Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο δημος Θεσσαλονικης στο πλευρο απορων και αστεγων




Στη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού προκειμένου να καλυφθούν για το 2012 οι ανάγκες σίτισης των απόρων και άστεγων συμπολιτών μας, προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης...

"Σε μία περίοδο που τα εισοδήματα των συμπολιτών μας πλήττονται σημαντικά, ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεχίζει να προνοεί για τα προβλήματα των άπορων και άστεγων δημοτών δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία μέσα από τη καθημερινά συσσίτιο για άστεγους, άπορους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες" σημείωσε η αμτιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα.



Η ίδια ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός της δαπάνης είναι συνολικού ύψους 240.000 ευρώ, ενώ οι ομάδες των άπορων και αστέγων δημοτών θα σιτίζονται προσωρινά και για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο προκειμένου να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες διαβίωσής τους και θα εναλλάσσονται με άλλες ομάδες που θα κρίνεται ότι είναι απαραίτητο να βοηθηθούν με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα σίτισης.

Επιπλέον ορίστηκε τριμελής επιτροπή για την αξιολόγηση του διεθνούς διαγωνισμού και το θέμα παραπέμφθηκε στην οικονομική επιτροπή για την έγκριση της συνολικής δαπάνης 240.000 ευρώ και τη διάθεση πίστωσης αρχικά ποσού 120.000 ευρώ η οποία θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης για το οικονομικό έτος 2012.

πηγή: thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost