Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Θριλερ με ομηρια και τραυματιες στην Κομοτηνη




Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, όπου ένας άνδρας φέρεται να έχει κλειστεί στο εργοστάσιο της εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI PLC και να κρατάει δύο άτομα ομήρους.

Νωρίτερα ο δράστης φέρεται να έχει πυροβολήσει με καραμπίνα δύο άτομα που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι τραυματίες είναι ο μεγαλομέτοχος της επιχείρησης που χτυπήθηκε στο στήθος και ένας βούλγαρος εργάτης που έχει τραύμα στο δεξιό μηρό.

Ο δράστης φέρεται να ήταν εργαζόμενος στην επιχείρηση και απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες. Σήμερα το μεσημέρι πήγε στο εργοστάσιο και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα αδιακρίτως, ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία, λέγοντας πως όλο αυτό το διάστημα είχε λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις από τον ιδιοκτήτη.

Νεότερη ενημέρωση 17:30

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ομάδα διαπραγματεύσεων της ΕΛ.ΑΣ. Ήδη ο ένοπλος έχει αφήσε ελεύθερο έναν από τους ομήρους.

Σύμφωνα με το e-evros.gr στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται αυτή την ώρα ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Γιώργος Πεταλωτής αποχωρώντας εκτάκτως από την Βουλή, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανόλης Όθωνας και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολουθώντας από κοντά την επιχείρηση ελέγχου της ομηρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νεότερη ενημέρωση 18:25
Σύμφωνα με πληροφορίες απελευθερώθηκαν 2 εργαζόμενες. Στο χώρο βρίσκονται Στο χώρο βρίσκονται ο εισαγγελέας και δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Ο δράστης είναι πατέρας δύο κοριτσιών και έχει κάνει δύο γάμους.


πηγή: koutipandoras

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost