Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION!



Ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες; Πότε θα ακούσουμε τα τραγούδια; Σε μέρος - έκπληξη θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός! Όχι απόλυτα ακριβές το ρεπορτάζ της εκπομπής, ήρθαν οι πρώτες διαψεύσεις...

Μια νέα μουσική πρόταση φαίνεται πως επιθυμούν να φέρουν οι οργανωτές της φετινής Eurovision, κάτι που αποδεικνύεται από τις επιλογές τους για τα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό. Τέσσερις θα είναι οι υποψήφιοι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης" πρόκειται για τους:

Ελευθερία Ελευθερίου - Την γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor και είχε αποκλειστεί πριν από δύο χρόνια από το διαγωνισμό, επειδή διέρευσε το τραγούδι της νωρίτερα.

Velvet Fire - Νέο συγκρότημα με δύο μέλη

Dora & Clayde Luppa - Συνθέσεις του Clayde έχουν γίνει πολύ μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια

Playmokills - Το συγκρότημα που τα μέλη του κρύβουν τα πρόσωπά τους πίσω από μάσκες

Τα τέσσερα τραγούδια θα ακουστούν πρώτα μέσω internet από τις 5 Μαρτίου. Δεν θα γνωρίζουμε επισήμως ποιο τραγούδι αντιστοιχεί σε ποιον καλλιτέχνη. Η αποκάλυψη θα γίνει στη συνέχεια μέσω video clip.

Ο ελληνικός τελικός θα γίνει στο διάστημα 12 με 15 Μαρτίου στο φυσικό περιβάλλον μεγάλου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, που θα είναι γεμάτο νεαρόκοσμο.

Πάντως, πολύ γρήγορα ήρθε η πρώτη διάψευση δια χειρός...Clayde Luppa, ο οποίος έγραψε στο twitter του:

"Πώς το ξέρουν αυτοί και δεν το ξέρω εγώ..."; Μάλλον κανείς δεν έκανε τον κόπο να κάνει...ρεπορτάζ και να ρωτήσει. Πολύ δύσκολο για την σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα...




Δείτε το βίντεο:






















πηγή: zappit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost