Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κατάφορα αντισυνταγματική η απόφαση του Πρωθυπουργού για δημοψήφισμα!


                                   
Ο άνθρωπος αυτός μάλλον δεν έκανε ποτέ τον κόπο να μελετήσει το Σύνταγμα της Ελλάδος και αυτή είναι η «καλή» περίπτωση, γιατί υπάρχει και η πλέον ρεαλιστική, ότι εν γνώση του παραβιάζει το Σύνταγμα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου. Το άρθρο 44 προβλέπει ρητά, πως ζητήματα δημοσιονομικής πολιτικής δεν μπορούν να τεθούν σε δημοψήφισμα! Το εάν θα χρεοκοπήσουμε ή θα κυρωθεί η σύμβαση των Βρυξελλών έχει σαφή δημοσιονομικό χαρακτήρα.
Βέβαια το κομμάτι που αφορά την «επιτροπεία» η όχι και την παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, αυτό είναι εθνικό ζήτημα και θα μπορούσε να τεθεί σε δημοψήφισμα, αλλά ποιος ο λόγος, αφού η απάντηση είναι ήδη γνωστή. Εκτός και αν μπερδεύεται ο Πρωθυπουργός και φαντάζεται, ότι σε αυτό τον τόπο ζουν εκατομμύρια προδότες!
Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Είναι ένα απλό πολιτικό τρικ για να πετάξει το μπαλάκι στον λαό και να τα ρίξει στην απόφαση του λαού, ότι χρεοκοπήσαμε, όχι στις μα…..ιες τους από την πρώτη ημέρα που ορκίστηκαν Κυβέρνηση! Κάνε εκλογές δημοκράτη Παπανδρέου, αν σου βαστάει και άσε τα δημοψηφίσματα και την ψήφο εμπιστοσύνης από το μαντρί της κωλοτούμπας!
Αλλά όχι! Θέλεις να αποφύγεις την καυτή χυλόπιτα του λαού και να κρατηθείς ετσιθελικά στην κυβέρνηση, επιμένοντας να παραβιάζεις το Σύνταγμα! Αμ και δεν θα σου περάσει ούτε αυτό το τρικ ή ακόμα και αν καταφέρεις να πετάξεις το γάντι στον ελληνικό λαό, εκείνος θα στο αστράψει πίσω!


Πηγή: prionokordela.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost