Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

H Kate Upton ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Τον αξιότιμο Jon Hamm καθόλου δεν τον χάλασε που μοιράστηκε εξώφυλλο μαζί της



Ξαφνικά η Kate Upton είναι παντού. Το 19χρονο μοντέλο από το Μίσιγκαν πέρασε το 2011 κατακλύζοντας εξώφυλλα, ημερολόγια και πάρτι, για να έρθει τη βδομάδα που μας πέρασε στο επίκεντρο για διάφορους λόγους. Μοντέλο της Victoria Secret, cover girl στο παραδοσιακό ετήσιο Swimsuit Issue του Sports Illustrated για το 2012, και cover girl στο πλευρό του cover man Jon Hamm για το τελευταίο Esquire: H Kate Upton ζει μια μεγάλη βδομάδα.




Όπως καταλαβαίνεις κι από την ηλικία της δεν έχει πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, αλλά αυτός ο ένας χρόνος ήταν αρκετός για να εμφανιστεί σε κάθε αντρικό περιοδικό (φωτογραφήσεις για, μεταξύ άλλων, Esquire, GQ, FHM, Complex, Sports Illustrated), να περπατήσει πασαρέλες, να βρεθεί στα εξώφυλλα των ταμπλόιντ (τα έχει όντως με τον quarterback των New York Jets, Mark Sanchez ή όχι;), να ενθουσιάσει κάθε άντρα με παλμό.
 
Α και κάπου μέσα σε όλα ξεκίνησε και καριέρα στο σινεμά, με την κωμωδία "Το Τρίο Στούτζες".
 Όλα αυτά πριν γίνει καν 20; Kate, θαυμάζουμε πολλά πράγματα σε σένα, αλλά η συνέπεια και ο μόχθος που βγάζει για το λειτούργημά της μας ξεπερνά. Δεν ξέρουμε πώς το βλέπει το όλο σκηνικό ο θείος της, ένας παλιός γερουσιαστής του Μίσιγκαν, πάντως εμείς επικροτούμε και περιμένουμε εναγωνίως τη συνέχεια του Kate Upton Saga.

Μια σύντομη ματιά σε όσα έχουμε δει ως τώρα:





 

 

 

 


πηγή: oneman

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost