Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Shakira: Η κοκκινομαλλα του Ojos Asi στην σεξι ξανθια λατινα σταρ



Η Shakira είναι η λατίνα σταρ των 00s. Πώς από τη σεμνή 19χρονη που τραγουδούσε το Ojos Asi μεταμορφώθηκε στην sexy star με τους εκατομμύρια θαυμαστές και τα δεκάδες βραβεία.


Shakira. Άλλη μια αγαπημένη μου. Το δωμάτιό μου ήταν γεμάτο από αφίσες της. Ήθελα να γίνω σαν κι αυτή. Ξανθιά με μακριά μαλλιά και καλλίγραμμο σώμα. Τη γνώρισα από το Whenever, wherever όπου αναδυόταν από τη θάλασσα σα γοργόνα. Μια 24χρονη Κολομβιανή γοργόνα που φορούσε στενό τζιν και τοπ που άφηνε να φανούν οι ώρες που είχε περάσει στο γυμναστήριο. Και αμέσως μετά έπαθα το μεγάλο κόλλημα. "Objection" λεγόταν. Ακόμα δεν μπορώ να αναλογιστώ πόσες φορές άκουσα αυτό το τραγούδι, πόσες φορές το είχα δει στα κλεφτά στο διαδίκτυο όταν κάναμε μάθημα υπολογιστών και πόσες το τραγούδησα, δηλαδή εκτέλεσα. Αμέτρητες.

Η Shakira τότε μπήκε για πάντα στην καρδιά μου και άρχισα να ψάχνω παλιότερες δισκογραφικές δουλειές της πριν το πολύ επιτυχημένο Laundry Service. Και ψάχνοντας διαπίστωσα πως μεταξύ των τραγουδιών του cd "Dónde Están los Ladrones?" ήταν και το Ojos Asi ή αλλιώς το "Καταζητείται¨της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού η Shakira είναι με κατακόκκινα μαλλιά! Κούκλα μεν αλλά το ξανθό είναι πολύ καλύτερο. Και αν νόμιζες πως η Shakira από μικρή είχε καταπλήξει τους πάντες με τις φωνητικές της ικανότητες κάνεις λάθος καθώς όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της την έδιωξαν από τη χορωδία του σχολείου επειδή είχε πολύ δυνατή φωνή. Που να ήξεραν ότι θα γινόταν ένα αστέρι.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο Laudry Service. Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του δίσκου ήταν η μπαλάντα "Underneath Your Clothes" που τραγουδούσαν όλες οι πληγωμένες κοπέλες εκείνης της περιόδου. Για μερικά χρόνια τη χάσαμε αφού μέχρι το 2005 όλο ακουγόταν ότι θα έβγαινε ο 4ος δίσκος της αλλά κάτι τέτοιο δεν το βλέπαμε. Μέχρι που το ισπανόφωνο Fijación Oral Vol. 1 βγήκε στα δισκοπωλεία με το La Tortura να γίνεται hit στα club και στο ραδιόφωνο. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το Oral Fixation Vol. 2 σε αγγλικούς στίχους και το Hips Don't Lie έπαιζε ασταμάτητα παντού.
 



Στο δρόμο, στα αυτοκίνητα, στα μαγαζιά, στο mp3 player του διπλανού στο μετρό. Όποτε το άκουγες το μόνο σίγουρο ήταν πως γέμιζες με αισιοδοξία και ονειρευόσουν να είσαι σε μια παραλία ξαπλωμένος κρατώντας την αγαπημένη σου παγωμένη μπύρα. Σε πιο ροκ ύφος κινήθηκε το Don't Bother που περιλαμβανόταν στο ίδιο cd το οποίο έγινε ο νέος ύμνος των πληγωμένων και παρατημένων γυναικών (και μη). Και πάλι η Κολομβιανή σταρ μας έβαλε στην αναμονή για πολύ καιρό μέχρι τη νέα της δισκογραφική δουλειά. To She Wolf (όπως ονομάζεται και το ομώνυμο άλμπουμ) έγινε αμέσως επιτυχία ενώ στο βίντεο κλιπ Gypsy παρτενέρ της Shakira είναι ο Rafael Nadal. Α μην ξεχάσουμε το Did it Again όπου η Shakira τσακώνεται στο βίντεο κλιπ πάνω στο κρεβάτι με τον "αγαπημένο" της. Ο αγαπημένος της όμως στην πραγματική ζωή ήταν από το 2000 ο Antonio de la Rúa με τον οποίο είχε δεσμό περίπου 11 χρόνια.




Και φτάνουμε στο Μουντιάλ 2010. Η Shakira τραγουδά στη Νότια Αφρική το Waka Waka χορεύοντας παραδοσιακό τον χορό της περιοχής ενώ γνωρίζει και τον μετέπειτα αγαπημένο της Gerard Piqué. Η επιβεβαίωση της σχέσης έγινε τον Μάρτιο του 2011 με μια φωτογραφία που ποσταρε η τραγουδίστρια στο Twitter της στην οποία είναι με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα γράνοντας: "Σας παρουσιάζω τον ήλιο μου"! Αν και έχουν μια δεκαετία διαφορά οι δυο τους είναι από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz των τελευταίων ετών!

Η Shakira ίσως ένα από τα ελάχιστα υγιή πρότυπα του χώρου της ποπ. Δεν έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με σκάνδαλα για ανάμιξη σε ουσίες ή άστατη προσωπική ζωή που θα μπορούσαν να καταστρέψουν την καριέρα της, βλέπε Britney Spears. Για αυτό και η καριέρα της έχει συνεχή ανοδική πορεία με την ίδια να καμαρώνει 12 βραβεία Billboard Latin Music, 8 Latin Grammy και 2 Grammy ενώ τώρα ήδη έχει προταθεί για 12 Billboard Latin Music Awards.

Μπορεί να μας τρελάνει και άλλο; Μάλλον ναι...


πηγή: cosmo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost