Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δείτε τον Βενιζέλο Φοιτητή.!!!


 

Να ξεκινήσουμε απο τα περαστικά μας και να συνεχίσουμε με τα περαστικά και σ' εμας γιατί νοσούμε όλοι...!!! Η φωτογραφία που ανακαλύψαμε μας γυρνάει 30 χρόνια πίσω όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν φοιτητής και δεν είχε στην πλάτη του το οικονομικό χρέος όλης της χώρας. Τότε ο νυν υπουργός οικονομίας ήταν αρκετά δραστήριος. Ανήκε στην «Προοδευτική Παράταξη Νέων, Σαρλ Ντε Γκόλ». Ήταν σε όλα μέσα.
Άριστος μαθητής στο σχολείο, άριστος φοιτητής στο πανεπιστήμιο και άριστος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αν και τότε ο ίδιος είχε πει πως το ΠΑΣΟΚ έιναι μεγαλύτερη φυλακή από τον Κορυδαλό, προσπαθώντας να εξηγήσει την καψούρα που είχε στο κόμμα.

Σήμερα σίγουρα αυτή του η φράση θα είχε αρνητική έννοια ή μήπως όχι. Μήπως τελικά θα πρέπει κάποιοι απο το Πασοκ να περάσουν την πόρτα της φυλακής; Μήπως τότε ο κόσμος αλλάξει και καταλάβει ότι όντως υπάρχει κάθαρση, αλλά υπάρχει και ο Κορυδαλλός; Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Βάγγο (τότε για τους συμφοιτητές) να είναι με λιγότερα κιλά, να φοράει πιο νεανικά ρούχα, ένα πουλόβερ και από μέσα λευκό πουκάμισο, να έχει μαύρα πλούσια μαλλιά και ένα χαμόγελο που σίγουρα ήταν ανέμελο...!!! Παλιές καλές στιγμές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...


Πηγή: gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost