Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ολο και πιο κοντα ΠΑΟΚ, Κονσεϊσαο!


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τούμπα είτε ως προπονητής, είτε σε κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ!


Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι από τους λίγους ξένους παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τον «δικέφαλο» στο στήθος και έχουν αγαπηθεί από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος έχει κρεμάσει, πλέον, τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ακολουθεί καριέρα προπονητή, κοουτσάροντας την Ολαλένσε.

Δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο Κονσεϊσάο να επιστρέψει ως προπονητής στην Τούμπα. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για λίγους μήνες ακόμα και το σίγουρο είναι πως θα κάτσει στο τραπέζι με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ για να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη δεχτεί πολλές προτάσεις για να συνεχίσει εκτός Ελλάδας την καριέρα του και μάλιστα με πολύ καλύτερες αποδοχές από αυτές που αμείβεται στον ΠΑΟΚ. Ο Μπόλονι έχει κάνει δουλειά στον δικέφαλο και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες με τον Λάζλο να έχει δημιουργήσει και το δικό του φαν κλαμπ.

Πάντως, αυτό δεν αποτρέπει την... πρόσληψη του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, όπως αναφέρουν από την Πορτογαλία, καθώς ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στην Τούμπα είτε μείνει, είτε φύγει ο Μπόλονι. Ο Πορτογάλος ή θα είναι ο νέος προπονητής ή, θα αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα (πχ. τεχνικός διευθυντής)!

πηγή: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost