Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στη Λαμία!

Άγιο είχε ο οδηγός του οχήματος

Ο 74χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, από τη Ροδίτσα Λαμίας, είδε τελευταία στιγμή τις κατεβασμένες μπάρες και πάτησε φρένο.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυτοκτόνησε άνδρας των ΜΑΤ με το υπηρεσιακό του όπλο στη Θεσσαλονίκη

Αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του περίστροφοαστυνομικός των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στο κτίριοόπου στεγάζονται τα ΜΑΤ. Μέχρι στιγμής τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο 30χρονος αυτόχειρας πυροβολήθηκε στο αυτί και η σφαίρα διαπέρασε το κεφάλι του.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO : ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (VIDEO)




Να λοιπόν τι μπορεί να καταφέρει κάποιος με λίγη φαντασία και πολύ ελεύθερο χρόνο!

«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» ΝΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


Το δίλημμα του παρουσιαστή για την εκπομπή που φέρεται να σχεδιάζει
 «Βόμβα μεγατόνων» ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος στον Alpha. O παρουσιαστής σχεδιάζει βραδινή εκπομπή αλλά δεν ξέρει ακόμα ποια θα ήθελε να έχει στο πλευρό του.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Σκοτώθηκαν 13 φερόμενοι ως αντάρτες

Από τις δύο επιθέσεις αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο βορειοδυτικό Πακιστάν, προπύργιο της αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 13 φερόμενοι ως αντάρτες, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο τοπικοί αξιωματούχοι.

Μ. ΓΛΕΖΟΣ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ »


«Οι Γερμανοί με το μνημόνιο αναγνωρίζουν το χρέος τους προς την Ελλάδα»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά και στην ευρωπαϊκή ηγεσία εξαπέλυσε ο Μανώλης Γλέζος, σημειώνοντας ότι «τις αποφάσεις για τη χώρα δεν τις λαμβάνει η κυβέρνηση αλλά κάποιοι τεχνοκράτες και ξένοι πολιτικοί», ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει σοβαρό έλλειμμα στοιχειώδους δημοκρατίας.

Η Porsche Cajun ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Macan [video]







H Porsche ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο μικρό SUV που ετοιμάζει δεν θα ονομάζεται Cajun όπως ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά Macan, δίνοντας παράλληλα και το πρώτο σκίτσο της. Το όνομα στην Ινδονησιακή διάλεκτο σημαίνει τίγρης και συνδυάζει την δύναμη, την γοητεία και την δυναμική, βασικά χαρακτηριστικά του νέου αυτοκινήτου της Porsche.

ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΟΥΝΤΙΝΕ



Με στόχο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Ουντινέζε (22:05, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει στο «Φρίουλι» έπειτα από 12 χρόνια και επιθυμεί να παραμείνει αήττητος για δωδέκατο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς. Βασικό τον Αθανασιάδη ξεκινά ο Μπόλονι.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Audi A3




Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία είναι το νέο Audi A3 το οποίο θα παρουσιαστεί στη Γενεύη σε 3 εβδομάδες αφού διέρρευσε η πρώτη του επίσημη φωτογραφία.

ΠΑΟΚ: «ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ»



«Κάντο όπως με την Τότεναμ» είναι το σύνθημα στον ΠΑΟΚ εν όψει του αποψινού αγώνα εκτός έδρας με την Ουντινέζε (22:05 ANT1) στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Αυτό έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας και θα εμπιστευτεί την τριπλέτα που είχε χρησιμοποίηση στην Αγγλία.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη (δεξιά) και τον Γεωργιάδη (αριστερά), ενώ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον πιο αμυντικογενή Σταφυλίδη αντί του Λίνο.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σνάουτσνερ, Μαλεζά και Τσιρίλο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Λίνο, Νιμανί και Ρομπέρ. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Έτο, Γλύκος, Ίβιτς και Κατσικάς.

Ο Ρουμάνος προπονητής δήλωσε περήφανος για τη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ και τόνισε πως με μυαλό και συγκέντρωση η ομάδα του μπορεί να σταθεί αξιόμαχα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Ήμασταν πολύ περήφανοι και χαρούμενοι όταν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας, γιατί δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι πάνω από ομάδες όπως η Ρουμπίν Καζάν και η Τότεναμ, καθώς επίσης και γιατί έτσι αποφύγαμε αρκετές ομάδες που ήρθαν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν όμως είδα ότι θα παίζαμε με την Ουντινέζε, δεν ένιωσα χαρούμενος, γιατί πίστευα ότι θα μπορούσαμε εύκολα να κληρωθούμε με ομάδες που θα μας έδιναν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Γνωρίζουμε την Ουντινέζε, είναι μια καλή ομάδα κι ένας σοβαρός σύλλογος, διαθέτοντας παίκτες αναγνωρίσιμους με μεγάλη εμπειρία και κάποιοι από αυτούς παίζουν στις εθνικές ομάδες διαφόρων χωρών. Κι εμείς μπορούμε να είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας με μυαλό, έχοντας συγκέντρωση, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θέλουμε να έχουμε τύχη όταν θα παίξουμε στην Τούμπα».

Για το αν θα αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού λόγω των απουσιών των Ντι Νατάλε και Ίσλα:

«Η Ουντινέζε είναι μια ομάδα με πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Έπαιξε χωρίς τον Ντι Νατάλε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και το έκαναν γιατί ήξεραν ότι έχουν δύναμη. Κι εμείς δεν έχουμε ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας, γιατί πλέον παίζουν σε άλλες ομάδες και γιατί δύο από τους υπόλοιπους είναι τραυματίες. Αλλά είμαι βέβαιος ότι τόσο εμείς όσο και η Ουντινέζε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το γεγονός ότι η Ουντινέζε συνηθίζει να παίζει με τρεις παίκτες στην άμυνα και πως σκοπεύει να το αντιμετωπίσει:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το αν θα έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση. Προσωπικά έχω την άποψη ότι η διάταξη δεν είναι σημαντική. Είμαι αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορούμε να παίξουμε το οποιοδήποτε σύστημα. Το σημαντικότερο είναι η οργάνωση και όχι το σύστημα. Σαφώς και θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό που προσωπικά με απασχολεί είναι το πώς κινείται ο καθένας μέσα στο γήπεδο».

Για το αν θα ήθελε την ισοπαλία:

«Και ναι και όχι»…

Για το αν έχει αποδυναμωθεί ο ΠΑΟΚ λόγω της πώλησης του Βιεϊρίνια:

«Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά βρείτε μου μια ομάδα που να μπορεί να κρατήσει όλους τους καλούς παίκτες. Οικονομικά ήταν σημαντικό να παραχωρηθεί ο παίκτης, κάποια στιγμή θα γινόταν άλλωστε. Κι εγώ θα ήθελα να έχω μεγάλους διεθνείς παίκτες στην ομάδα μου, τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο Βιεϊρίνια ήταν σημαντικός για μας, ασφαλώς και μας στοίχισε το κενό του, αλλά βρήκαμε 1-2 λύσεις και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτές τις λύσεις, αλλά και στο κομμάτι της δημιουργίας παικτών».

Για τη γνωριμία του με τον Γκοϋντολίν αλλά και το γεγονός πως ο Ρουμάνος ήταν ο αντικαταστάτης του το 2006 στη Μονακό και τις ομοιότητες μεταξύ Ουντινέζε και ΠΑΟΚ είπε:

«Μεταξύ της Ουντινέζε και του ΠΑΟΚ μπορούμε να βρούμε κάποιες ομοιότητες. Για παράδειγμα και οι δύο ομάδες παίζουν με ασπρόμαυρα. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται μεταξύ 3ης και 4η θέσης στο πρωτάθλημα που συμμετέχουν. Οι δύο προπονητές έχουν κάνει το ίδιο λάθος στην καριέρα τους, να υπογράψουν συμβόλαιο στην Μονακό. Γιατί και οι δύο προφανώς πιστεύαμε ότι το να πάς και να δουλέψεις σοβαρά σε έναν σύλλογο είναι αρκετό. Γιατί ξεχάσαμε το πιο σημαντικό όχι ποιος αριστερό μπακ ή επιθετικός, αλλά ποιος είναι στο συμβούλιο και ποιος είναι ο πρόεδρος.

Όπως και να' χει, κρατάω τις καλές αναμνήσεις από τον κύριο Γκουιντολίν γιατί είναι πραγματικά μεγάλος κύριος. Είχα μιλήσει μαζί του πριν υπογράψω στη Μονακό κι έκανα το ίδιο λάθος με εκείνον, γιατί δεν τον άκουσα, όπως φαντάζομαι δεν είχε ακούσει κι αυτός τους ανθρώπους με τους οποίους είχε μιλήσει πριν αναλάβει. Ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου και πραγματικά προσπάθησε να με βοηθήσει. Και παρότι τα λόγια του δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, του οφείλω ένα ευχαριστώ. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα που θα τον δω για μια ακόμη φορά».


πηγή: protothema.gr

(BINTEO) Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ... ΦΥΛΑΚΗ;




Aίσθηση προκαλεί ένα video που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και παρουσιάζει τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής! Το απόγευμα της Τρίτης στο youtube και το liveleak κυκλοφόρησε το μικρό σε διάρκεια, αλλά....

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΟΜΠΟΤ Avatar.!




Πολλές φορές γίνεται λόγος για επιτεύγματα της επιστήμης που μοιάζουν βγαλμένα από ταινίες ή βιβλία επιστημονικής φαντασίας. Το TELESAR V είναι μια περίπτωση που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη διασύνδεση επιστήμης και επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται για ένα ρομπότ που μιμείται τις κινήσεις που κάνει ο χειριστής του. Ένα μηχανικό alter ego ενός ανθρώπου που θυμίζει ταινίες όπως οι «Avatar» και «Αντικαταστάτες» στις οποίες οι άνθρωποι «εισέρχονται» σε ανθρωπόμορφα ρομπότ και γενετικά τροποποιημένα σώματα.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ APPLE;


Μόνιμα σε άνοδο η εταιρεία

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost