Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Eπιστροφή "Σάλπι" και σούπερ Γεωργιάδης.!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε πολύ εύκολα μέσα στο Δουβλίνο δείχνοντας ως όφειλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως είναι ανώτερη ομάδα από τους Σάμροκ Ρόβερς. Εντυπωσιακή η συνεργασία των επιθετικών του που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει πολλά ακόμη γκολ

Η επίθεση του ΠΑΟΚ έβγαζε φωτιές απέναντι σε μια πολύ κακή αμυντική γραμμή και φτάνοντας με απίστευτη ευκολία στην επίτευξη τριών γκολ "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Κορυφαίοι του Δικεφάλου οι Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, μοιραίος ο Βιεϊρίνια που θα μπορούσε να προσθέσει τουλάχιστον ένα γκολ στο δικό του λογαριασμό.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Κώστας Χαλκιάς: Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αλλά στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν. Δέχτηκε άλλο ένα γκολ από εκτέλεση φάουλ και πάλι στη γωνία που έλεγχε, ενώ είχε πρόβλημα στον αέρα και σε δύο - τρεις ακόμα περιπτώσεις που οι Ιρλανδοί επέλεξαν να επιτεθούν με σέντρες.
Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: Καλύτερη εμφάνιση του Πολωνού σε σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο φυσικά πως οι αντίπαλοί του ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων, κράτησε καλά αμυντικά τη θέση του και προσπάθησε να βγει και μπροστά βοηθώντας σημαντικά την προσπάθεια του Γεωργιάδη από τα δεξιά.
Μασιέλ Λίνο:  Λείπει πολύ στον ΠΑΟΚ και φάνηκε σ' ένα παιχνίδι που έδειξε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Βραζιλιάνος βοηθά πολύ στην ανάπτυξη του Δικεφάλου και είχε τη γνωστή πολύ καλή συνεργασία με τον Βιεϊρίνια.
Στέλιος Μαλεζάς: Είναι σταθερά σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει αναντικατάστατος τη στιγμή αυτή στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Δυνατός και στον αέρα, έδωσε μάχες όταν οι Σάμροκ Ρόβερς πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Μπρούνο Τσιρίλο: Σε δεύτερο ρόλο πίσω από τον Μαλεζά βοήθησε και αυτός στις στιγμές της πίεσης, αλλά είχε και πάλι κάποιες αδυναμίες στο μαρκάρισμα του εκάστοτε αντιπάλου του χωρίς ωστόσο ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύσει από λάθος του.
Ντιέγκο Αρίας: Είχε σημαντική ανασταλτική προσφορά, δε βοήθησε, όμως, επιθετικά μένοντας στη σκιά των επιθετικών συμπαικτών του.
Κοστίν Λάζαρ: Δε σκόραρε όπως στο πρώτο παιχνίδι, είχε, όμως, πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την μπάλα να περνά πάντα από τα πόδια του. Πολύ ουσιαστικός.
Γιώργος Φωτάκης: Πέτυχε το γκολ και φάνηκε με την επιθετική του προσφορά, χωρίς ωστόσο να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης όντας και αυτός επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Γιώργος Γεωργιάδης: Σπουδαία εμφάνιση από τον νεαρό μεσοεπιθετικό που έκανε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην άμυνα των Σάμροκ Ρόβερς. Είχε δύο ασίστ στον Σαλπιγγίδη και συμμετοχή και στο γκολ του Φωτάκη. Φώναξε παρών.
Αντρέ Βιεϊρίνια: Είχε διάθεση, πήρε πολλές προσπάθειες, αλλά πότε η ατυχία με τα δύο σουτ του που κατέληξαν στο δοκάρι και πότε η αστοχία του σε πολύ καλές ευκαιρίες, δεν του επέτρεψαν να σκοράρει. Πρέπει και μπορεί να βελτιωθεί.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Πολύ καλή εμφάνιση του διεθνή επιθετικού που πέτυχε δύο γκολ και θα μπορούσε εύκολα να πετύχει χατ τρικ. Έκανε ότι ήθελε τους αργούς αντιπάλους του και έβγαλε πολλές φορές σε θέση - γκολ τους συμπαίκτες του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Σωτήρης Μπαλάφας: Μπήκε σε ένα διάστημα που οι Σάμροκ Ρόβερς πίεσαν και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ανακτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού παίζοντας μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος: Για τον νεαρό ήταν η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μάλιστα σ' ένα ευρωπαϊκό αγώνα.
Θανάσης Παπάζογλου: Μπήκε ελάχιστα στο παιχνίδι και δεν κρίνεται η απόδοσή του.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Λάσλο Μπόλονι: Ήταν ένα παιχνίδι που ταίριαζε στη φιλοσοφία του Ρουμάνου προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ επιθετικά, έβαλε γρήγορα γκολ και είχε τους χώρους να δημιουργεί ευκαιρίες και να προσφέρει καλό θέαμα. Πολύ σωστή η είσοδος του Μπαλάφα που βοήθησε στον έλεγχο του ρυθμού στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και επίσης σωστή η κίνησή του να δώσει έστω και λίγα λεπτά χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Αποστολόπουλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost