Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σε ρολο... ναρκαλιευτη η Angelina Jolie στην Κροατια


Η ηθοποιός θα διαθέσει πόρους για σχέδιο αποναρκοθέτησης

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Angelina Jolie θα χρηματοδοτήσει επιχείρηση αποναρκοθέτησης στην περιοχή του Γκόσπιτς, στην κεντρική Κροατία.
Σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ, μετά την πρεμιέρα στο Ζάγκρεμπ της ταινίας «Στη χώρα του αίματος και του μελιού», που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή τηςAngelina Jolie γνωστοποιήθηκε ότι η ηθοποιός θα διαθέσει πόρους στην επαρχία Λίκα-Σένι για σχέδιο αποναρκοθέτησης στην περιοχή Λίτσκι Όσικ, κοντά στην πόλη Γκόσπιτς.

Εκπρόσωποι του ιδρύματος «Κροατία χωρίς νάρκες» παρουσίασαν στη διάσημη ηθοποιό πρόγραμμα επιμόρφωσης μαθητών δημοτικού σχολείου στο Κάσταβ που έχει στόχο την ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των παιδιών που δεν ζουν περιτριγυρισμένα από ύποπτες για νάρκες περιοχές προς τα παιδιά που ζουν σε άλλες επαρχίες και μεγαλώνουν με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η Angelina Jolie θέλησε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα που έχει στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων ως βοήθεια προς τα παιδιά.

«Πιθανότατα δεν είναι η μοναδική δράση στην οποία θα συμμετάσχει η Αντζελίνα Τζολί, η οποία με πρωτοβουλία της προεδρίας της Κροατίας συναντήθηκε με εκπροσώπους και άλλων μη κυβερνητικών οργανώσεων» είπε εκπρόσωπος του ιδρύματος.

Οι επαρχίες Λίκα-Σένι, Όσιεκ - Μπαράνια και Σίσακ - Μοσλάβινα στην Κροατία έχουν τις μεγαλύτερες εκτάσεις με νάρκες. Οι ύποπτες για νάρκες περιοχές καλύπτουν έκταση 151 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost