Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

The Amazing Everyday: Η Nokia ετοιμασε τρια πραγματικα ξεχωριστα video για τη Ρωσια



Μπορεί η Nokia να επέλεξε να διαφημίσει τις συσκευές της στις ΗΠΑ καυτηριάζοντας τις αδυναμίες του iPhone αλλά για την Ρωσία αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική τακτική. Έτσι στο πλαίσιο της εκστρατείας "The Amazing Everyday" δημιούργησε τρία χιουμοριστικά βίντεο με ανυποψίαστους περαστικούς.

Ξεκιναει η εκπομπη του ιδρυτη των Wikileaks





Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των 12 επεισοδίων της εκπομπής του ιδρυτή των wikileaks.Ο Τζούλιαν Ασάντζ θα παρουσιάζει την εκπομπή με τίτλο «The world tomorrow» όπου φιλοξενεί εκλεκτές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Η εκπομπή «O κόσμος αύριο» θα προβληθεί στη κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, η οποία δηλώνει υπερήφανη ενώ τα ονόματα των προσκεκλημένων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Καταργηθηκε ο ειδικος φορος πολυτελειας




Την Παρασκευή κατατέθηκε στη Βουλή, η διορθωτική διάταξη η οποία καταργεί τον φόρος πολυτελείας που επιβαρύνει την αγορά τόσο του καινούργιου και του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. H εξαγγελία είχε γίνει από τον Φεβρουάριο, και οι ιθύνοντες της Κυβέρνησης είδαν ότι με το μέτρο αυτό πάγωσε η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Που ειναι η καμερα;



Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τραβήξει μια φωτογραφία μπροστά από το καθρέφτη και έχουμε παρατηρήσει ότι η κάμερα δεν θέλει – και δεν μπορεί – να κρυφτεί με τίποτα. Ωστόσο, τη λύση έδωσε ένας ερασιτέχνης φωτογράφος, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγεία του Photoshop, κατάφερε να δημιουργήσει τη τέλεια ψευδαίσθηση.

Video σοκ: Αυτοκινητο γλιτωνει τη συγκρουση με τρενο την τελευταια στιγμη...



Τύχη βουνό είχε ένας απερίσκεπτος οδηγός από τη Βρετανία...ο οποίος διέσχισε τις σιδηροδρομικές γραμμές την ώρα που περνούσε το τρένο!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κοντά στον σταθμό στην Ουαλία και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το δίκτυο σιδηροδρόμων ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost