Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Shakira: Η κοκκινομαλλα του Ojos Asi στην σεξι ξανθια λατινα σταρ



Η Shakira είναι η λατίνα σταρ των 00s. Πώς από τη σεμνή 19χρονη που τραγουδούσε το Ojos Asi μεταμορφώθηκε στην sexy star με τους εκατομμύρια θαυμαστές και τα δεκάδες βραβεία.

ΔΕΙΤΕ: ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.!





Τα λόγια είναι περιττά…

Ενα «ατακτο» και «πονηρο» δελφινι!




Μια μέρα σαν όλες τις άλλες σε ένα θαλάσσιο πάρκο, όπου οι εκπαιδευτές προπονούνται μαζί με τα δελφίνια μέσα στη μεγάλη πισίνα. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι τη στιγμή που ένα «άτακτο» και «πονηρό» δελφίνι επιτίθεται «σεξουαλικώς» στη μία εκπαιδεύτρια, προσπαθώντας να της δείξει με τον τρόπο αυτό το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του! Την πλησιάζει συνεχώς και θέλει να την αγγίξει…

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΛΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ


Λέτε να είναι Σκύλος; Γάτα ή κάποιο άλλο κατοικίδια;; Mπα...Για δείτε παρακάτω

Τι μπορει να κοψει αποτομα αυτο το χαμογελο;



ΔΕΙΤΕ:Θα τρομοκρατηθείτε...

ΦΩΤΟ: H Ζετα Μακρυπουλια στην παραλια με τον πρωτο ερωτα της στα 17!



Η Ζέτα ήταν 17 ετών. Ο Κώστας 6-7 χρόνια μεγαλύτερος της! Εκείνη ήταν τσαούσα και ηθοποιός αφού ήδη έπαιζε σε σήριαλ του ΑΝΤ-1. Εκείνος γυμναστής. Γνωρίστηκαν το 1995 σε ένα πάρτι και έγιναν ζευγάρι!

ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ... ΑΝΤΙΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


 

Συμπληρώνει τις 25 συμμετοχές με τη Μίλαν ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι
Λίγο έμεινε για να ντυθεί οριστικά «ροσονέρο» ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι! Ο Ιταλός μέσος πρέπει να αγωνιστεί σε ακόμη πέντε παιχνίδια της Μίλαν, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η οψιόν απόκτησης του πλήρους πακέτου των δικαιωμάτων του από τη Λίβερπουλ!

Ατζεντα 21-και η απατη της δηθεν υπερθερμανσης του πλανητη - διαβαστε το οπωσδηποτε

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
Στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά επιθυμούσε εφαρμοζόμενη να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε και όλο το σενάριο είχε άλλους σκοπούς, εφιαλτικούς κατά πολλούς ερευνητές, μεταξύ των οποίων και ο Λιακόπουλος.

Ολα τα ειχαμε, το μουσειο Καμα Σουτρα μας ελειπε!



Σε διάφορες πρωτεύουσες του κόσμου, υπάρχουν Μουσεία του σεξ. Πρόσφατα, η Ελλάδα απέκτησε το δικό της μουσείο του σεξ Κάμα Σούτρα, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Το μουσείο ερωτικής τέχνης Κάμα Σούτρα ιδρύθηκε από τον Σύνδεσμο Καλλιτεχνών Ελλάδος (ΣΚΕ) σε συνεργασία με την International Organization for Safe and Safe Sex ( Διεθνής οργανισμός για ασφαλό και καθαρό Υγιές σεξ).

Ο χαρτης του Μετρο Θεσσαλονικης (ΦΩΤΟ)





Τον τελικό χάρτη του Μετρό στην πόλη μας έδωσε η Αττικό Μετρό Α.Ε. Εκτός της βασικής...

"Λαϊκο προσκυνημα" στο ΑΠΘ για τις πατατες Νευροκοπιου! Τεραστιο πληγμα στους μεσαζοντες!




Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από πολίτες που...

Ανεκδοτο: Ζευγαρι … στην κουζινα !!





Κυριακάτικο πρωϊνό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά…

Παπαδημος: "Οι τραπεζες θα πρεπει να χρηματοδοτησουν επενδυσεις"



Νέα μέτρα προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Παπαδήμος τα μέτρα αυτά θα στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό της δημοσίας διοίκησης. "Έχει έρθει η ώρα να αντικατασταθεί ο φαύλος κύκλος της ύφεσης στης δημόσια διοίκηση".

Το iPhone φορτιζει με την... αναπνοη





Η συσκευή AIRE Mask διαθέτει μικρές ανεμογεννήτριες που μετατρέπουν την αιολική ενέργεια που παράγεται από την αναπνοή σε ηλεκτρική.
Η ηλεκτρική αυτή ενέργεια αξιοποιείται με τη σειρά της για τη…

Η Audi κοιτα το μελλον με 7 νεες τεχνολογιες





Σήμερα, η Audi έκανε την ετήσια συνέντευξη τύπου όπου εκτός από τα οικονομικά αποτελέσματα της για το 2011, ανακοίνωσε και 7 νέες τεχνολογίες. Παρότι αρκετές από αυτές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, η Audi δηλώνει ότι όλες θα περάσουν στα μοντέλα παραγωγής τους μέσα στα επόμενα χρόνια. Ας τις δούμε τις τεχνολογίες αυτές με την σειρά.

Γιασικεβιτσιους: «Τα παντα για να διατηρηθει στην κορυφη ο ΠΑΟ»


Τα πάντα για να διατηρηθεί ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης υπόσχεται πως θα κάνει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τονίζοντας στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» πως είναι έτοιμος να σκοτώσει την παλιά του αγάπη (Μακάμπι Τελ Αβίβ).



«Δεν μου αρέσει που θα αντιμετωπίσω μια ομάδα με την οποία έχω δεθεί και έχω περάσει μεγάλες στιγμές. Θα προτιμούσα να μην συνέβαινε αυτό, ωστόσο είναι αναπόφευκτο», ήταν τα πρώτα λόγια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην «ΠΡΑΣΙΝΗ».

Κινδυνος για Πανελληνιες χωρις... τετραδια


Εκτός χρονοδιαγράμματος έχει τεθεί η διαδικασία προμήθειας γραφικής ύλης για τις Πανελλήνιες.



Μέχρι στιγμής, η εκτύπωση των τετραδίων δεν έχει ξεκινήσει, αφού ο διαγωνισμός για την προμήθεια της γραφικής ύλης, ύψους 377.000 ευρώ οδηγήθηκε σε ναυάγιο, λόγω της απουσίας μειοδότη.

Επιθεση Pacman στη κηφισιας!!!!



Μια πολύ ωραία ιδέα....

ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Τι κάνει αυτή η κρίση...

Black Retsina: To ελληνικο επιχειρηματικο δαιμονιο ξαναχτυπαει!



Ο Μιλτιάδης Ρουμελιώτης, ένας Έλληνας μετανάστης δεύτερης γενιάς (με καταγωγή από τη Δράμα), που ζει στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, είχε τη συνήθεια να πίνει
ρετσίνα με κόκα κόλα. Μέχρι που σκέφτηκε να παρασκευάσει ο ίδιος αυτό το μείγμα και να το λανσάρει στην αγορά της Ευρώπης....

Η Leilani Dowding με bikini στην παραλια του Miami



Η Leilani Dowding με σίελ bikini στην παραλία του Miami..

Ο Κυριακος Βελοπουλος «φυγαδευσε» στο εξωτερικο 400.000 ευρω


 

Το νόμιμο είναι και ηθικό; Την ώρα που μας καλούσαν να μην παίρνουμε τις οικονομίες μας από τις τράπεζες, εκπρόσωποι του έθνους έβγαζαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜICROSOFT





Διαφανής οθόνη με 3D γραφικά
Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές φαντάζει πολύ απαρχαιωμένος σε σχέση με μια νέα διαδραστική διάφανη οθόνη OLED που παρουσίασε η Microsoft.

ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ


 

Έφτασαν τα 4,7 εκατ. στα τέλη Φεβρουαρίου
Νέο ρεκόρ σημείωσε ο αριθμός των ανέργων στην Ισπανία, οι οποίοι ξεπέρασαν στα τέλη Φεβρουαρίου τα 4,7 εκατομμύρια, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εργασίας.

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Αντε μ@λ@κ@ .... / Περιγραφη αγωνα [23/03 /2011]



Θυμόμαστε την απίστευτη περιγραφή αγώνα στο ελληνικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου... Πολύ γέλιο!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost