Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

μοιρασμενοι στα δυο οι γερμανοι για την ελληνικη χρεωκοπια!




Μοιρασμένοι στα δύο οι Γερμανοί για την ελληνική χρεοκοπία καθώς σε δημοσκόπηση του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF το 46% ζητεί από τις χώρες της Ευρώπης να αποδεχθούν την χρεοκοπία, ενώ το 46% των ερωτηθέντων έχουν την αντίθετη άποψη.

Παρόλα αυτά, το 66% των ερωτηθέντων...
αμφισβητεί τη θέληση της Ελλάδας να εφαρμόσει τα μέτρα λιτότητας, ενώ μόλις στο 27% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι γίνονται κάποια σοβαρά βήματα στη χώρα.

Το 62% των ερωτηθέντων εκτιμά πάντως ότι μια χρεοκοπία της Ελλάδας θα έχει δυσάρεστες συνέπειες και για την οικονομία της Γερμανίας, ενώ στο 17% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που απάντησαν ότι θα έχει θετικές συνέπειες.

Στην ίδια δημοσκόπηση, ο συνασπισμός Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) συγκεντρώνει 37%, κερδίζοντας δύο μονάδες από τον περασμένο μήνα, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) χάνουν μία μονάδα και φθάνουν το 29%, οι Φιλελεύθεροι (FDP) μένουν αμετ'αβλητοι στο 3%, οι Πράσινοι χάνουν δυο μονάδες στο 14%, η Αριστερά μένει στο 7% και το Κόμμα των Πειρατών αυξάνει τις δυνάμεις του κατά μια μονάδα και φθάνει το 6%.

Τη διαχείριση της κρίσης από την Καγκελάριο εγκρίνει το 69%, ενώ γενικότερα θετική γνώμη για την Άγγελα Μέρκελ έχει το 77% των ερωτηθέντων.



πηγη:nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost