Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πως να προσελκυσεις εναν αντρα


Θέλετε να προσελκύσετε έναν τύπο αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο; Ευτυχώς για σας, έχουμε έρθει με εγγυημένη φόρμουλα που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες για το πώς να προσελκύσετε το αντίθετο φύλλο.


Σε έχει προσέξει;
Είναι σημαντικό ότι ο τύπος που σας αρέσει ή βρίσκεται χαριτωμένο, τουλάχιστον να γνωρίζει την ύπαρξή σας. Οι δυο σας μπορεί να μην είστε γνωστοί ή να μιλάτε σε καθημερινή βάση, αλλά θα είναι το ιδανικό αν πηγαίνετε στο ίδιο γυμναστήριο ή συχνάζετε στην ίδια καφετέρια. Αν δεν τον ξέρετε καθόλου, προσπαθήστε να γνωριστείτε μέσω κοινών φίλων ή ενταχθείτε στην ίδια κατηγορία χόμπι που έχει. Στη συνέχεια, προσπάθησε και να του μιλήσεις.

Κάνε την πρώτη κίνηση
Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι στους άνδρες δεν αρέσει να κάνουμε την πρώτη κίνηση , είναι τόσοι πολλοί οι άντρες που φοβούνται την απόρριψη και δεν μας πλησιάζουν.

Η πρώτη εντύπωση μένει
Να είσαι βεβαία ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει! Είναι αυτό που θα θυμάται από εσάς, όταν σας σκέφτεται. Φορέστε ένα φόρεμα που σας κολακεύει, ωραίο άρωμα και κατέβαλλε προσπάθειες για μια καλή εμφάνιση. Δώσε του κάτι ακαταμάχητο να θυμάται.

Κάντε τον να μιλήσει
Οι άντρες αγαπούν να μιλούν για πράγματα που τους ενδιαφέρουν γι’ αυτό υπέβαλε τον σε ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά του ή ένα χόμπι του κάτι που θα πρέπει να μιλάει για ώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του δίνετε θετικές απαντήσεις. Αυτό θα τονώσει το εγώ του.

Να έχεις αυτοπεποίθηση
Η αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα είναι ένα μεγάλο έναυσμα για τους άνδρες. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των άλλων γυναικών. Η συνάντηση με μία γυναίκα που μπορεί να κρατήσει τη δική της προσωπικότητα στις συνομιλίες και ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τη γυναικεία γοητεία της είναι ένα δυνατό χαρτί..

Να είσαι ο εαυτός σου
Πάντα να είσαι ο εαυτός σου, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Μην δείξεις ψεύτικη προσωπικότητα και στυλ απλά για να τον εντυπωσιάσεις. Δεν είναι δίκαιο , ειδικά αν θέλετε να πάτε τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο

Δείξτε του τα δυνατά σας σημεία
Δοκιμάστε και δείξτε του τις δυνάμεις σας. Τονίστε τις θετικές ιδιότητες σας. Μην κολλάτε σε αρνητικές εμπειρίες, όταν μόλις τώρα αρχίζετε να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον. Έμφαση στην απεικόνιση των καλών σημείων σας, όπως π.χ η φωνή σας, (πάτε σε ένα μπαρ καραόκε και θα το διαπιστώσει..)

Η γλώσσα του σώματος
Το πώς να προσελκύσεις έναν άντρα γίνεται εύκολη υπόθεση όταν ξέρεις τη γλώσσας του σώματος. Χαμογελάτε πολύ. Να είστε χαρούμενες και να δείχνετε ευτυχισμένες. Ακουμπήστε τα δάχτυλά σας πάνω στα χείλη σας για να στρέψετε την προσοχή του εκεί. Παίξτε με τα μαλλιά σας, επιδοθείτε σε ένα ήπιο φλερτ, αν μπορείτε να το διαχειριστείτε αυτό.

Το κλειδί για το πώς να προσελκύσουμε έναν άντρα είναι ένα πλήρες πακέτο. Όντας φυσικά ελκυστική βοηθά, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Πηγαίνετε εκεί έξω κορίτσια και καλή διασκέδαση! Ότι το καλύτερο!

πηγή: e-selida.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost