Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ:''ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙ ΦΟΡΕΣΑ'''



Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Δούκισσα Νομικού για τα σχόλια που δέχτηκε μετά την αποκαλυπτική και... "ζαχαρωτή" εμφάνισή της στο ΜadWalk.



Η παραρέλα της Δούκισσας με δύο cupcakes αντί στηθόδεσμου στο 2ο MadWalk , ήταν σίγουρα η "στιγμή" που συζητήθηκε περισσότερο από όλη τη βραδιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος στην εκπομπή "Laugh Attack" και η κάμερα του "Πρωινό Αντ1" βρέθηκε στα παρασκήνια για να την καταγράψει.
"Ήταν το Madwalk, ήταν πολύ συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου όλο το κλίμα ήταν έτσι και εγώ είχα μπει σε αυτό ακριβώς το concept. Δεν μπόρεσα να το καταλάβω και παρα πολύ γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή κυκλοφορούσα στα backstage με την ρόμπα. Όταν πια ήλθε η στιγμή να βγάλω την ρόμπα και να βγω να περπατήσω στην πασαρέλα, ο χρόνος πέρασε τόσο γρήγορα που δεν το συνειδητοποίησα και πάρα πολύ. Όμως, είχα τεράστιο τρακ και αγωνία".
Αναφορικά με τη συνεργασία της με την Σήλια Κριθαριώτη, η Δούκισσα παραδέχεται πώς είναι από τα λίγα άτομα που εμπιστεύεται απόλυτα, ενώ όπως είπς χαρακτηριστικά, άλλο ρούχο της έδειξε αρχικά για την βραδιά του Madwalk και σε άλλο κατέληξε!
"Είχα πάρει μέρος στο σόου της Σήλιας Κριθαριώτη και πέρυσι. Τότε είχα εμφανιστεί με ένα μακρύ νυφικό που έλαμπε ολόκληρο από τα στρας που είχε πάνω του. Ήταν τύπου πριγκιπικό. Όταν επισκέφθηκα φέτος την Σήλια για να συνεννοηθούμε τί θα παρουσιάσουμε, μου είπε ότι αποκλείεται να κάναμε κάτι καλύτερο από το περυσινό. Οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ συμφώνησα γιατί την Σήλια την εμπιστεύομαι. Δεν θα μπορούσα να κάνω τέτοιο πράγμα με κανέναν άλλο".

Μια δεύτερη σκέψη της Σύλιας ήταν αρκετή για να γίνει αλλαγή του ρούχου..."Επειδή όλο το concept είχε σχέση με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και παγωτά αποφάσισε να κάνει αυτό. Μου είπε λοιπόν: Έχω μια καταπληκτική ιδέα. Αφού θα ανοίξεις εσύ το σόου και κατά κάποιο τρόπο θα αποτελείς την μούσα της βραδιάς, να βγεις με δύο cupcakes και μια φούστα τύπου μαλλί της γριάς", δήλωσε, συμπληρώνοντας πώς δεν έγινε κανένα... "ατύχημα" στις πρόβες και έτσι πείστηκε να το κάνει.


ΠΗΓΗ:pinnokio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost