Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

H HONDA θα κλέψει τις εντυπώσεις στη Γενεύη


Τρία μοντέλα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις, θα φιλοξενήσει το περίπτερο της Honda στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης 2012. Ο λόγος για το Honda NSX Concept, το EV-STER, καθώς και το ευρωπαϊκό πρωτότυπο CR-V.



Την πολυπόθητη εμφάνισή τους θα κάνουν στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης 2012 το Honda NSX Concept, το EV-STER και το ευρωπαϊκό πρωτότυπο CR-V. Στο περίπτερο της ιαπωνικής εταιρίας θα υπάρχει και ο νέος πετρελαιοκινητήρας 1.6L.

Honda NSX Concept
Το Honda NSX Concept, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της σχεδιαστικής και τεχνολογικής κατεύθυνση της Honda για την επόμενη γενιά του σούπερ αυτοκινήτου. Το NSX Concept θα «φορά» V6 κινητήρα, τοποθετημένο στο κέντρο και διαθέτει μία σειρά νέων τεχνολογιών, όπως το καινοτόμο σύστημα Sport Hybrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel Drive™). Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τα επόμενα τρία χρόνια.

EV-STER
Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό, πισωκίνητο διθέσιο, ανοιχτό, σπορ όχημα, με δυναμικό στυλ και φυσικά άριστες περιβαλλοντικές επιδόσεις.

Ευρωπαϊκό πρωτότυπο CR-V
Το ευρωπαϊκό CR-V Prototype είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο, καθώς συνδυάζει τη στυλιστική φιλοσοφία της νέας, τέταρτης γενιάς, CR-V. Συγκριτικά με τον προϋπάρχον , το νέο μοντέλο είναι σαφώς πιο επιθετικό , με ανάγλυφες γραμμές αμαξώματος και διαφορετική όψη. Ο χαμηλωμένος εμπρός προφυλακτήρας εκτείνεται έξυπνα προς τα πάνω δημιουργώντας φυσιογνωμία SUV και ενσωματώνεται ομαλά στο εμπρός τμήμα δίνοντας αεροδυναμικό σχήμα. Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2012.

Earth Dreams Technology – Νέος πετρελαιοκινητήρας 1.6 L
Η Earth Dreams Technology, της Honda, θα παρουσιάσει τον πρώτο κινητήρα της νέα της συλλογής. Η εταιρεία εκπροσωπεί μία νέα γενιά κινητήρων, με αξιοσημείωτες επιδόσεις και άψογα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά. Ο νέος, 1.6 L diesel, θα είναι ο πρώτος της γκάμας για την ευρωπαϊκή αγορά. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός πως πρόκειται για τον ελαφρύτερο κινητήρα στην κατηγορία του, με επίπεδα εκπομπών CO2 κάτω από 100g/km. Μια τομή του νέου 1.6 L diesel θα εκτίθεται στο περίπτερο της Honda.


πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost