Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μυστικά: Έτσι διατηρεί τον τέλειο "πωπό" η Rihanna!


 
Δεν είναι τυχαίο που η μόλις 23 ετών Rihana θεωρείται με βάση το αντρικό περιοδικό "Esquire" η πιο σέξι γυναίκα του 2011. Για έναν τέτοιο τίτλο δεν είναι υπεύθυνο το εξωτικό πρόσωπο της, αλλά το γυμνασμένο και γεμάτο καμπύλες σώμα της. Ειδικά ο "πωπός" αυτός, οι γλουτοί, η αίσθηση του κοψίματος και του καψίματος που σου δίνει η θέα της πίσω κίνησης σε...ταξιδεύει...και σε κάιει. Ποιο είναι το μυστικό της διατροφής της; Πώς διατηρεί αυτόν τον αψεγάδιαστο "προφυλακτήρα". Ζήτησα απο την Σοφία Παπικινού να με βοηθήσει και η διατροφολόγος αποκαλύπτει σήμερα τα μυστικά της...  
Η νεαρή τραγουδίστρια της πόπ , αν και όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα λατρεύει τους Υδατάνθρακες, τονίζει πως αποτελούν τον εχθρό της όταν καταναλωθούν στο τέλος της ημέρας και αυτό αποτελεί και το κλειδί για τη διατήρηση της τέλειας σιλουέτας της. Πιο συγκεκριμένα, η δίαιτα της όμορφης γαζέλας περιλαμβάνει πέντε γεύματα, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και δυο ενδιάμεσα σνακ. Το διαιτολόγιο της είναι πλούσιο σε λαχανικά και φρούτα, σύνθετους υδατάνθρακες όπως καστανό ρύζι, δημητριακά, ψωμί και μακαρόνια ολικής άλεσης και για πηγή πρωτεΐνης επιλέγει σολομό, φιλέτο ψαριού, άπαχη μοσχαρίσια μπριζόλα και στήθος κοτόπουλου ενώ αποφεύγει τα γλυκά και τη ζάχαρη. Δεν καταναλώνει ποτέ αμυλούχο τρόφιμο που αποδίδει περισσότερο από 15 γραμμάρια υδατανθράκων και 200 θερμίδες, ενώ στο βραδινό της γεύμα τα αμυλώδη τρόφιμα όπως ψωμί και πατάτες απουσιάζουν.
 
Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε και εσείς ένα τόσο σέξι σώμα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον εξής τρόπο διατροφής. Αρχικά φροντίστε να εξασφαλίσετε στον οργανισμό σας τους απαραίτητους υδατάνθρακες για την κάλυψη των ενεργειακών σας απαιτήσεων και των αναγκών σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β κατά τη διάρκεια της ημέρας και αποφύγετε την πρόσληψή τους 3 ώρες πρίν το ύπνο. Καθιερώστε τον κανόνα μικρά και συχνά γεύματα και εντάξτε στο διαιτολόγιο σας το πρωινό καθημερινά με δημητριακά ή ψωμί ολικής άλεσης και συνδυάστε το με ένα γαλακτοκομικό προϊόν με χαμηλά λιπαρά και 1 φρούτο.
 
 
Το μεσημεριανό σας μπορεί να είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες όπως μια μερίδα μακαρόνια με 4 κουταλιές της σούπας μοσχαρίσιο κιμά ή ριζότο με λαχανικά και 60 γραμμάρια τυρί φέτα συνδυασμένο πάντα με σαλάτα. Για βραδινό επιλέξτε μια μερίδα άπαχου κρέατος ή ψαριού της επιλογής σας συνδυασμένο με μια σαλάτα. Με τα μικρά και συχνά γεύματα κάνετε το μεταβολισμό σας να βρίσκεται σε εγρήγορση , ενώ με την αποφυγή των υδατανθράκων στο βραδινό εξασφαλίζεται ταχύτερη απώλεια βάρους.
 
Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε, πως για να ακολουθήσετε οποιαδήποτε δίαιτα χρειάζεται πρώτα να ζητήσετε την γνώμη του διαιτολόγου σας ώστε να προσαρμοστεί στις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και της προσωπικής, σας υγείας.






Πηγή: gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost