Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ "ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ" 6+1 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!



Σέξι δεν γεννιέσαι, γίνεσαι. Ή τουλάχιστον αυτό προκύπτει με τις 7 αναμφισβήτητα πλέον hot Ελληνίδες που -ίσως βάσει σχεδίου- μας άφησαν να τις υποτιμήσουμε αρχικά για να παίρνουν κάθε μέρα τη μικρή (μεγάλη) τους εκδίκηση.



Μαρία Ηλιάκη




Μαζί με την αλλαγή στη σκαλέτα των "Δέστε Τους" ήρθε και η αλλαγή στο πώς βλέπει τον εαυτό και τις δυνατότητές της ως γυναίκα η Μαρία Ηλιάκη. Με μπόλικο γυμναστήριο και βελτιωμένο στιλ, ο γνωστός στο πανελλήνιο πλέον χορός της είναι μια καθημερινή αφορμή, ενώ οι υπόλοιποι διασκεδάζουν με τις φιγούρες της, εμείς να την κοιτάμε με ένα (πολύ) πιο πονηρό μάτι.


Αν μετά την εμφάνιση, κάνει το απαραίτητο ρεκτιφιέ και στον φαμφαταλισμό της, σύντομα η Μαρία θα "υπογράψει συμβόλαιο" με την τηλεόραση και εμάς για πολλά χρόνια ακόμη. Άλλωστε τα προσόντα τα έχει. Όλα τα προσόντα, αξιοποιημένα πιο σωστά από ποτέ. Φήμες λένε ότι χώρισε και σχετικά πρόσφατα, προσθέτοντας στις ευπρόσδεκτες (για όλο το αντρικό κοινό) αλλαγές. Ave Maria!

Βάσω Λασκαράκη





Η βασίλισσα αυτού του special edition. Η γυναίκα που μας έχει κάνει φανατικούς των "Κλεμμένων Ονείρων". Φυσικά και μας άρεσε από την πρώτη μέρα που νοικιάσαμε ένα δυάρι στην "Πολυκατοικία". Αλλά το "αρέσω" είναι πια απελπιστικά λίγο για να περιγράψει τις αντιδράσεις που προκαλεί στο σύστημά μας η Βάσω. Χρειάστηκαν μόνο δύο κινήσεις-ματ. Να αλλάξει ρόλο και -κυρίως- μαλλιά. Η Λουκία της "Πολυκατοικίας", ένα ξανθό, γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας έδωσε τη θέση της στη Φαίη, μια καστανομάλλα οπτασία, το μήλον της έριδος για τον Άρη και τον Σταύρο, τους δύο πρωταγωνιστές της καινούργιας σειράς του MEGA.




Χωρίς υπερβολή, το νέο look της Βάσως είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εύστοχες κινήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Μπορεί η ίδια να έχει δηλώσει ότι "δεν ζηλεύει τις ερωτικές σκηνές του συντρόφου της Γιάννη Τσιμιτσέλη", αλλά δεν θα βάζαμε το χέρι στη φωτιά ότι ισχύει το ίδιο και αντιστρόφως. Ειδικά, πλέον, που όλοι προσευχόμαστε για μερικές σέξι σκηνές της στα "Κλεμμένα Όνειρα".





Πόπη Τσαπανίδου




"H Πόπη είναι σαν το παλιό καλό κρασί", είπε, κι ένας αμπελουργός στους Βιολογικούς Αμπελώνες Ταραλά αποφάσισε ν' αλλάξει επάγγελμα. Η αλήθεια είναι ότι η Πόπη Τσαπανίδου με υπερόπλο την αυτοπεποίθηση και τον υπερθετικό του "γυναίκα" μπαίνει με το σπαθί της σε κρίσιμες λίστες όπως αυτή για την Onewoman 2011 στην οποία προσγειώθηκε μάλιστα στην πρώτη 30άδα.

Μπορεί η εμφάνισή της να βελτιώθηκε εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια, αλλά το μυαλό της ήταν πάντα εκεί, στη θέση του. Και, ναι, το ξέρουμε και οι δύο ότι οι έξυπνες γυναίκες έχουν a priori διανύσει τη μισή απόσταση στην καρδιά σου, απλά και μόνο επειδή μπορούν να σε βάλουν στη θέση σου με 1,2, 3 άντε το πολύ 5 λέξεις. Είναι κι αυτά τα άτιμα τα μαζοχιστικά, ανδρικά σύνδρομα.


Ελένη Φουρέιρα




Μας άρεσε από την αρχή, ας μην είμαστε αχάριστοι. Απλά τους τελευταίους μήνες, για να μην πω τις τελευταίες εβδομάδες, από τη Reggaeton εποχή και μετά, η Ελένη Φουρέιρα μοιάζει πιο πλήρης από ποτέ. Ή ανάποδα, εμείς αισθανόμαστε πιο πλήρεις μαζί της. Βοήθησε αυτό το latex καλσόν και η S&M αισθητική του βίντεοκλίπ;

Θες η στροφή της σε single mode που υποσυνείδητα σπρώχνει κάθε γυναίκα να μας δείξει λίγο πιο πρόδηλα τα δυνατά της χαρτιά; Δεν έχει και τόσο σημασία. Αυτό που μετράει για μας είναι οι αμέσως επόμενες κινήσεις-εμφανίσεις της. Κακά τα ψέματα. Από τότε που η Ελένη άφησε το trademark αφανέ μαλλί της και το γύρισε σε κάτι πιο deadly γυναικείο, η δουλειά έγινε.



Αγγελική Ηλιάδη




Μπορούν μερικά τατουάζ να αλλάξουν το πώς βλέπουμε(-θαυμάζουμε) μια γυναίκα; Ναι, αν συνδυάζονται με το ίσως πιο fit σώμα της ελληνικής νύχτας και δύο από τα πιο θανατηφόρα μάτια της επίσης. Η Αγγελική Ηλιάδη, από εγγονή της Καίτης Γκρέυ έγινε η πιο hot λαϊκή τραγουδίστρια. Η ίδια δηλώνει ερωτευμένη και μέσα στα υπόλοιπα ευγενή συναισθήματα αυτόν τον καιρό. Κανένα πρόβλημα. Ίσως αυτό βοηθάει ακόμη περισσότερο στην καινούργια της εικόνα.


Καλομοίρα




Ποιος μπορούσε να δει σαν γυναίκα το κορίτσι που τραγουδούσε με γλυκύτατη άγνοια "μαρίδια και τυρί"; Μάλλον κανείς. Αντιθέτως, όλοι θέλαμε να τη γνωρίσουμε, να πάμε μια βόλτα, να πούμε δυο βλακείες και να τα λέμε στο MSN. Ωραία. Έχεις δει την Καλομοίρα (όχι και τόσο) τελευταία; Μην σου πω ότι το "This Is The Time" γράφτηκε και γυρίστηκε για να παγιώσει την εικόνα της άλλης Καλομοίρας στο μυαλό μας.

Ποια εικόνα; Αυτής της ό,τι πιο κοντά σε Britney έχουμε σε ποπ σταρ. Σε όλα της. Την αίσθηση, τη μουσική, τον αέρα. Όχι, τα άσχημα της Britney δεν τα έχει πάρει η Καλομοίρα που παραμένει απαράμιλλα καλό παιδί. Τώρα, αν θεωρείς κάπως πιο σέξι απ' όσο περίμενες τις εμφανίσεις της με κάτι κορμάκια "του θανάτου", εμείς σίγουρα δεν το θεωρούμε πρόβλημα.

Δούκισσα Νομικού






Είναι το ίδιο εκτυφλωτικά όμορφη από τη στιγμή που τη γνωρίσαμε. Μέχρι που ήρθαν δύο συμπαθέστατα cupcakes για να δείξουν ότι ίσως -μακάρι, μακάρι, μακάρι- η μεταμόρφωση στην περίπτωση της Δούκισσας έγκειται στις πιο τολμηρές επιλογές που είναι διατεθειμένη να πάρει. Το γεγονός ότι έπεσαν όλοι να τη φάνε μετά το Madwalk (μάλλον τα cupcakes δεν τα πρόσεξε κανείς) δείχνει απλά, όπως είπε και ο Μάνος Μίχαλος, ότι μερικοί/ές δεν είναι έτοιμοι και για τον σέξι (μετά τον όμορφο) εαυτό της Δούκισσας. Το πρόβλημα είναι όλο δικό τους.


πηγή: oneman

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost