Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ερευνα της Greenpeace: Μεταλλαγμενες ζωοτροφες σε 4 ελληνικές γαλακτοβιομηχανεες



Έρευνα της Greenpeace αποκαλύπτει χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών έως και 90% από 4 ελληνικές εταιρίες γαλακτοκομικών.

Εντυπωσιακα Bars απ’ ολο τον κοσμο!



Μια σύντομη περιήγηση σε μερικά από τα εντυπωσιακότερα και πιο ασυνήθιστα Bars του κόσμου.

Facebook vs πραγματικoτητα !!!



Πολλές φορές στο Internet και ιδιαίτερα στο Facebook, παρουσιάζουμε διαφορετικό πρόσωπο από το πραγματικό μας, είτε πρόκειται για την εξωτερική εμφάνιση ή τον χαρακτήρα μας. Τα φαινόμενα όμως, ως γνωστόν, απατούν… 

9 λογοι γιατι ο Ελληνας ειναι ο χειροτερος χρηστης του fb!!!


1) Είμαστε αρνητικοί σε κάθε εξέλιξη.Πιο συντηρητικός πεθαίνεις με δυο λόγια. Φτιάχνουν καινούριο chat εκεί στο Silicon Valley; Ψάχνουμε αμέσως τρόπο να κρατήσουμε το παλιό. Μέχρι και group φτιάχνουμε για “όσους δεν γουστάρουν το νέο chat και θέλουν το παλιό (δουλεύει 100%)”. Αλλάζει κάτι στο layout της σελίδας; Το δαιμονοποιούμε κατευθείαν και το κράζουμε στα status μας. Αλήθεια, δεν έχω δει ούτε ένα status που να λέει “Αχ πόσο ωραίο είναι το καινούριο chat”. Αν το δούλευε Έλληνας το internet, θα μιλάγαμε ακόμα στο mIRC.

2) Ανεβάζουμε online το οπαδιλίκι μαςΜε το που κάνει μια γκέλα ο Ολυμπιακός ή τελειώνει ένα ντέρμπι, γινόμαστε όλοι διευθυντές αθλητικών εφημερίδων και ψάχνουμε την καλύτερη εκείνη πρωτοσελιδάτη ατάκα που θα κάνει τους φίλους μας, που υποστηρίζουν αντίπαλη ομάδα, να λουφάξουν. Αλλά δεν είναι ανάγκη. Μετά από καθε ντέρμπι συμπεριφερόμαστε όπως στο σχολείο. Αν έχουμε ρίξει 3, σκάμε μύτη με φανέλα, φωνάζουμε και κάνουμε χαβαλέ. Αν πάλι τα έχουμε αρπάξει, κάνουμε 2-3 μέρες να εμφανιστούμε και το ρίχνουμε στην πλάκα.

3) Το παίζουμε γκόμενοι και γκόμενεςΔεν λέω, έχω ακούσει κι εγώ για πάρα πολλά ζευγάρια που έχουν γνωριστεί μέσω Facebook και είναι ιδιαιτέρως ευτυχισμένα. Τι είναι όμως αυτές οι γελοίες φωτογραφίες με το ζουμ στους κοιλιακούς, τα γυαλιά ηλίου και το ύφος “εντάξει μωρέ, εδώ πέρα, έχω όποια γκόμενα γουστάρω, έλα κι εσύ να τα πούμε”. Συνιστούμε λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση γιατί εκεί που το Facebook τελειώνει και αρχίζει η ζωή, ο κόσμος γελάει με κάτι τέτοια.

4) Ψωνιζόμαστε χωρίς φόβο και πάθος
Κάμπριο αυτοκίνητα, καινούρια φορέματα, καλογυαλισμένα παπούτσια και δίλιτρες Grey Goose μέσα σε σαμπανιέρες. Κάτι τέτοια βλέπουν οι Ευρωπαίοι και μας κράζουν και όχι άδικα. Το να περνάς καλά και να χαίρεσαι τα όσα λεφτά έχεις, είναι δικαίωμα (μη σου πω υποχρέωσή) σου. Το να διατυμπανίζεις όμως ότι αγόρασες το κανούριο μοντέλο της Mercedes για να πηγαίνεις βόλτες το Λιτσάκι, ειλικρινά είναι μια πληροφορία που πρέπει είτε να την κρατήσεις για την πάρτη σου, είτε να την κολλήσεις με post-it πάνω στην ταμπέλα “Είμαι ψώνιο και μ’ αρέσει” που κουβαλάς στο κουτελό σου.
5) Αποθεώνουμε κάτι δεύτερα μοντέλα
Αυτό πάλι; Που έχει κάνει 3 και 4 προφίλ η κάθε μοντέλα που την μάθαμε μόνο μέσω Facebook ή από τις ειδήσεις του STAR; Ξέρεις, η ίδια που ανεβάζει σε album με τίτλο “press” τα δημοσιεύματα που γράφουν για εκείνη και φροντίζει να κρατάει ξαναμμένους τους online φίλους της με μερικές hot φωτογραφήσεις. Μέχρι και σε διαπραγμάτευση για αμοιβές και εμφανίσεις πουλάνε το χαρτί “έχω 20 χιλιάδες φίλους στο Facebook”. Το κακό δεν είναι να τις έχεις αυτές φίλες σου. Κακό είναι που τις πραγματικές Ελληνίδες μοντέλα, τραγουδίστριες κλπ τις πετυχαίνεις πια στην τέταρτη και την πέμπτη δεκάδα αναζητήσεων στο Google.
6) Κάνουμε τους πιο grande επικήδειους
Είμαστε ευαίσθητος λαός, δεν λέω. Αλλά το πρώτο μας μέλημα όταν πεθάνει κάποιος είναι να αφιερώσουμε ένα τραγούδι στη μνήμη του, να δηλώσουμε κι εμείς πόσο τον αγαπούσαμε (ακόμα κι αν η γνωριμία μας περιοριζόταν με εκείνον στην τηλεόραση και εμάς στον καναπέ του σαλονιού), αλλά και να δημιουργούμε group RIP στη μνήμη του. Λες και αυτός που θα χύσει τα περισσότερα δάκρυα, κερδίζει κάποιο βραβείο.
7) Δηλώνουμε περήφανοι για τα μεθύσια μας
Αλήθεια τώρα. Δεν είναι μαγκιά να έχει πάει 6 το πρωί και να γράφεις στο status σου “pwpw eimai liwmaaaaaaaaaaa”. Κι άλλοι είναι λιώμα. Κι άλλοι πέρασαν καλά. Απλά ο Έλληνας έχει μια ιδιότυπη επιθυμία να γνωστοποιήσει σε όλους πόσο καλά περάσε, πόσα ποτά ήπιε και τι τρελό hangover θα έχει αύριο το πρωί. Είναι ιδιαιτέρως θλιβερή η εικόνα ενός 35άρη του οποίου οι ανανεώσεις στο Facebook γίνονται αποκλειστικά και μόνο από το πρώτο τραπέζι του Ρέμου ή από τα Everest μετά από μια βραδιά στο Villa Mercedes.
8) Τρελαινόμαστε να ανεβάζουμε φωτογραφίες και βίντεο
Αφού όταν ζούμε κάτι ωραίο, πρώτα κοιτάμε να το ανεβάσουμε στο Facebook και μετά παρακολουθούμε τι συμβαίνει τριγύρω. Αναρωτιέμαι πόσο ευχαριστιέται κάποιος ένα κομμάτι σε μια συναυλία όταν έχει το χέρι του σταθερό για να βγάλει βίντεο να το ανεβάσει την άλλη μέρα. Και φυσικά αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι όσο πιο προκλητικά γίνεται για να φανούμε όσο πιο μάγκες, τυχεροί και γαμάτοι γίνεται.
9) Κάνουμε φίλους απλά για να τσεκάρουμε
Είτε γιατί είναι γνωστοί γνωστών εκείνης της γκόμενας που μας αρέσει, είτε γιατί είναι φίλοι της πρώην μας είτε απλά γιατί γουστάρουμε να κουτσομπολεύουμε τον κόσμο. Από τη γελοία φωτογραφία που έβαλε εκείνος ο συμμαθητής από το Λύκειο, μέχρι την ανακοίνωση ότι η Βούλα χώρισε τον Τάκη και ότι ο Φίλιππος έκανε check-in στο Waffle House και tagαρε μαζί του και την Σοφία, άρα κάτι παίζει μεταξύ τους. Τι σε νοιάζει ρε φίλε; Και να σε νοιάζει δηλαδή, μην τρως το μυαλό σου με αυτά, γιατί αν σε νοιάζει πραγματικά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το κάψεις.

ΠΗΓΗ: ierosagon

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!(vids)


 
Συγκλονιστικός ήταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο Φρίουλι και έκανε ακόμα και τους Ιταλούς να παραμιλάνε. Δείτε βίντεο με τους περίπου 6.000 οπαδούς του Δικεφάλου!Από το πρωϊ το Ούντινε βάφτηκε στα μαύρα και στα άσπρα και οι Ιταλοί απορούσαν με το πλήθος αλλά και το πάθος! Η... κατάληψη συνεχίστηκε στο Φρίουλι, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να σπρώχνει την ομάδα στην ισοπαλία!!! Απίστευτος κόσμος, απίστευτη παρουσία...

ΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ VICTORIA BECKHAM!!!


Σοκαριστικές είναι οι αλλαγές που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια η εμφάνιση της Victoria Beckham.

Σνομπαρουν την Ελλαδα οι Γερμανοι! Δεν θα ερθουν φετος για διακοπες!




Φαίνεται πως τα ανθελληνικά αισθήματα της Γερμανίδας καγκελαρίου έχουν επηρεάσει το γερμανικό λαό ο οποίος λέει ότι δεν θα…

Πως η Μερκελ εγινε η σιδηρα κυρια της Ευρωπης


Μία μικρή κομμουνίστρια έφτασε να εκφράζει το σκληρότερο πρόσωπο του καπιταλισμού
«Κανείς δεν την αγαπάει, κανείς δεν τη λατρεύει, αλλά όλοι τη σέβονται», αναφέρει ο Βόλφγκανγκ Στοκ, βιογράφος της Ανγκέλα Δωροθέα Μέρκελ, για τη Γερμανίδα καγκελάριο.

Γοητευτικο μοντελο ΧL διαστασεων ποζαρει στο εξωφυλλο του Elle


Έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά όπως το W, την ιταλική Vogue, αλλά και για διαφημίσεις των H&M.
Η Tara Lynn, το διασημότερο μοντέλο "μεγάλων" διαστάσεων φωτογραφίζεται για το Elle του Φεβρουαρίου, αποδεικνύοντας πώς πάρα τα περιττά κιλά της, το' χει.

Πρωτοσελιδο της Daily Mail η Ελληνιδα που ηθελε να αυτοκτονησει στο ΟΕΚ ! ! !



Για περισσότερες από τρεις ώρες σήμερα μια γυναίκα είχε βγει στο παράθυρο του ΟΕΚ και απειλούσε να αυτοκτονήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην επικείμενη κατάργηση του οργανισμού.

Τα 4 σταδια στη ζωη ενος αντρα (pic)


Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
Συμφωνείτε;

Σοκ στην ΕΡΤ με την αυτοκτονία δημοσιογράφου...


Μια σοκαριστική είδηση ρίχνει τις τελευταίες ώρες βαριά σκιά στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ένας δημοσιογράφος από τους συμβασιούχους των οποίων η σύμβαση δεν ανανεώθηκε, αυτοκτόνησε, λίγες μέρες....

Τα καλυτερα γυμνα event στον κοσμο!


Ως δείγμα διαμαρτυρίας, για καλή τύχη, για καλλιτεχνικούς λόγους ή, απλά, για τη χαρά του γυμνισμού, αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να κυκλοφορήσετε γυμνοί στους δρόμους χωρίς να σας συλλάβει η αστυνομία.

Απαγορευση μεχρι νεωτερας στη δημοσιοποιηση ερευνων με φονικο ιο γριπης



Από τη μία οι δυνητικοί κίνδυνοι της έρευνας, από την άλλη το δικαίωμα στην ελεύθερη διακίνηση της επιστημονικής πληροφορίας

Τεμπεληδες ανθρωποι εν δρασει...


Μερικές φορές μπορεί να βαριόμαστε να κάνουμε μια δουλειά οκ. Αλλά κάποιοι άνθρωποι ξεπερνάνε το όριο της τεμπελιάς. Δείτε και θα καταλάβετε...

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ SEX TAPE ΤΗΣ Adele



Πανικός στο διαδίκτυο έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες από την είδηση ότι ένας Γάλλος paparazzi θα δημοσιεύσει στο προσωπικό του blog εικόνες από sex tape της Adele. Την ίδια στιγμή, το γαλλικό περιοδικό Public τις έχει ήδη στις σελίδες του...

Lonely Planet: Top 10 ΠΟΛΕΙΣ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012




Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Lonely Planet θεωρείται κορυφαίος και οι προτάσεις του για ταξίδι εγγύηση. Δες ποιες πόλεις προτείνει για το 2012 και διάλεξε σε ποια θα πας.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΚΑΦΕ (PHOTOS)





Με καμβά το αφρόγαλα του καπουτσίνο ή τον αφρό την ζεστής σοκολάτας, οι καλλιτέχνες τους είδους και σε μερικές περιπτώσεις τα ειδικά μηχανήματα, δημιουργούν υπέροχα σχέδια!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Peugeot 208 Gti Concept



Η Peugeot παρουσίασε το 208 Gti Concept, το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Μηχανικά φορά τον turbo 1.600αρη που φορά το RCZ THP 200. Αποδίδει 200 άλογα με 275 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που του επιτρέπει τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7 δευτερόλεπτα. Φορά μεγάλα φρένα 302 mm μπροστά και 249 mm πίσω με κόκκινες δαγκάνες.

ΧΟΝΤΡΗ ΦΑΡΣΑ: ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά το παράκαναν αυτοί οι τύποι με τις φάρσες!

Θα γελάσετε όταν δείτε το βίντεο και μάλιστα πολύ, αλλά αν σας το έκαναν σίγουρα θα είχατε άλλη αντίδραση...

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


Διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας προετοιμάζονται σε ευρωπαϊκές χώρες το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματα που προκαλεί στην ελληνική κοινωνία.
Όπως επισημαίνεται σε διαδικτυακό κάλεσμα προς το διεθνές κοινό, τα μέτρα που ψηφίστηκαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου επιβάλλουν μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ενώ προβλέπονται και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

«ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ» ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ;


«Παραγγελιά» συλλεκτών του εξωτερικού βλέπουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας πίσω από την προκλητική ληστεία το πρωί της Παρασκευής στο μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ.!

Άμα έχεις τέτοιους φίλους καλύτερα να μην πίνεις

Το ξύπνημα θα είναι πολύ βαρύ















Και η κορυφαία....

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost