Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Γινε θεα χωρις να χαλασεις δεκαρα!


Γίνε θεά χωρίς να χαλάσεις δεκάρα!

Κάτι η οικονομική κρίση και το γεγονός ότι δεν σου μένουν και πολλά ευρώ για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, κάτι που δεν έχεις και πολύ όρεξη, η ρουτίνα της ομορφιάς σου περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό με σαπούνι και το ντεμακιγιάζ!Όμως και η ομορφιά θέλει τρόπο και όχι τρόπο, γι' αυτό δεν έχεις παρά αν διαβάσεις παρακάτω πώς θα καταφέρεις να είσαι κούκλα και χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία για τηνομορφιά σου!
Η απόλαυση στο μπάνιο σου: θέλεις ενυδάτωση αλλά πλέον τα αφρόλουτρα έχουν φτάσει να κοστίζουν όσο το μεροκάματο σου; Τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μέσα στη μπανιέρα σου λίγο ελαιόλαδο για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου, ένα φλιτζάνι γάλα για να κάνεις το δερματάκι σου μαλακό και απλό και σε συνδυασμό με τα άλατα θα δεις το δερματάκι σου πιο λαμπερό και ενυδατωμένο από ποτέ ενώ θα νιώθεις σαν να πήγες στο καλύτερο σπα!
Αποτρίχωση στο σπίτιοκ θέλεις πάρα πολύ να κυκλοφορείς χωρίς ίχνος τρίχας επάνω σου αλλά όμως τι να κάνουμε και η αποτρίχωση κοστίζει. Κάτι που οι αποτριχωτικές ταινίες και το κερί αποτρίχωσης έχουν γίνει πλέον είδος πολυτέλειας, εσύ καταφεύγεις στην οικονομική και γρήγορη αποτρίχωση και λύση του ξυραφιού. Και όμως υπάρχει οικονομική λύση, να φτιάξεις μόνη σου το κερί της αποτρίχωσης σου! Θα χρειαστείς: 2 κούπες νερό, τρεις κούπες λευκή ζάχαρη και δυο κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, προαιρετικά και ένα κουταλάκι μέλι
Πώς θα το κάνεις: ρίξε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπρίκι και άφησε τα να βράσουν μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα. Μόλις ροδίσει η χαλάουα την ρίχνεις σε μία κρύα επιφάνεια και την αφήνεις να κρυώσει για να πάρει σιγά –σιγά στερεή μορφή. Για να την απλώσεις στην επιφάνεια που θέλεις να αποτριχώσεις δεν έχεις παρά να την ξεκολλήσεις και να την «δουλέψεις» με τα χεράκια σου όπως ακριβώς κάνεις με την αγοραστή χαλάουα! Γενικά είναι καλύτερο να σου γίνει η χαλάουα πιο σκληρή παρά να γίνει πολύ υγρή!
Το σπίτι σου είναι το καλύτερο σπα: ξύπνησες με ματάκια πρησμένα από το ξενύχτι; Ε δεν έχεις παρά να έχεις πάντα στο ψυγείο σου δυο κουτάλια και όταν τα χρειάζεσαι-όπως σε αυτή την περίπτωση- να τα πάρεις και να τα κρατήσεις πάνω στα ματάκια σου και θα δεις το πρήξιμο σιγά -σιγά να υποχωρεί!
Το μέλι και η ζάχαρη γενικά είναι το καλύτερο απολεπιστικό που σου προσφέρεται πραγματικά τσάμπα: απλά αναμειγνύεις ένα κουταλάκι ζάχαρη και μια κουταλιά της σούπας μέλι και έχεις έτοιμο το δικό σου και το πιο σούπερ σκραμπ που αφήνει την επιδερμίδα σου απαλή σαν μωρού!
Το ελαιόλαδο είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που θα βρεις στην κουζίνα σου και που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου απλώνοντας μετά το μπάνιο σε νωπό δερματάκι και δεν θα πιστεύεις πόσο βαθιά ενυδατωμένο θα δείχνει μετά το δερματάκι σου!

πηγή: womenonly.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost