Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το «εξωτικo» Dodge Challenger Rallye Redline

Αμερικάνικα «παιχνίδια»
Η Dodge ετοίμασε ένα «δώρο» για τους απανταχού θιασώτες της.

Βασισμένη στο Challenger SXT Plus, η Rallye Redline φοράει το ίδιο V6 3,6 λίτρων μοτέρ με τα 305hp αλλά είναι αισθητικά αναβαθμισμένη εξωτερικά και εσωτερικά.

Ρεθυμνο : Ο δασκαλος ντυθηκε γυναικα και βγηκε στο μπαλκονι για να τον δουν δυο φοιτητες!



Κρήτη: Ο δάσκαλος ντύθηκε γυναίκα … και βγήκε στο μπαλκόνι

Συνδύαζε τη θρησκοληψία με την παιδική πορνογραφία ένας 45χρονος δάσκαλος από την Αθήνα, που άγνωστο για ποιούς λόγους «κατέληξε» στο Ρέθυμνο.
Ο 45χρονος που διέμενε σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, χθες το απόγευμα προκάλεσε την προσοχή δύο 21χρονων που μένουν απέναντι από το ξενοδοχείο

«Φιδισιοι» δρομοι για extreme οδηγηση!

1. Stelvio Pass Road, Ιταλία

 

Bρίσκεται στην ανατολική πλευρά των Ιταλικών Άλπεων και τα ζιγκ-ζαγκ εκτείνονται σε μια απόσταση 2,7 χιλιομέτρων, ενώ οι «φουρκέτες» είναι πάνω από 48 στο σύνολό τους. Η θέα από ψηλά είναι μαγική αλλά για το αυτοκίνητο και τον οδηγό οι στροφές αυτές είναι άκρως επικίνδυνες. 

Δεν αποκλειει επιστροφη στην Ιντερ ο Μουρινιο

Δεν αποκλείει επιστροφή στην Ίντερ ο Μουρίνιο

O Πορτογάλος δήλωσε ότι λυπάται για όσα συμβαίνουν φέτος στην ομάδα
Ανοιχτή άφησε την πόρτα της επιστροφής του στην Ίντερ, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο. «Είναι πιθανό να γυρίσω. Η Ίντερ είναι το σπίτι μου και μία μέρα...»

Δουκισσα Νομικου: Δειτε την…χωρις πολλα…πολλα ρουχαλακια!




Μου έστειλαν τις φωτογραφίες θαυμαστές της νεαρής μοντέλας και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Δεν μπορούσα να αγνοήσω την επιθυμία τους να τις ανεβάσω. Και μπορεί κάποιες να τις έχετε δει στο παρελθόν…αλλά πείτε μου ειλικρινά…

Η Honda θα βαλει 9-ταχυτο κιβωτιο στα αυτοκινητα της, ανοιξε το πλημμυρισμενο εργοστασιο της στη Ταϊλανδη



H Honda ετοιμάζεται να εισάγει ένα 9-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων έως το 2014 στα αυτοκίνητα της. Φυσικά ο στόχος είναι να μειωθεί η κατανάλωση και το κιβώτιο θα είναι κατασκευασμένο από την ZF. Το ίδιο κιβώτιο θα τοποθετηθεί και σε πολλά μοντέλα της Chrysler αρχής γενομένης από το νέο Jeep Liberty και Dodge Dart.

Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΑΡΣΑ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ



Hθελαv να φιλήσoυn και μοντέλα...

24χρονη ψυχολoγος κανει ψυχοθεραπεια γυμνη για να βοηθησει τους ασθενεις! (φωτo)



Η 24χρονη ψυχολόγος Sarah White διεξάγει συνεδρίες θεραπείας στις οποίες βγάζει σταδιακά τα ρούχα της για να αυξήσει το ενδιαφέρον των... ανδρών ασθενών.Η White, επίσης ανεξάρτητη προγραμματίστρια η/υ, λέει ότι αποφάσισε να διεξάγει online θεραπεία στριπτίζ αφότου κατάλαβε ότι δεν της έδωσαν έμπνευση οι θεωρίες που έμαθε ως...

Εν ψυχρω πυροβολισμος μπροστα στην καμερα


Εν ψυχρώ πυροβολισμός μπροστά στην κάμερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

Δημοσιογράφος βραζιλιάνικου τηλεοπτικού καλύπτει με το συνεργείο του ρεπορτάζ για απόπειρα δολοφονίας στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν.

Την ώρα που μιλάει στην τηλεοπτική κάμερα, ο φακός στρέφεται στο σπίτι, έξω από το οποίο βρίσκεται ξαπλωμένο το θύμα. Το όσα ακολουθούν είναι συγκλονιστικά.

Καλοκαιρινα θερετρα βγαλμενα απο τον παραδεισο!

Καλοκαιρινά θέρετρα βγαλμένα από τον παράδεισο!

Μαγική θέα και απρόσιτη… πολυτέλεια

Από τη Καραϊβική μέχρι και τη Καλιφόρνια υπάρχουν μερικά από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου, τα οποία συνδυάζουν την εκθαμβωτική φυσική ομορφιά με τη πολυτέλεια και τη χλιδή.

Οι παραδεισένιες βίλες βρίσκονται στα πιο εξωτικά μέρη της Τζαμάικα, το Ντάλλας, τη Καλιφόρνια και τη Καραϊβική. Η θέα είναι εκθαμβωτική και οι πισίνες τους μοιάζουν εξωπραγματικές.

Συγκλονιζει το αγριο εγκλημα στα ΕΛΤΑ Πειραια


Σοκ έχει προκαλέσει το ερωτικό έγκλημα στον Πειραιά, όταν άνδρας σκότωσε εν ψυχρώ συνάδελφό του- υπάλληλο των ΕΛΤΑ, μέσα στο κτίριο των ταχυδρομείων στον Πειραιά.



Tο Subaru BRZ STI δεν θα διαθετει ουτε turbo ουτε τετρακινηση








H Subaru παρουσίασε το BRZ STI Concept και ήδη έχουνε αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για το πως θα είναι η έκδοση παραγωγής. Ο Atoshi Atake, παγκόσμιος διευθυντής marketing της Subaru, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Βρετανικό Auto Express, δήλωσε ότι ήδη πολλοί είναι αυτοί που έχουνε δηλώσει στην Subaru ότι ενδιαφέρονται για μια γρήγορη έκδοση του BRZ.

Φωτo: Το «πεσιμο» του Μουρινιο σε Ελληνιδα δημοσιογραφο!



Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε πριν μερικά χρόνια ο Ζοζε Μουρίνιο καθώς η τότε ομάδα του η Ίντερ θα αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό! Την παραμονή του αγώνα, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ανάμεσα στους αθλητικογράφους ήταν και μια ξεχωριστή παρουσία…

ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ Μαγειρεψε για τον Ομπαμα


Μαγείρεψε για τον Ομπάμα

Μια γεύση από την ελληνική κουζίνα πήρε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας στην Αμερική, έφαγε από τα χεράκια της Ελληνίδας σεφ, Μαρίας Λόη.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost