Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εκπτωτικο προγραμμα διακοπων απο τον Δημο Σκοπελου


Σε εφαρμογή τίθεται από τη δημοτική Αρχή Σκοπέλου και το δήμαρχο Γιώργο Μιχελή το εκπτωτικό πρόγραμμα «Πάμε Σκόπελο 2012» στο οποίο συμμετέχουν οι περισσότερες επιχειρήσεις του νησιού... Το εκπτωτικό πρόγραμμα εξασφαλίζει στους επισκέπτες σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος διακοπών για κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια προσφέρουν κατά τη διάρκεια των μηνών Μάιου - Ιουνίου - Σεπτέμβριου και Οκτωβρίου έκπτωση 30% επί της συναλλαγής.
Τα εμπορικά καταστήματα, όπως τουριστικά ή παντοπωλεία, προσφέρουν έκπτωση καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν 15% επί της αξίας της συναλλαγής, ενώ οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως εστιατόρια, καφέ, μπαρ κ.λπ., προσφέρουν έκπτωση 10% επί της συνολική συναλλαγής. Σημαντική έκπτωση 10% όμως προσφέρουν και τα καταστήματα τροφίμων, όπως, για παράδειγμα, παντοπωλεία, οινοπαντοπωλεία καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων κ.λπ.

«Αν, για παράδειγμα, μια τετραμελής οικογένεια θα πλήρωνε 1700€ για να έρθει για επτά ημέρες στη Σκόπελο με αυτοκίνητο και σε ξενοδοχείο με πρωινό, με την εκπτωτική κάρτα οι εκπτώσεις που μπορεί να εξασφαλίσει αγγίζουν συνολικά περίπου 425€», δήλωσε ο δήμαρχος Σκοπέλου.
Οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις είναι πάρα πολλές και ο κάτοχος της κάρτας θα αναγνωρίζει τα καταστήματα που συμμετέχουν στο εκπτωτικό πρόγραμμα, από ένα σήμα που θα αναρτάτε σε εμφανή σημείο στην είσοδο κάθε επιχείρησης. Επίσης θα μπορεί να ενημερώνετε και από το ιστοσελίδα www.skopelos.gr για τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

πηγή: aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost