Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αργεντινη : Τουλαχιστον 40 νεκροι σε σιδηροδρομικο ατυχημα





Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί και περισσότεροι από 550 οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό ενός συρμού του προαστιακού σιδηρόδρομου μέσα σε σταθμό του Μπουένος Άιρες, όπως επιβεβαίωσαν απόψε οι αρχές της πόλης...

Πετρουλα Κωστιδου: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.:ΤΗΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ...(video)


 Απίστευτο κι όμως αληθινό! ΔΕΙΤΕ πως έχασε τα μαλλιά της στο αέρα της εκπομπής Made in Star. Η καλεσμένη της εκπομπής “Made in Star” Πετρούλα Κωστίδου ενώ…βρισκόταν στον αέρα και επιδιδόταν σε χορευτικές φιγούρες, ξαφνικά σε μια απότομη κίνηση του κεφαλιού της, έχασε ένα μέρος από τα μαλλιά της!

Φευγουν οι βιοτεχνιες από την Ηπειρο και πάνε Αλβανια!


Όλο και περισσότερα καταστήματα κλείνουν σε κεντρικούς δρόμους των πόλεων της Ηπείρου και πολλές βιοτεχνίες...

Αποψεις | Ο Παγκαλος, οι μουτζες και οι εξελιξεις στον «Τυπο»



Πλούσια η επικαιρότητα σε ειδήσεις, τι να πρωτοσχολιάσει κάνεις… Θα σταθώ μόνο σε 3-4 πράγματα που μου έκαναν (για τον έναν ή τον άλλο λόγο) εντύπωση.Ξεκινάμε με τον Πάγκαλο, που δήλωσε για το γεγονός της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:'' ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ''




Σε κανέναν δεν αρέσει να καρφώνει κάποιος το βλέμμα του επάνω του την ώρα που τρώει, ειδικά αν αυτό που σε κοιτάει είναι ένα άψυχο θαλάσσιο πλάσμα αγνώστου προελεύσεως….

Ε.Φ.Ε.Τ.: Προληπτικη Ανακληση Αναψυκτικων Coca Cola Και Sprite



 



Η εμφάνιση της συγκεκριμένης δυσάρεστης οσμής και γεύσης αποδόθηκε από την εταιρεία, σε συνέχεια εργαστηριακών δοκιμών…

Οι πιο τρομακτικες γυναικες…





Αντέχετε??

Παχουλα μοντελα ποζαρουν διπλα σε μοντελα με ανορεξια (pics)


Τι πρόβλημα έχει το σώμα μας τελικά;Το PLUS Model Magazine αγκαλιάζει ένα Less size ανορεκτικό μοντέλο και μας θυμίζει αριθμούς και γεγονότα που οι καθημερινές διαφημίσεις μας έχουν κάνει να τα ξεχνάμε.

Οι πιο αστειες φωτογραφιες που κυκλοφορουν στο διαδικτυο...!


Τα πιο τρελά fail που κυκλοφορούν στο ιντερνέτ 






































πηγή: pinnokio.gr

5 τροποι που μπορει το Facebook να κανει κακο στη σχεση σου...



Σίγουρα σου ‘χει τύχει να δημιουργηθεί... μια παρεξήγηση απ’ το πουθενά στη σχέση σου και η αιτία να είναι το facebook...

Ιωαννινα: Δειτε σε Video την ομαδικη μουντζα των μαθητων στους επισημους!


Μπορεί ο Κάρολος Παπούλιας να μην πήγε στην παρέλαση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων για να αποφθεχθούν οι εντάσεις αλλά τελικά οι μαθητές είχαν άλλα πλάνα…

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ;



Μας τα χάλασε πάλι ο καιρός, αφού βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της χώρας...

ΣΟΚ! ΠΟΝΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΝΤ...!



Μια περίεργη δήλωση του Αντιπρόεδρου της τουρκικής κυβέρνησης κ. Αλί Μπαμπατζάν για την Ελλάδα και το ΔΝΤ αναδεικνύουν δύο, τουλάχιστον, εφημερίδες της Τουρκίας.

Εχουν οι αντρες και οι γυναικες διαφορετικους εγκεφαλους;



Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα έχει πλέον βρεθεί. Δείτε πιο κάτω!

Σκυλος μαθαινει μωρο πως να δαγκωνει ...


Σκύλος μαθαίνει μωρό πώς να δαγκώνεΔείτε στο καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί πως το μωρό μαθαίνει πώς να δαγκώνει, βλέποντας τον σκύλο να παίζει με το παιχνίδι του.


Δείτε το βίντεο



πηγή: newsbomb.gr

Wi-fi και στις αμαξοστοιχιες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σύντομα οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών 50/59 και 51/58 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πραγματοποιούν το ταξίδι Αθή …

Ντε Γιαγκερ: Να υπαρξει μεγαλυτερη αυστηροτητα για την Ελλαδα




O Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Ντε Γιάγκερ εξήγησε πως είναι αναγκαίο να διασφαλιστεί η σταθερότητα στην Ευρωζώνη αλλά και να υπάρξει μεγαλύτερη αυστηρότητα σε ό,τι αφορά στην Ελλαδα. 

Απiστευτο βiντεο! Δειτε πως μεταμορφωνεται σε κουκλα!!!


Μέσα σε 5 λεπτά, ένα απλό κορίτσι της ...

ΣΟΚ: Φωτογραφιες απο το πτωμα της Whitney Houston




Ή τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστέψουμε.

Ο δεκαλογος της ποιοτικης ζωης !!!



1. Ξύπνα νωρίς. Ανάλογα με το πρόγραμμα του καθένα νωρίς σημαίνει να ξυπνήσεις έχοντας χρόνο να...

Απο... «κομπλεξ παρακμης» υποφερουν οι Γαλλοι!!!



Το 57% των Γάλλων πιστεύει πως ο διεθνής ρόλος της Γαλλίας έχει υποβαθμιστεί, αν και κάτοικοι 11 άλλων χωρών θεωρούν ότι έχει βελτιωθεί, σύμφωνα με έρευνα της TNS Sofres., από την οποία προκύπτει ότι οι γάλλοι έχουν μια τάση να είναι κατηφείς και να υποβαθμίζουν τους εαυτούς τους.

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




Σε ύψος 200 μέτρων από τη γη, φαντάζει τρομακτικό!!

Μαντεψε που εκανε τατουαζ η Ολγα Φαρμακη

Μάντεψε πού έκανε τατουάζ η Όλγα Φαρμάκη



Ένα καινούριο απόκτημα έχει πάνω της η Όλγα Φαρμάκηκαι συγκεκριμένα ένα νέο τατουάζ. Το σέξι μοντέλο το σκέφτηκε καλά και τελικά αποφάσισε να το κάνει. Και μάντεψε που το έκανε...

Προσοχη! Μεταλλαγμενα στη διατροφη μας!


Έρευνα της Greenpeace σε τυχαία δειγματοληψία, αποκαλύπτει χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών έως και 90% από τις εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ. Μάλιστα, οι εταιρείες ΟΛΥΜΠΟΣ και ΔΕΛΤΑ αναγράφουν σε συσκευασίες τους, και η ΜΕΒΓΑΛ στην ιστοσελίδα της, ότι το γάλα τους παράγεται χωρίς χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών, ενώ στην πραγματικότητα αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, μάθε πως το κόστος εισαγωγής σόγιας είναι 500 εκατομμύρια  ευρώ κάθε χρόνο, χωρίς να γνωρίζουν οι καταναλωτές πόση από αυτήν είναι μεταλλαγμένη και που καταλήγει.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αναλύσεων του ειδικά διαπιστευμένου εργαστηρίου έχουν ως εξής:

Ανθρωπος καταφερε να επιβιωσει τρωγοντας χιονι για δυο μηνες!


Ο Πίτερ Σκάϊλμπεργκ από τη Σουηδία, στις 19 Δεκεμβρίου του 2011 παρασύρθηκε από μια τρομερή χιονοθύελλα καθώς οδηγούσε στο δρόμο.

Στο “KOKKINO” η εγκληματικοτητα στη Θεσσαλονικη.



ΛΗΣΤΕΙΕΣ μέρα μεσημέρι στου κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Εισβολές ενόπλων σε σπίτια και πυροβολισμοί στο ψαχνό, με κίνητρο τη ληστεία, σε πρατήρια καυσίμων και ψιλικατζίδικα. Επιθέσεις σε οδηγούς ταξί και ιδιοκτήτες περιπτέρων. Απάτες, εκβιασμοί κυκλώματα τοκογλύφων. Ανήλικοι ληστές, ηλικίας ακόμη και 13 ετών…

Γινε θεα χωρις να χαλασεις δεκαρα!


Γίνε θεά χωρίς να χαλάσεις δεκάρα!

Κάτι η οικονομική κρίση και το γεγονός ότι δεν σου μένουν και πολλά ευρώ για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, κάτι που δεν έχεις και πολύ όρεξη, η ρουτίνα της ομορφιάς σου περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό με σαπούνι και το ντεμακιγιάζ!Όμως και η ομορφιά θέλει τρόπο και όχι τρόπο, γι' αυτό δεν έχεις παρά αν διαβάσεις παρακάτω πώς θα καταφέρεις να είσαι κούκλα και χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία για τηνομορφιά σου!
Η απόλαυση στο μπάνιο σου: θέλεις ενυδάτωση αλλά πλέον τα αφρόλουτρα έχουν φτάσει να κοστίζουν όσο το μεροκάματο σου; Τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μέσα στη μπανιέρα σου λίγο ελαιόλαδο για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου, ένα φλιτζάνι γάλα για να κάνεις το δερματάκι σου μαλακό και απλό και σε συνδυασμό με τα άλατα θα δεις το δερματάκι σου πιο λαμπερό και ενυδατωμένο από ποτέ ενώ θα νιώθεις σαν να πήγες στο καλύτερο σπα!
Αποτρίχωση στο σπίτιοκ θέλεις πάρα πολύ να κυκλοφορείς χωρίς ίχνος τρίχας επάνω σου αλλά όμως τι να κάνουμε και η αποτρίχωση κοστίζει. Κάτι που οι αποτριχωτικές ταινίες και το κερί αποτρίχωσης έχουν γίνει πλέον είδος πολυτέλειας, εσύ καταφεύγεις στην οικονομική και γρήγορη αποτρίχωση και λύση του ξυραφιού. Και όμως υπάρχει οικονομική λύση, να φτιάξεις μόνη σου το κερί της αποτρίχωσης σου! Θα χρειαστείς: 2 κούπες νερό, τρεις κούπες λευκή ζάχαρη και δυο κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, προαιρετικά και ένα κουταλάκι μέλι
Πώς θα το κάνεις: ρίξε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπρίκι και άφησε τα να βράσουν μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα. Μόλις ροδίσει η χαλάουα την ρίχνεις σε μία κρύα επιφάνεια και την αφήνεις να κρυώσει για να πάρει σιγά –σιγά στερεή μορφή. Για να την απλώσεις στην επιφάνεια που θέλεις να αποτριχώσεις δεν έχεις παρά να την ξεκολλήσεις και να την «δουλέψεις» με τα χεράκια σου όπως ακριβώς κάνεις με την αγοραστή χαλάουα! Γενικά είναι καλύτερο να σου γίνει η χαλάουα πιο σκληρή παρά να γίνει πολύ υγρή!
Το σπίτι σου είναι το καλύτερο σπα: ξύπνησες με ματάκια πρησμένα από το ξενύχτι; Ε δεν έχεις παρά να έχεις πάντα στο ψυγείο σου δυο κουτάλια και όταν τα χρειάζεσαι-όπως σε αυτή την περίπτωση- να τα πάρεις και να τα κρατήσεις πάνω στα ματάκια σου και θα δεις το πρήξιμο σιγά -σιγά να υποχωρεί!
Το μέλι και η ζάχαρη γενικά είναι το καλύτερο απολεπιστικό που σου προσφέρεται πραγματικά τσάμπα: απλά αναμειγνύεις ένα κουταλάκι ζάχαρη και μια κουταλιά της σούπας μέλι και έχεις έτοιμο το δικό σου και το πιο σούπερ σκραμπ που αφήνει την επιδερμίδα σου απαλή σαν μωρού!
Το ελαιόλαδο είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που θα βρεις στην κουζίνα σου και που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου απλώνοντας μετά το μπάνιο σε νωπό δερματάκι και δεν θα πιστεύεις πόσο βαθιά ενυδατωμένο θα δείχνει μετά το δερματάκι σου!

πηγή: womenonly.gr

Τα "Ερωτικα Φετιχ" των ζωδιων !!!




ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΕΤΙΧ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΑΣ;

Φαντασμα καλογριας εμφανιστηκε σε φωτογραφια!!!



Το φάντασμα μιας καλόγριας του 19ου αιώνα ανακάλυψε ένας φωτογράφος στην Ιρλανδία.

«Ντρεπομαι για το στηθος μου»




Ποια είναι η «σεμνή» ηθοποιός;

Αναβιωνει η Cisitalia του 1947




Το concept δημιουργήθηκε από σπουδαστές και θα παρουσιαστεί στη Γενεύη
Το concept Cisitalia 202 E δημιουργήθηκε από σπουδαστές στο IED του Τορίνο

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost