτέ να ξεχάσουμε την καταγωγή μας και όλοι μας χρειαζόμαστε πάντα κάτι «πράσινο» γύρω μας!

EΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΖΗΤΕΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


Αλλαγή της νομοθεσίας ώστε να επιτρέπεται στους αστυνομικούς η χρήση όπλου, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας. «Δεν μπορούμε να είμαστε και...

Lamborghini Aventador J: πουληθηκε η «μια και μοναδικη»





Το νέο supercar της ιταλικής εταιρίας παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης και αποτελεί την speedster έκδοση της Aventador και παρ’ότι δεν έχει παρμπρίζ μπορεί να φτάσει τα 300 χλμ/ώρα…

Θα παψουν τα αγγλικα να ειναι η κυριαρχη γλωσσα στο Internet; [infographic]





Χωρίς αμφιβολία τα αγγλικά είναι η κυρίαρχη γλώσσα στο Διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι σχεδόν όλες οι δίγλωσσες ιστοσελίδες έχουν ως δεύτερη γλώσσα την αγγλική.

Η αλήθεια είναι όμως ότι 90% των χρηστών του παγκόσμιου ιστού κατοικεί σε μη αγγλόφωνες χώρες.

Video: Ο γρηγορoτερος τροπος να κατεβασεις ενα κινητηρα απο ενα VW Golf





 Ένα δέντρο και μια αλυσίδα είναι αρκετά ώστε ο κινητήρας του συγκεκριμένου VW Golf να κατέβει μέσα σε δευτερόλεπτα!



[Πηγή: YouTube]

Συγκλονιστικες αποκαλυψεις για τον παιδεραστη ιερωμενο




Σοκαρίστηκες αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του παιδεραστή αρχιμανδρίτη στις Αχαρνές, προκύπτουν από τη σχηματισθείσα δικογραφία.

Ο ιερωμένος, ο οποίος λειτουργούσε στον ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μενίδι φέρεται σύμφωνα με τo περιεχόμενο της δικογραφίας να ασελγούσε συστηματικά σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών 11 και 15 ετών και ενός 19χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά διανοητικά προβλήματα.

Η Samsung διαψευδει οτι το Galaxy SIII θα κυκλοφορησει τον Απριλιο





Μπορεί υψηλόβαθμο στέλεχος της Samsung να αποκάλυψε ανεπίσημα ότι το Samsung Galaxy S III θα κυκλοφορούσε τον Απρίλιο που …

μας έρχεται, η ίδια η εταιρεία όμως το διαψεύδει. Επισήμως τουλάχιστον.

Η πρωτη διαφημιση για το «The new iPad» (video)



Μπορεί το νέο iPad να μην έχει καν κυκλοφορήσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Apple θα περιοριστεί μόνο στη δωρεάν προβολή από τα social media και τα συμβατικά ΜΜΕ. Έτσι λοιπόν έδωσε στην κυκλοφορία την πρώτη διαφήμιση της νέας συσκευής η οποία είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί αρκετά!

Βαφοντας τα μαλλια στο σπιτι


Τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε

Σε μια προσπάθεια περιορισμού των εξόδων, πολλές γυναίκες επιλέγουν όλο και συχνότερα να βάφουν μόνες τους τα μαλλιά, αντί να πηγαίνουν στο κομμωτήριο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost