Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πισινα στα 200 μετρα υψομετρο..! Με υπεροχη θεα.!



Το πολυτελές ξενοδοχείο, Marina Bay Sands άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο κοινό και έχει ήδη προσελκύσει τουρίστες που αγαπούν τη μοναδικότητα και την πολυτέλεια στις διακοπές τους. Το ξενοδοχείο Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη έχει σχεδιαστεί με στόχο να είναι σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις, την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση στην Ασία. Κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβού ξενοδοχείου που χτίστηκε έως σήμερα αφού η Las Vegas Sands Corporation έχει επενδύσει 5 δισεκατομμυρία δολάρια στην κατασκευή του.


Οι μεγαλυτερες γκαφες με οπλα! (video)




Επικές γκάφες...

Το google χαρτογραφει το βυθο της θαλασσας




Μέχρι πρόσφατα οι κάμερες του google κατέγραφαν και την παραμικρή δραστηριότητα στους δρόμους των πόλεων ανά τον κόσμο. Πλέον …
όμως εστιάζουν και στα βάθη των ωκεανών.

Δειτε το: Διασημη ηθοποιος πηγε σε εκδηλωση με ΟΛΟ το στηθος εξω!




Είναι η Τζέσικα Άλμπα που εμφανίστηκε σε κόκκινο χαλί με φόρεμα τόσο αραχνούφαντο στο πάνω μέρος που πραγματικά δεν έχει λόγο να υπάρχει! Φαίνονται όλα! Τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια. Γιατί όταν λέμε διαφάνεια-σκέφτηκε-το εννοούμε! Άραγε αυτή η μόδα του «φοράω τουαλέτα μέχρι τον αστράγαλο αλλά πετάω φόρα παρτίδα το στήθος» ποίος την ξεκίνησε;








πηγή: gossip-tv

ΝΑSA: Ο κοσμος δεν θα τελειωσει το 2012 (VIDEO)


«Η 21η Δεκεμβρίου θα είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες» τονίζει ο Ντον Γίομανς της NASA, προσπαθώντας για άλλη μι αφορά να κατευνάσει τους φόβους πολλών ανθρώπων στον πλανήτη που πιστεύουν πως εκείνη την ημέρα θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας.

Ηθοποιος αποκαλυπτει πως εκανε αποτυχημενη πλαστικη! (Συγκλονιστικη φωτογραφια)







Ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο ωραίες ηθοποιούς, όμως η πλαστική επέμβαση που έκανε δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Εως 5% μειωση των εισακτεων


Σε μείωση των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ περί το 5% σε σχέση με πέρυσι, δηλαδή 76.000 - 78.000 θέσεις, προσανατολίζεται το υπ. Παιδείας, με δεδομένο ότι τα πανεπιστήμια θα διαθέτουν μειωμένα κονδύλια...

Το στριπτιζ της Σκορδα on air και τα νευρα του Λιαγκα

Η Φαίη Σκορδά ζεστάθηκε με τα φώτα στο πλατό του «Πρωινού mou» και είπε να βγάλει μερικά ρουχαλάκια.

Nails Trends


Γαλλικό μανικιούρ
 
Το γαλλικό μανικιούρ, στην κλασική ή σε κάποια εναλλακτική εκδοχή, αποτελεί μια διαχρονική τάση, που ταιριάζει εύκολα με κάθε ενδυματολογική επιλογή.
 
Σκούρες αποχρώσεις
 
Τα τελευταία δέκα χρόνια, οι σκούρες και πολλές φορές... ψυχρές αποχρώσεις στα νύχια μονοπωλούν το ενδιαφέρον των γυναικών που περιποιούνται τον εαυτό τους καθημερινά και αναζητούν πάντα την πιο hot τάση της εποχής. Συνδυάστε τες με ροκ και άκρως νεανικές εμφανίσεις.
 
Nude αποχρώσεις
 
Οι nude αποχρώσεις αποτελούν ασφαλή, αριστοκρατική και απολύτως διαχρονική επιλογή. Φροντίστε μόνο να έχετε επιδοθεί σε ένα προσεγμένο μανικιούρ, γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το επιθυμητό...
 
Φλούο αποχρώσεις
 
Είναι γεγονός ότι οι φλούο αποχρώσεις αποτελούν το must του καλοκαιριού, όμως η μεγάλη αδυναμία που τρέφουν οι γυναίκες για αυτές τις ωθεί να τις προτιμούν όλο το χρόνο. Ταιριάζουν με girly εμφανίσεις, αλλά και ουδέτερα αξεσουάρ, για να μη θεωρηθείτε υπερβολική!
 
10 Must Know Tips
 
- Οι καφέ αποχρώσεις ταιριάζουν «γάντι» στα ανοιχτόχρωμα δέρματα.
 
- Περιποιηθείτε σωστά τα νύχια σας με ένα καλό μανικιούρ, ώστε να αναδείξετε το βερνίκι που θα επιλέξετε!
 
- Κάντε πρωτότυπους συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας ως «πρώτη ύλη» το μαύρο, το κόκκινο και το nude βερνίκι νυχιών.
 
- Το μπλε και το μοβ κλέβουν την παράσταση.
 
- Το γκρι αποτελεί ίσως το νέο... κόκκινο!
 
- Συνδυάστε τις nude αποχρώσεις με αντίστοιχες στα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.
 
- Αποφύγετε τα μακριά νύχια, γιατί δεν είναι πλέον στη μόδα!
 
- Το πετρόλ κυριαρχεί σιγά σιγά στις προτιμήσεις των γυναικών.
 
- Το πορτοκαλί και το κοραλλί ταιριάζουν απολυτα με μαυρισμένα δέρματα.

πηγή: mysalonika.gr



5 + 1 βηματα ομορφιας για να κλεβεις τις εντυπωσεις...




Iδού τα 6 βήματα που θα σε βοηθήσουν να είσαι σέξι και γοητευτική χωρίς να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο και χωρίς να δείχνεις "ψεύτικη" !

Τα Windows Mobile τελειωνουν και επισημα...



Μπορεί να υπάρχουν ακόμα άτομα τα οποία χρησιμοποιούν κινητά με το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.x, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Microsoft θα κλείσει το Marketplace για το πρώην OS της, στις 9 Μαΐου. 

Ιδρυθηκε ο πρωτος Κοινωνικος Καταναλωτικος Συνεταιρισμος στη Θεσσαλονικη!



Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη,..

Προβληματα υδροδοτησης αυριο στη Θεσσαλονικη




Εργασίες στη δημοτική δεξαμενή της Πυλαίας

Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο -από τις 9:00 έως τις 14:00- οι κάτοικοι του δήμου...

Νοσταλγουμε το καλοκαιρι …με την ζετα θεοδωροπουλου !!



Νοσταλγούμε το καλοκαίρι …με την Ζέτα Θεοδωροπούλου !! 

Απο 86.000 ευρω η νεα Porsche Boxster στην Ελλαδα!






Η ελληνική αντιπροσωπεία της Porsche ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης της νέας Boxster στην Ελλάδα. Αυτές ξεκινούν από τις 86.000 ευρώ (48.291 ευρώ στη Γερμανία) για την απλή Boxster και 104.1000 ευρώ (59.120 ευρώ στη Γερμανία) για την Boxster S.


Η νέα Boxster έκανε ευρωπαικό ντεμπούτο στη Γενεύη την περασμένη Τρίτη και η τρίτη γενιά διθέσιου κεντρομήχανου γερμανικού roadster έχει κωδική ονομασία 981 και φορά νέο σασί και ελαφρύτερο σώμα με τους κινητήρες του να είναι κατά 15% πιο αποδοτικοί. Σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, η νέα Boxster διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο, φαρδύτερο μετατρόχιο και πατά πάνω σε μεγαλύτερους τροχούς. Σε συνδυασμό με τον κεντρομήχανο τοποθετημένο κινητήρα, το αυτοκίνητο διαθέτει καλύτερη οδική συμπεριφορά από την δεύτερη γενιά.

Τόσο η Boxster όσο και η Boxster S χρησιμοποιούν 6-κύλινδρους κινητήρες άμεσου ψεκασμού με συστήματα θερμικής διαχείρισης θερμικής συμπεριφοράς, Start/Stop και ηλεκτρική ανάκτηση. Η Porsche Boxster φορά έναν 2.7-λίτρων 6-κύλινδρο κινητήρα απόδοσης 265 ίππων, 10 περισσότερα από την προηγούμενη γενιά. Η Boxster S φόρα έναν 3.4-λίτρων 6-κύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 315 άλογα, 15 περισσότερα από την προηγούμενη γενιά.

Και οι δύο συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με το 7-τάχυτο PDK. H Boxster με το PDK κιβώτιο καταναλώνει 7.7 λίτρα/100 χλμ με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5.7 δευτερόλεπτα, ενώ η Boxster S καταναλώνει 8.0 λίτρα/100 χλμ και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5.0 δευτερόλεπτα.

Η νέα Boxster διαθέτει νέα ηλεκτρομηχανική κρεμαργιέρα, πλήρως ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή, μια κεντρική κονσόλα εμπνευσμένη από την Carrera GT ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχει το πακέτο Sport Chrono Package, σπορ αναρτήσεις και το σύστημα PTV (Porsche Torque Vectoring) me μηχανικό μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα.












































































































πηγή: autoblog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost