Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το iPhone σου είναι 100 χρόνια πίσω



ή μπορείς να το κάνεις να δείχνει έτσι με τα κατάλληλα γκάτζετ. Bonus το μοναδικό iPhone Killer που κάνει ότι λέει!


Αξεσουάρ για iPhone υπάρχουν πολλά. Λίγα, όμως, σε γυρνάνε 100 χρόνια πίσω. Ελάχιστα σου δίνουν έξτρα στιλ και έξτρα λύσεις! Ακόμα και αν θες να το κάνεις κομμάτια!

ReAcoustic Gramophone

Θυμάσαι κάτι ταινίες για τη ναζιστική κατοχή, με τους SS να βολτάρουν στο Παρίσι αγκαζέ με χορεύτριες του Μουλέν Ρουζ και στο βάθος να παίζει Εντίθ Πιαφ. Σε αυτή την εποχή θα σε γυρίσει το γραμμόφωνο της ReAcoustic παίζοντας μάλιστα και mp3. Δεν υπάρχουν ούτε μπαταρίες, ούτε καλώδια και τα “dock” αυτά κατασκευάζονται με τμήματα από πραγματικά γραμμόφωνα εποχής. Οπότε ο ήχος που πρέπει να περιμένεις είναι επίσης ήχος εποχής. Μοναδικό παράπονο είναι ότι πρέπει να το κάνεις παραγγελία στο μάστορα και θα σου έρθει κάπου στα 300-400 δολάρια.
Ψάξτο εδώ!

Twelve South BookBook

Εντάξει, το σίγουρο είναι ότι εντύπωση δεν πρόκειται να κάνεις!Οποιος σε δει με αυτή τη θήκη θα νομίζει ότι το κινητό σου είναι μία ακόμα μπακατέλα!  Αυτό όμως σου δίνει και μια έξτρα σιγουριά γιατί κανείς δε θα μπει στον πειρασμό να στο κλέψει. Εσύ μπορείς να βάλεις τις πιστωτικές σου, τα διπλώματα και τις ταυτότητες σου στις έξτρα θήκες και να το μετατρέψεις σε ένα ηλεκτρονικό θησαυροφυλάκιο. Αρκεί να μην είσαι αφηρημένος και το χάσεις φυσικά.
Ψάξτο εδώ!

Gizmon iCa

Όνομα και πράγμα! Γκίζμο όπως λέμε γκατζετίδι, i όπως iPhone και iCa όπως μια ρετρό Leica. Η Gizmon iCa, λοιπόν, είναι μια θήκη που μετατρέπει το iPhone σου σε ρετρό φωτογραφική. Μάλιστα έρχεται με τρίποδο (αν θες το παίξεις pro φωτογράφος) και δερμάτινο λουράκι (αν θες να το παίξεις κινέζος τουρίστας στην Ακρόπολη). Και όλα αυτά με μόνο 65 ευρώ! Μπρός τα κάλλη όμως τι είναι τα έξοδα!
Ψάξτο εδώ!

Kee Desk Phone Dock

Έχεις γίνει ξεφτίλα σε συγγενείς και φίλους γιατί δεν έχεις σταθερό; Θες και συ μια φορά να πεις “ναι, δε σας ακούω, πάρτε το μηδέν”; Να κλείσεις απότομα μια συνομιλία κοπανώντας το ακουστικό στη βάση του; Ήρθε η ώρα να πάρεις την εκδίκηση σου. Κοτσάρεις (μόνιμα) το Desk Phone Dock στον υπολογιστή σου και το iPhone σου στο Dock. Μπορείς να φορτίσεις, να μιλάς για ώρες χωρίς να ψηθεί το κεφάλι σου, να ακούς μουσική και -μπόνους- να συγχρονίσεις!
Ψάξτο εδώ!

Alarm Dock

Μην το μπερδέψεις με το γραμμόφωνο. Στο μόνο που μοιάζουν είναι η ρετρό αισθητική της ξύλινης κάσας γιατί κατά τα άλλα αυτό είναι ένα πραγματικό dock. Οχι μόνο θα φορτίζεις χωρίς να κρέμονται καλώδια αριστερά δεξιά στην κρεβατοκάμαρα αλλά μπορεί να φάει και αρκετές σφαλιάρες χωρίς να πάθει τίποτα.
Ψάξτο εδώ!

Bonus iPhone Killer

Έχεις ακούσει τόσες φορές τις λέξεις iPhone και Killer στην ίδια πρόταση που έχει καταντήσει γελοίο. Αυτή τη φορά, όμως, μιλάμε κυριολεκτικά! Ένα ντιζαϊνάτο μεταλλικό σφυρί που μπορεί να κάνει οποιοδήποτε iPhone κομμάτια. Δεν ξέρουμε αν κάνει για android αλλά μάλλον δε θα ‘χει κανένα πρόβλημα!
Ψάξτο εδώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost