Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο Βιεϊρίνια στην Εθνική Πορτογαλίας


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για τα παιχνίδια των πλέι οφ του EURO 2012 με αντίπαλο την Βοσνία

Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παίρνει το χρίσμα στην Εθνική Πορτογαλίας. Ο άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή των Ιβήρων, Πάουλο Μπέντο, για τα παιχνίδια με την Βοσνία στο πλαίσιο των πλέι οφ του EURO 2012.

Ο μεσοεπιθετικός του "δικεφάλου" κλήθηκε και επίσημα από την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας και θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ντάνι ο οποίος ανήκει στην Ζενίτ.


Όλα αυτά έρχονται λίγες ημέρες μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσης του Σάντος και της ΕΠΟ να ελληνοποιήσουν τον Βιεϊρίνια ώστε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά η αποστολή της Πορτογαλίας:

Τερματοφύλακες
Ρουΐ Πατρίσιο (Σπόρτινγκ), Εντουάρντο (Μπενφίκα), Μπέτο (Κλουζ)

Αμυντικοί
Μπρούνο Άλβες (Ζενίτ), Ελιζέου (Μάλαγα), Φάμπιο Κοεντράο και Πέπε (Ρεάλ), Σερένο (Κολωνία), Ζοάο Περέιρα (Σπόρτινγκ), Ρολάντο (Πόρτο)

Μέσοι
Κάρλος Μαρτίνς (Γρανάδα), Ζοάο Μοουτίνιο (Σπόρτινγκ), Μιγκέλ Βελόζο (Τζένοα), Ραούλ Μεϊρέλες (Τσέλσι), Ρούμπεν Αμορίμ (Μπενφίκα), Ρούμπεν Μικαέλ (Σαραγόσα), Νανί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρικάρντο Κουαρέσμα (Μπενφίκα), Αντελίνο Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ)

Επιθετικοί
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Ούγκο Αλμέιδα (Μπενφίκα), Έλντερ Ποστίγκα (Σαραγόσα), Νούνο Γκόμες (Μπράγκα)



πηγή: sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost