Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Μας αναγκάζουν σε στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ.!


Μήνυμα συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας έδωσαν έπειτα από τη συνάντηση τους ο Αντιπρόεδρος του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ και ο Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο Πεντάγωνο.

«Η συνεργασία των δύο μας χωρών δε στρέφεται εναντίον καμίας άλλης χώρας» τόνισε ο Έλληνας Υπουργός ενώ αντίθετα σημείωσε πως μέσα από αυτή τη συμπόρευση μπορούν να δημιουργηθούν πηγές πλούτου για τις δύο πλευρές αλλά και γενικότερα για την περιοχή. Από την πλευρά του, ο Εχούντ Μπαράκ δήλωσε πως ευελπιστεί σε «στενότερη συνεργασία των δύο χωρών», οι οποίες πρέπει να δουλέψουν για την εμβάθυνση τους ακόμα περισσότερο στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Όπως είναι φυσικό, πίσω από τις κλειστές πόρτες συζητήθηκαν και τα γενικότερα ζητήματα της περιοχής καθώς και οι εξελίξεις σε Ιραν, Συρία κλπ που παρουσιάζουν έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα. Αυτή την ώρα, τεχνικές αντιπροσωπίες της Ελλάδας και του Ισραήλ συναντώνται με σκοπό να εξειδικεύσουν το πλαίσιο στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών για το 2012.

πηγή: prionokordela.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost