Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πριμ 1 εκ. ευρώ από τον πρίγκιπα για νίκη του ΠΑΟ στο ντέρμπι!


Και ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ παίζει στο ντέρμπι του Σαββάτου. Ο Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει ότι εφόσον ο ΠΑΟ νικήσει στο Καραϊσκάκη οι "πράσινοι" ποδοσφαιριστές θα εισπράξουν έξτρα πριμ 1.000.000 ευρώ!





Μπορεί ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ να μην έχει αναλάβει ακόμη τον Παναθηναϊκό, φαίνεται όμως ότι θα παίξει ...μπάλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν πιστέψουμε, μάλιστα, τον Βλάση Τσάκα, ο Σαουδάραβας είναι έτοιμος να δώσει πριμ 1.000.000 ευρώ στους "πράσινους" ποδοσφαιριστές σε περίπτωση νίκης το Σάββατο, στο Γ.Καραϊσκάκης.

Το πριμ -πάντα κατά τα λεγόμενα του Τσάκα- θα αφορά και τους αγώνες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τους οποίους, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη νικήσει.

Καθώς η συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θεωρείται δεδομένη, ο πρίγκιπας μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και με τον Βλάση Τσάκα πάντα αεικίνητο είναι προφανές ότι το ντέρμπι του Σαββάτου θα είναι τελείως διαφορετικό.

Όπως έλεγε ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ "ο πρίγκιπας θα δώσει πριμ 1.000.000 ευρώ" αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Προφανώς οι παίκτες του ΠΑΟ δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο για να κυνηγήσουν τη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου, αφού αν τα καταφέρουν γίνονται αυτόματα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Όπως και να το κάνουμε, όμως, ένα έξτρα πριμ δεν είναι ευκαταφρόνητο. Και ο πρίγκιπας, όπως λέει πάντοτε, ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός του βάζει το χέρι στην τσέπη του (ή στην κελεμπία αν προτιμάτε) πριν μάλιστα βάλει και τα 15.000.000 ευρώ, που υποχρεούται με βάση τα συμφωνηθέντα της περασμένης εβδομάδας.

Ο Βλάσης Τσάκας μάλιστα υποστηρίζει ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και δήλωση του πρίγκιπα για το ντέρμπι (ίσως και για το πριμ).


Πηγή: sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost