Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Citroen DS4 Racing Concept με 256 αλογα





H Citroen έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να βγάλει στη παραγωγή την Racing, γρήγορη έκδοση του DS4 όπου είδαμε και spy φωτογραφίες του πριν μερικούς μήνες. Τώρα οι Γάλλοι το ανακοίνωσαν επίσημα, ότι στη Γενεύη, θα παρουσιάσουν το DS4 Racing Concept, το γρήγορο DS4 σε μορφή “πρωτότυπου”.


Όπως και το DS3 Racing, έτσι και το DS4, διαθέτει “100% αγωνιστικά χαρακτηριστικά” με την απόσταση από το έδαφος να έχει χαμηλώσει κατά 35 mm σε σχέση με το απλό μοντέλο, έχει φαρδύνει κατά 55 mm μπροστά και κατά 75 mm πίσω. Διαθέτει νέο bodykit με carbon γρίλια, νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα πλαϊνά spoiler, φουσκωμένα φτερά, LED φώτα ημέρας, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Μηχανικά, φορά τον 1.600αρη turbo κινητήρα απόδοσης 256 ίππων, με απόδοση 160 ίππους ανά λίτρο, ρεκόρ για αυτοκίνητο παραγωγής. Επιδόσεις δεν έδωσε η Citroen, εκτός του ότι το αυτοκίνητο έχει εκπομπές CO2 155 γρ/χλμ. Φορά τετραπίστονα φρένα με δίσκους 380 mm και πατά πάνω σε 19″ ζάντες αλουμινίου με ελαστικά διαστάσεων 235/40 ενώ είναι βαμμένο σε ματ γκρι χρώμα και διαθέτει χρωμιομένα διακοσμητικά. Η λογική λέει, ότι η έκδοση παραγωγής του θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο.














πηγή: autoblog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost