Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η ζωη της γυναικας που ζυγιζε 285 κιλα

Η ζωή της γυναίκας που ζύγιζε 285 κιλά

Παρέμενε «φυλακισμένη» για δύο δεκαετίες στο σπίτι της
Η συγκλονιστική ιστορία της 40χρονης Dominique Lanoise, μητέρας έξι παιδιών, η οποία για πάνω από 20 χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα βάρους, φτάνοντας να ζυγίσει μέχρι και 285 κιλά, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τηλεοπτικής εκπομπής στις ΗΠΑ.

Το ντοκιμαντέρ προβάλει στιγμές από τη ζωή της υπέρβαρης γυναίκας, η οποία πέθανε ον περασμένο Μάρτιο, καθώς δεν πρόλαβε να μπει στο χειρουργείο για να της αφαιρεθεί το λίπος από το στομάχι, ώστε να είχε ελπίδες να ζήσει.

Οι γιατροί, πάντως, είχαν πει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο και ότι η επιτυχία της επέμβασης δεν ήταν εγγυημένη.

Η γυναίκα από την Αϊτή έγινε πρώτη φορά γνωστή το 2010, όταν, ύστερα από τον καταστροφικό σεισμό στην πατρίδα της, διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν εκεί, αναγκάστηκε να παραμείνει στη χώρα επειδή οι αεροπορικές δεν την δέχονταν λόγω βάρους.

Για δύο δεκαετίες η υπέρβαρη γυναίκα παρέμενε «φυλακισμένη» στο σπίτι της. Την φροντίδα της είχαν αναλάβει οι κόρες της.

Η θανούσα υπήρξε ένα πολύ αδύνατο κορίτσι που άρχισε να παίρνει κιλά με ανησυχητικό ρυθμό αφότου γέννησε το πρώτο της παιδί, σε ηλικία 16 ετών.

Όπως λένε οι γιατροί, την είχαν προειδοποιήσει πολλές φορές να σταματήσει την υπέρμετρη κατανάλωση φαγητού, ωστόσο η γυναίκα δεν άκουγε τις συστάσεις τους, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει μη αναστρέψιμη.















πηγή: newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost