Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Το Ultrabook με οθoνη αφης απο την Intel (video)



Μετά την παρουσίαση των Windows 8 και της διάθεσης της δοκιμαστικής τους έκδοσης στους καταναλωτές, είναι πλέον πιο ξεκάθαρο από …

ποτέ ότι η Microsoft με το επερχόμενο λειτουργικό της σύστημα εστιάζει τόσο στη φορητότητα αλλά και την ενοποίησή του σε πολλές κατηγορίες συσκευών.
Η Intel είναι από τις πρώτες εταιρείες που παρουσίασαν συσκευή ειδικά κατασκευασμένη για τα Windows 8, ένα Ultrabook με οθόνη αφής.

Ο υπέρλεπτος φορητός υπολογιστής της Intel παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες στην έκθεση CeBIT, ενώ σήμερα δημοσιεύτηκαν και τα πρώτα video hands on. Το Ultrabook της Intel θα διαθέτει οθόνη αφής 13.3” ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης 1600×900 pixel, ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ο Ivy Bridge χρονισμένος στο 1.5GHz. Εξωτερικά της συσκευής είναι γνωστή η ύπαρξη θύρας HDMI και θυρών USB 3.0, καθώς και η υποστήριξη τεχνολογίας NFC μαζί με ανάγνωση SD και SIM καρτών.

Αν και το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου Ultrabook είναι η οθόνη αφής, στα video που έχουν δημοσιευτεί το εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 7 και όχι η έκδοση Consumer Preview των Windows 8.


πηγή: techit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost