Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δημαρχοι θα αποκλεισουν το Υπουργειο Υγειας




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας διοργανώνουν την Τετάρτη (11:00) οι δήμαρχοι Βύρωνα και Σαρωνικού διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας...

Δηλωσεις εκπροσωπου του Β.Πουτιν για κριση "Μεχρι το 2016" και ... κυβερνηση Καραμανλη!



Συνέχεια της μεγάλης κρίση και της εξαθλίωσης στην Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι το 2016 προβλέπει η Ρωσία, η οποία δεν δείχνει να συμμερίζεται την αισιοδοξία των κυβερνώντων ότι "Το 2013 τελειώνει η οικονομική κρίση".

Αναλυτης προβλεπει την κυκλοφορια ενος φθηνου iPhone



Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι εκτιμήσεις ενός αναλυτή σχετικά με τον τρόπο που η Apple θα προσπαθήσει να προσελκύσει νέους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, ο αναλυτής Gene Munster, προβλέπει πως η Apple θα αναγκαστεί να κυκλοφορήσει μια «φτηνή» συσκευή iPhone μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Η Audi ετοιμαζει το R10, υβριδικο hypercar με κινητηρα diesel




H Audi φαίνεται ότι ετοιμάζει υβριδικό hypercar έτσι ώστε να τεθεί απέναντι από τα Ferrari F70, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder.

Το hypercar θα ονομάζεται R10, θα τοποθετηθεί πάνω από το R8 και θα δανείζεται αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά από το αγωνιστικό R18 e-tron που κέρδισε το φετινό Le Mans.

Χριστινα Μουστακα: Ο Γαμος…ο επιπλας και οι sexy φωτο που την «καινε»



Θα ήταν παράλογο ένα κορίτσι με τα… προσόντα της Χριστίνας Μουστάκα και βεβαίως την προϊστορία της στον χώρο του modelling-μικρή μέν με πολλές πληγές δε- να είναι μόνο του για τόσο πολύ καιρό. Το «τούμπανο» του «Ράδιο Αρβύλα» με το πολύ πλούσιο…

Νανα Καραγιαννη: Το τελευταιο σοβαρο ιατρικο ανακοινωθεν που αλλαζει τη ζωη της!


Η περιπέτεια της Νανάς συνεχίζεται Το ζόρι είναι μεγάλο, όπως και το στοίχημα όλων γύρω της, γιατρών συγγενών φίλων αλλά κυρίως της ίδιας να το κερδίσει. Η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς τα έξοδα τρέχουν, δουλειά δεν υπάρχει και η παρουσιάστρια αναζητεί τρόπο να επιβιώσει. 

Προσαγωγες λαθρομεταναστων για την εξεγερση στην Κομοτηνη

Προσαγωγές λαθρομεταναστών για την εξέγερση στην Κομοτηνή

Συνολικά 55 άτομα κατηγορούνται για οργάνωση και υποκίνηση επεισοδίων

Συνολικά 55 λαθρομετανάστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την οργάνωση και υποκίνηση των επεισοδίων που σημειώθηκαν το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, στη σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όπου κρατούνταν προσωρινά.

ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΤΟΥ 2013



Ένα ξεχωριστό δώρο για τη νέα χρονιά

Σε λίγες εβδομάδες έχουμε Χριστούγεννα και όλοι μπαίνουμε στο κλίμα!




Με μηνιαίες αποδοχές άνω των 10.000 ευρώ

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει η υπόθεση της «χρυσής υπαλλήλου» της Βουλής, η οποία λαμβάνει μισθό που υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ το μήνα.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost