Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Θεσσαλονικη - Βενετια με 19€!




Από τις 2 Ιουνίου ξεκινά η αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την πόλη της Βενετίας από την low cost νέα αεροπορική εταιρεία Volotea με το εισιτήριο να είναι ελκυστικό για κάθε τσέπη και να φτάνει τα 19 ευρώ, μαζί με τους φόρους αεροδρομίου...

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη Alfons Claver, ανακοίνωσε την έναρξη των πτήσεων από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο «Marco Polo» της Βενετίας και το αντίθετο από τις 2 Ιουνίου, με τις πτήσεις να γίνονται κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Όπως είπε ο κ. Claver, η εταιρεία προσανατολίζεται να συνδέσει τον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης με τα αεροδρόμια ελληνικών νησιών όπως της Κέρκυρας, της Μυκόνου, της Κω, της Ρόδου, της Σαντορίνης και του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας, η συγκεκριμένη γραμμή για τη Θεσσαλονίκη είναι ένα τεστ προκειμένου η πόλη να συνδεθεί και με άλλους προορισμούς στους οποίους πετάει η Volotea, εάν πάει βέβαια καλά αυτή η πρώτη γραμμή.

Ο στόλος αεροπλάνων της Volotea αποτελείται από Boeing 717-200, 125 θέσεων με πέντε θέσεις ανά σειρά. Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας σκοπός είναι η μεταφορά 250 επιβατών την ημέρα και 1000 το μήνα. Τέλος, όπως ανέφερε, το κόστος των αποσκευών για όσους έχουν θα έχει ένα κόστος της τάξης των 20 ευρώ.

Πηγή: spnews.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost